Új privát üzeneted érkezett!

Micimavkóban 15000Ft a 60x120-as kókuszmatrac. A Brendonon kívül hol árulnak még matracokat?

Nóri
norcee

Tényleg, ezt a porszivos orrszivot mekkora teljesitményre lehet rákötni? CSak mert nekünk az egyik gép 2000W, a másik 1200W, de egyiken se lehet állitani az erösséget. Félek, ha ilyet veszek, nehogy ártson a babának ha túl erösen szivja. Vagy felesleges aggodnom, nyugodtan használhatom majd ezekkel? A nagyobb teljesitmény még jobb is?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, én úgy tudom, hogy porszívós orrszívót nem lehet újjszülöttnél használni!!!

Javítsatok ki, ha tévedek!

Zsuzsó

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Vanda megfázva került haza a klinikáról, igy 1 hetes korától szívtam az orrát.
Nem tudom milyen hátránya lenne.
Hátrányt inkább a lappangó váladékban látok.
Meg abban, hogy szegények nem kapnak levegőt.

Karmen:
Nyugodtan ráteheted a porszívódra az orrszívót.
úgy le van szűkitve a keresztmetszete az orrszivónak, hogy egyáltalán nem tud nagy erővel szívni.
Próbáld ki saját magadonKép

Nóri:
A Madách utcában van, de sajna ott is drága.
De ha Pesten jártok addig, a Kikában szokott lenni 7000-ért

Nina
nina74

Sziasztok!

Karmen: Mi a Pesztonka nevű orrszívót vettük, annak van egy kis motorja és az nem szív olyan veszedelmesen, és nincs is olyan nagy hangja,mint a porszívónak. De porszívós orrszívót még nem használtunk. Nekünk ez a kis morotos bizgentyű bevált. Ez olyan 4 ezer forint körül van, ha jól emlékszem. De a mellszívóját ne vedd meg mert az borzalmas.

Szegény Fló ma este kihányta a második adag szirupot, asszem nem adom neki. Holnap felkeressük végre a homeopata doki nénit. Én nem adok neki két havonta antibiotikumot. Főleg, hogy a dokinéni szerint ez teljesen normális, hogy egy otthon lévő gyerek két havonta beteg. És tök ugyan azzal a betegséggel. Na mindegy, ma úgy is sokan voltak nála.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

A porszívós orszívót a gyógyászati segédeszköz üzletben vettük, 1410,-Ft volt.A mi porszívónk 1300 W-os, szerintem nem nagyon erős.
Lotti ezt a műveletet jobban tűrte, sőt, még oda is rakta az orrához.
4 hónapos kortól használható, azt mondták az üzletben.

Mielőbbi gyógyulást a betegeskedőknek.

Flónak külön. A sogórnőmék el voltak ragadtatva tőle.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gabi!
Teljesen igazad van, hogy ész nélkül nem nyomod Flóba az antibiotikumot! Sajnos még mindig a legtöbb orvosnak ez a legegyszerűbb, hogy felír valami szirupot, aztán kész.

Nina!
Köszi! Ez a pesti ár már jól hangzik.

Nóri
norcee

Sziasztok

Karmen, nekünk a védőnő azt mondta a kismama tanfolyamon, hogy orrszívós porszívónál teljesen mindegy, hogy milyen a teljesítménye a porszívónak (azt mondta: nem fogja leszívni a pici agyát Kép Kép ).

Nóri, a kókuszmatraccal kapcsolatban én úgy gondolom Kép, hogy kókuszmatracot akkor veszek, amikor már saját heverője lesz a gyerkőcnek, és az elvileg kitart, amíg felnő Kép. Gyakorlatban majd elválik, jól okoskodtam-e. Kép Kép
(Amúgy kétféle kókuszmatracról hallottam, az olcsóbb lengyel gyártmány, és az Mega-Toys eladó szerint Kép nem olyan jó a minősége.)

Lányok, nov. 15-én 9-13 óráig megint lesz babaholmik és játékok börzéje a Százszorszép gyerekházban. Lehet venni pelenkát, használt babaruhát, játékot, babafelszerelést.
A gyerekeknek 400 Ft-ért lesz Játéksziget és zenés mesejáték.
Árusítójegy: 600 Ft, érd: 420-478 (Gila Gabriella).

