Sziasztok Csajok!
Mindent elolvastam, amire emlékszem azokra reagálnék:
Kékfényágy: én ápr. 7-én szültem, akkor még volt. Nem hiszem, hogy azóta eltüntették volna...
pár oldallal ezelőtt sztem raktam is fel olyan képet Zétiről, ami azon az ágyon készült...
2 napig volt rajta (ha belefér az időmbe mindjárt keresek egy olyat és ismét felrakom, csak hogy képbe legyetek) Szóval sztem azóta is van...nem értem miért mondták, hogy nincs
.
Beöntés: én már 10 évesen is kaptam a vakbélműtétem előtt...akkor sem és most szüléskor sem hagyott bennem mély nyomot...szóval sztem nem kell tőle parázni...ha nagyon fájsz úgy is az lesz a legkisebb gondod (most aztán jól megynugtattam mindenkit
...bocsi) A vízmennyiséget nem néztem, de mondta a Vera, hogy amennyit "elbírok" (nem kell literekre gondolni!!!!!!!)
Borotválás: mi azt itthon megoldottuk indulás előtt (meg ugye nem is hagytam egyébként sem elburjánzani, mondván bármikor szülhetünk) ...bent a Vera csak igazított rajta kicsit...no para!
EDA: én kaptam, és egyáltalán nem fájt amikor bekötötték...csak egy pici szúrást éreztem az elején, az volt a Lidocain...nekem a Tarin doki kötötte be...nagyon kedves és profi
Gátmetszés: meg sem éreztem...mikor a férjem nyújtotta a Csapó dokinak a fecskendőt, tudtam most lesz a gátmetszés...és ez azt jelenti, hogy mindjárt láthatom a manócskánkat...és így is lett
Ja, és nekem utána sem fájt, másnap már törökülésben ültem az ágyon...barátnőim nagy megrökönyödésére...(amúgy azt mondják nagyban függ a dokitól) És én olyan kíváncsi fajta is vagyok, így hát megnéztem tükörrel hogyan is néz ki...semmi extra
Szoros értelemben vett sebnek még hírét sem láttam
Szobák: a 2-es szobát kivéve minden szobában veled lehetnek a babák 0-24ben, ha akarod. Csak reggel gyerekdoki vizitre (1/2 8-10-ig) és este fürcsire (8-10) kell bevinnni őket. így ha nem akarsz, nem adsz neki cukrosvizet...én adtam, mert a Zétinél a sárgaság miatt keleltt a sok folyadék...semmi hátrányát nem láttam.
Szülésznő: amikor bementem éjjel akkor a Vera volt velem reggel 7-ig, majd 7-től az Ibolya...mindeketten szuperek
(és úgy hallottam a többiek is nagyon profik)
Ha van még olyan dolog, amiben tudok segíteni, vagy csak kíváncsiak vagytok mi hogy volt írjatok! Még elég friss bennem az élmény...
És mint már többször is írtam: eszembe sem jut, hogy a következő picúrt másik kórházban szüljem!!!!!!!!!!!!
Andaka!
Örülök, hogy visszatértél
Gartula a kiscsajotokhoz
Kathy!
Írtam neked az előző oldalon. Olvastad?
Puszi mindenkinek!
Most megyek a közértbe sörért
...babakocsival...kell a tejképződéshez
(nem kell megbotránkozni, alkoholmentes ám
!)