Gabi, a SAS patikában is van egy homeopátia szakértő (Beáta), de nem minden nap, ő is segíthet, de természetesen a homeopátiás doki a legjobb. Jobbulást Flónak.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jó kívánságokat, remélem a homeopata doki néni beválik. Felhívtam reggel sajnos nem tud ma fogadni, de megkértem, hogy jöjjön el hozzánk, csak este tud jönni. Nem baj, remélem jól döntöttem. Most már csak az a kérdés megmondjam-e a körzeti doki néninek.

Gigi: Azért én jobban bízok a homeopata orvosban. Inkább fizetek érte. Mert nem csak egy egyszreű köhögés vagy nátha. De jó megint lesz börze. Miniket érdekel.

Nóri: Az még hagyán hogy anitbiotikum, de még az íze is rossz. Legutóbb, egy tök jót kapott, amit magától benyalt, de ezt úgy kellett leönteni a torkán, aztán meg fuldoklott éa kiköpte.

Megkaptuk az építési engedélyt!Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

A porszívós orrszívó nagyon jó. És én úgy tudom, újszülött kortól használható. Csak olyat vegyetek, ami nem törékeny, mert tuti akkor törik el, amikor nagyon kell (mivel ugye akkor használjuk). Azért írom, mert én tegnap eltörtem, és az volt a szerencse, hogy este fél 6 volt, és el tudtam szaladni egy gyógyszertárba. Azért beparáztam rendesen, hogy hogy bírjuk ki az éjszakát, ha itt nem lesz. De volt, és nem törékeny. Kép))

Ildianyu
ildianyu

Köszi az orrszivos válaszokat, nekem a védönö mondta hogy olyat vegyek a babának és kezdettöl ezzel tisztitsam az orrát, vagyis én ugy értettem hogy újszülöttnél is használható. Kaptam olyan pumpásat, amit össze kell nyomni, akkor sziv, arra mondta hogy dobjam ki, semmire se jó.

Gabi! Szegény Fló, remélem tudnak segiteni rajta. De jó, akkor ha itt a jó idö, lehet épitkezni! Izgalmas lesz.

Ildi! miért, minden nap kell használni?

Zsófi! Megkérdezhetem kivel házasodtok össze, Benve apukájával? Lehet hogy lemaradtam, már akartam kérdezni. Lesz egy kisebb lakodalom is? Biztos szép lesz. Nekünk szük lagzi volt, de szerintem szép volt, nem ez számit! És beköltöztél már Szegedre?
Irtad kellene anyatej, most olvastam a Déli aprót, ideirom kérdezd meg öket van-e még.
(62)282-492, (30)463-8579, (30)346-0135, (62)255-770
nekem gyanus hogy a 2-essel kezdödö lehet nem szegedi szám.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Flórának egész nap szinte csak hőemelkedése volt, 38 fölé alig ment. Csak elalvás előtt adtam neki lázcsillapító szirupot. Inkább este felé ment feljebb. Mire a doki néni ideért hozzánk, addigra jó kedvre derült. És azt mondta, hogy nem ad neki semmilyen gyogyót, inkább egy általános immunrendszererősítőt ad. Úgy látszik magától is átvészelte a betegséget. Majd egy órahosszát volt nálunk és nem rögtön nekirontott és megvizsgálta, hanem megbeszélgettük a dolgokat és mielőtt elment akkor nézett be a torkába és hallgatta meg a tüdejét.
Orrszívó: Csak akkor kell használni, ha teli van az orrocska, nem kap tőle levegőt. Vagy meg van fázva és folyik az orra. Akkor jobb ha minnél hamarabb kiürül a váladék. Az a pumpás szerintem sem jó. Azért ajánlottam a Pesztonkát, mert ha elutaznátok, akkor nem kell azon aggódni, hogy van-e porszívó, elég egy kis motort és a hozzávaló csövet vinni.
Az alapot remélem minnél hamarabb meg tudjuk csinálni. De tovább nem haladunk, majd csak tavasszal.

Zsófi: Én ajánlom nektek ezt a dokinénit, mondott olyan gyogyót, ami jó hasmenésre Pankának.

Melinda: Hogy megy a Részeg Manó? Kép

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Részeg manó néha megy, néha meg nem, de köszi kérdésed, jól vagyunk.
Kinőtt a 8. foga.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Gabi3!
Melyik homeopátiás doki volt nálatok? Mennyi volt egy vizit? Milyen immunerősítőt ajánlott? Az szerintem sem normális, hogy Fló ilyen sűrűn beteg, és még nem is jár közösségbe!

Zsófi!
Bence biztos nem azért nem akart szopni, mert megjött a mensid (más oka volt inkább: teáztatás, rossz technika,korai hozzátáplálás stb. De szerintem erről Ágci sokat írt már.). Nekem mindkét gyereknél intenzív szoptatás mellett szülés után 4 hónappal megjött, de attól még ugyanúgy elfogadták a cicit. Beni 22 hónapos koráig szopott, Bálint 14 hónapos, és még szopik 2-szer egy nap.

Melinda!
Bálint is 8 fogú lett a napokban!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Melinda: Apósod mesélte Zolinak, hogy így hívjátok Lottit. Kép Nem csak sógornődék vannak elájulva Flórától, hanem általában mindenki. KépGratu Lottinak a 8. fogacskához! Kép

Banita: Hát természetesen, akit egyszer te ajánlottál. 4ezret kért, adtam neki 5-öt,mert rendesen kibeszéltük a dolgot és szimpi is volt, meg készséges is. A Flórának is szimpatikus volt. A Vironal cseppeket ajánlotta. Meg az antibiotikum hatása ellen, mert hogy egy adag már hasmenést okozott, Protexint. Akartam írni emilt, hogy megköszönjem, hogy ajánlottad ezt a doki nénit, de te megelőztél a kérdéssel.
Gratulálok Bálint 8. fogacskájához! Kép

Szegény Flónak éjszaka megint felment a hője. 39,6 volt. Adtam neki sima lázcsillapító kúpot, alig bírt elaludni, és reggel folyton forgolódott. Még durmizik. Pedig este mikor lefeküdt nem volt még hőemelkedése sem. Jó lenne már ha meggyógyulna.

Gabi3
inecsg

Karmen!
Mi most azért használjuk, mert Jankának nagyon tele van az orra. Van, hogy fél óránként szívni kell. Kép
Ildianyu
ildianyu

Gabi! A motort adják az orrszivohoz?

Ildianyu! Szegény Janka, most milyen sok gyerek beteg. Remélem láza nincs!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!
Ti mikor hallottatok először az orrszívókról?
Mert bevallom nektek, én, sőt a környezetemben mindenki úgy nőt fel (Vajdaság), hogy soha nem találkozott orrszívóval.
Egyébként, aki teheti járjon rendszeresen tengerre, mert csodát tud tenni a felsőlégúti lerakódásokkal, meg allergiákkal.

Gigi!
Ugye a jövőhéten indul a klinikán a szülésfelkészítő? Csüt. este 6? És hol pontosan?

Tegnap ellógtuk a másik szülésfelkészítőt, mert olyan szép idő volt, hogy inkább autókáztunk, meg sétáltunk a város zajától/bűzétől messze. Kép

Nóri(29)
norcee

Sziasztok,
Nóri,
és azt megkérdezted a környezetedben, hogy mennyinek szúrták fel a fülét, vagy jobb esetben, csak kötött ki a gégészeten? Esetleg mandula műtétje volt? Amúgy senkit nem akarok rábeszélni.
Én utáltam és a mai napig utálom orrszívózni az orrát a kicsinek. Mikor még pici volt, nem mertük használni a porszívónkat (iszonyú nagy teljesítményű), ha nagyon rossz volt a helyzet, szerencsére nem sűrűn, akkor fogtam és kivittem a gyerekkórházba, ott szakértő kezek kiszívták a trutyit, gyors megvizsgálták és kész is. Persze, ha nagyon az, akkor nem elég, de nekünk áltlaában elég volt. A kézi nem ér semmit, én legalábbis nem tudtam használni. A gyerkőc meg ordít, kapkodja a fejét, szerintem kész zsönglőr, aki azzal tud bármit is kezdeni.
A Csöpi nevűt lehet újszülötteknek használni, de úgyis tudják, ha a bababoltban veszitek. Meg rá van írva a dobozára is.

Karmen,
a Pesztonka egy kissé drága, elektromos kütyü. Nekem a védőnénim anno nem ajánlotta, bár azt mondta az orrszívója jó. (Ezt lehet mellszívónak is használni.) Ha tudtok szerezni ismerőstől, akkor viszont ne utasítsátok vissza.

Gabi3,
hogy hívják a dokinénit? Írhatsz magánba is.

Ildianyu,
a félóránként nem angoyn sűrű?
Ágci

Kép
Ágci

Ágci!
Nekem semmi rossz véleményem nincs az orrszívóról, mert még soha nem láttam, egyszerűen csak csodálkozom, és kiváncsi vagyok, hogy Magyarországon mikor terjedt el.
Amúgy felénk az orrfelszúrás, meg ilyen csúnyaságok se fordultak elő, mandulaműtétek viszont voltak, az tagadhatatlan tény, de szerencsére nekem nem.

Nóri
norcee

Karmen: A Pesztonkának van külön orrszívója és külön mellszívója, a mellszívó tök szar, és egyben is árulják. Az orrszívó nálunk bevált. Ha csak az orrszívót veszed azzal is van motor. Külön is árulják.

Ágci: Banita ajánlotta nekem ezt a doki nénit régebben. Dr. Bogdány Anikónak hívják. Majd írok mailt róla.

Gabi3(19)
inecsg

Sziasztok!

Karmen!
A lázt szerencsére megúsztuk! Kép

Ágci!
Szerintem nem túl sűrű, musz szívni, mert nem kap levegőt, és félek, hogy a fülére megy. Mondjuk ma még csak 3szor szívtam, de tegnap csúcsot döntöttünk. Kép Mondjuk nem rossz neki, nem sír, sőt, van hogy röhög hangosan közben. Kép
Egyébként Lili múltkor megtanult orrot fújni, hogy ne kelljen porszívózni, de most megint porszívóval kellett neki szívni, mert csak úgy volt hajlandó. Vagy azért, mert érzi, hogy úgy több kijön, vagy csak azért, hogy ha Jankának azzal szívjuk, akkor neki is. Kép
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Múltkor írtam, de elszállt az egész, aztán nem volt kedvem újraírni.

Ha hiszitek, ha nem, mi minden este használjuk a "nóziszippancsot". Nyilván nem olyan, mint amikor beteg a gyerek, de egy hét alatt annyi "fikusz" jön ki az orrából, hogy ha látnátok, biztos nem hagynátok benn.Kép
Van, hogy Kitti maga teszi az orrához, mondogatva, hogy "pikusz, pikusz, szippancs".Kép Szokás kérdése, bár amikor beteg kicsit rosszabbul tűri. Általában adunk a kezébe valami roppant izgalmas dolgot.
Amikor Kitti beteg és folyik az orra, mi "igény szerint" akár óránként is szívjuk. Kaja előtt pl. azért, mert úgy tud nyelni, amúgy a sok takonytól nem tudna.
Nekünk Pesztonkánk van, Gabival tökéletesen egyetértek, nagyon jó. Motorosunk is van, semmivel sem hatékonyabb, ellenben a Pesztonka nem zavarja a hangjával a beteg gyereket, és könnyen mozgatható. Műanyag, nem törik. Telitalálat.
méri

Gigi!

akartam válaszolni a leveledre de sehogy nem ment át írj egy másikat lehet hogya cím volt a rosz.

Norcsi
norcsisze

Norcsi, megkaptam mindkettőt. Kép Szórakozik a rendszer lehet. Kép
Gigi
gigi1

Köszi a véleményeket orrszivó ügyben, hamarosan ugyis mennem kell az orvosi müszerboltba, megnézem mennyiért adják. Sokat most nem tudok rá áldozni, lehet ha megszületik a baba akkor szerezzük be.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

A természetben jártunk maKép

Íme a fáradt vándor:

Kép

És Panka, aki nagyon élvezte az erdőt:

Kép

Puszi:
Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Fáradt vándor egy kicsit nagyobban:

ZsófiKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gigi! Nem tudom mennyiben a rendszer szorakozik, én is irtam neked, de visszajött, hogy megint tele a postaládád.

Zsófi! Nagyon aranyosak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Régen jártam erre, de örömmel látom, hogy él a topic.

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi gyerekágy ügyben. A mi kiságyunk 60*120cm-es rácsos ágy. Szerintem Gergő kinőtte, mert gyakran koppan a teste a rácsokhoz alvás közben. Rendes, rács nélküli ágyra még nem merem fektetni, mert félek, hogy leesik. Szerintetek mi a megoldás? Fektessem a földre szivacsra vagy vegyek egy 70*140-es ágyat?

Nem is tudtam, hogy létezik motoros, halk orszívó is. Nekünk porszívós van de nagyon utálja Gergő. A használatakor mindig le kellett fogni a gyereket, mert annyira tiltakozott.

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Fló meggyógyult. És nem kellett antibiotikum. Azt hiszem beíratkozok az orvostudományira. Kép

Kriszti: De jó, hogy írsz. Szerintem olyan ágyat vegyél, aminek nincs rácsa, de az oldalán van leesésgátló akármi. Nem tudom minek hívják. Fenyő ágyakon lehet látni. Neki már felesleges rácsos ágy. Vagy sima heverő és arra lehet kapni ilyen leesésgátló szerkentyűt. A matrac sem rossz ötlet csak az túl alacsonyan van, és esetleg legurul és a földön megfázik. Meg az nem olyan kuckós,mint egy igazi ágy. A Faktumban elég sokféle van. Lehet katalógusból is rendelni. A szőke,fiatal csajszit kell megkérdezni.
Flóra tegnap este egyedül kicsi segítséggel szippantotta az orrát. Régen ő is útálta. Most meg ő mutatja, hogy teli van az orra.

Zsófi: Tök jó lett ez a kép. Kép Bence és Panka jól vannak már?

Gabi3
inecsg

Gabici: Holnap jössz tornázni? Mi megyünk!

Gabi3
inecsg

Krisztina,

szerintem jo megoldas, ha racsos agyat veszel, ami atalakithato gyermekheverove. En 1 eves gyerkocot meg nem raknek rendes agyba. Jatmin 2 eves, de nem raknam meg ejszakara rendes agyba.

Orrszivo:

nekem van Pesztonkam es porszivos is. Ossze sem lehet hasonlitani a 2-ot. Szerintem a pesztonka nagyon gyenge, a porszivos pedig kiszipantja 1-2 pillanat alatt. Jazminnak ujjszulott koraban a szajjal szivosat hasznaltam.

g.
gabomamo

Flóra tegnap költötte az első önálló szavát. Tyaptyi=talp vagy tappancs.

Gabó: Írj már a gyerkőcökről is. Miket csinálnak és mekkorák, hogy bírják egymást? stb.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Jó régen jártam én is erre. De azért most idetévedtem.

Zsófi: Nagyon ari Bence. Kép

Kriszti
Gabomamonak igaz van szerintem is átalakitható kellene venned.Talán azt fogod tudni a legtovább használni.Nekünk 70*140-es van és mégis koppan Ádám feje.Mindig felmászik a végébe.

Magunkról:
Ádám négyfogú lett.
Végre 8 hónaposan fordul a hátáról a hasára is amin ugye nagyon elvoltam keseredve hogy nem igazán akarja.
Rendületlenül szopizik, délben egy kis főzeléket kap meg délután egy kis gyümit vagy néha pépet.
Szőrnyen akaratos kis krapek. De azért imádom.
Teszek fel egy képet :
Kép
Szilvi
szedem

Sziasztok!

Kriszti:
Szerintem tök fölösleges nagyobb rácsos ágyat venned, az a 10 centi nem számít.
Majd veszel, ha már érett lesz az "igazi" ágyra.
Kombi kiságyat venni már hülyeség, azt max az elején éri meg.

Gabi3:
Köszönöm kérdésed, megvannak. A vírusból felépültek, de Panka most meg taknyos.
Bence nem aludt itthon, róla nincs hírem.
Jó hír, hogy Flóci jól van! Kép

Orrszívó:
Én most is a szájjal szívót használom. Igaz a fejem szétmegy, de legalább a hang nem zavarja.
Szerintem ez kíméletesebb is.

Szilvi:
Nagyon belevaló kis srác Ádám!

Mesó
meso

Zsófi, Enikő!
Nagyon édesek a gyerkőcök, és nagyon sajnálom, hogy nem tudtalak behívni benneteket, de remélem hamar összejön egy újabb talli!

Remélem nem jelent semmi bajt, hogy én ilyen lent hordom a pocakom. Azt lehet érezni, ha már befordul a baba? Mert én egyelőre úgy érzem, hogy még össze-vissza forog, és nincs lent a szülőcsatornában a feje. Mondjuk a belső szerveimnek, meg a gyomromnak nagyon jó, hogy ilyen lent van, mert egy cseppet se nyom egyelőre semmim.

Üdv!
Nóri (29+5)
norcee

Nóri: A szülőcsatornába ráér a tolófájások alatt lenni a babód. Úgy gondoltad, hogy koponyatartásba áll-e, ugye? Az pedig ráér a szülés előttig beállni. Szerintem tökre nem lehet érezni, hogy befordul a baba. Esetleg, ha addig magasan volt a pocakod és ha már befordul megkönnyebbülve veszel levegőt és százszor többet kell pisilni menni. Akkor már a helyén van. De ez nem biztos hogy nálad így lesz. Én pl egyáltalán nem éreztem ilyesmit. Pedig a nagykönyv ezt írja. És mégis fejjel előre született a Flóra. És különben is a 30. héten még nem kell hogy beforduljon irányba. Még van 10 heted!Kép

Szilvi: De jó hogy szopiztok még! Előre is boldog névnapot kívánok, mert amikor aktuális lesz, tuti elfelejtem. Kép

Meso: Jobbulást Pankának!

Gabici: Jössz ma tornára?

Jön valaki a szombati babaruha börzére? Százszorszép gyermekházban lesz.

Gabi3
inecsg

Meso: Bence máris csavarog, az anyukája mit szól az éjszakai kiruccanásaihoz? Kép

Gabi3
inecsg

Mit tehetne?
Elkiséri! KépKépKép
meso

Zsófi nagyon jó anyuka, hogy kísérgeti a kisfiát, csak nehogy a nyakára nőjjön. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nóri, dehogy baj, nem azért mondtuk!
Attól, hogy mozog össze-vissza, még lehet, hogy már befordult, és azért van lejjebb. Én éreztem mikor megfordult, mert nagyon erősen mozgott, úgy, hogy fájt. Nekem a 34. héten fordult be.

Gabi, Enikőéknél voltunkKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Csak vicceltem.:-)

Gabi3
inecsg

Meso
Köszöni Ádi a bókot. Kép
Pankának mielőbbi jobbulást kívánok.

Nóri
Nekem a 31.héten amikor csináltak UH-ot már be volt fordulva.De nem tudom hogy mi az átlag.
Végülis még van ideje a kis pocaklakódnak.

Gabi
Köszönöm a névnapi jókívánságot :-

Most egyenlőre ennyi megyek elteszem magam holnapra

Szilvi
szedem

Nóri!

Ne izgulj, még bőven van ideje a babádnak megfordulni. Janka is elég későn fordult meg. Én sokat négykézlábaztam, aztán, hogy attól fordult-e meg, vagy sem, ki tudja. Kép

Ildianyu
ildianyu

Gabici: Holnap jössz tornázni?

Flónak kibújt a 4. örlőfoga. És megisza a kakaót, igazi tejecskével. Pedig nem is kínáltam, ő kért az én kakaómból. Azért megmaradt a tápiadag is. Amióta adom ezt a homeopátiás immunerősítőt rá sem lehet ismerni, olyan jókat tud enni.

Melinda: Hogy sikerült a vizsgád? Hétfőn volt egy meg ma, ugye?

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
szeretném figyelmetekbe ajánlani készülgető honlapunkat. Igyekszem, egyre több mindent feltetnni, minden építő kritikát örömmel fogadok.
Ágci
http://www.netmami.hu

Kép
Ágci

Ágci: megnéztem és vírusos az oldalatok!!!!!!!
Névtelen

Ágci: megnéztem és vírusos az oldalatok!!!!!!!
Névtelen

Kedves névtelen én nem vettem észre, hogy vírusos lenne.
Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?