Sziasztok!
Nagy a pangás errefelé…akkor ez azt jelzi, hogy szerencsére jó az idő és mindenkinek van elfoglaltsága, a kellemest a hasznossal össze lehet kötni
Mi itthon maradtunk a 7végén (ugyértem h a városban), voltunk barátoknál vendégségbe és rokonoknál grillezni. Nagyon jó volt kint a szabadban! A vásárban mi vasárnap voltunk a párommal (csodálkoztam is h volt kedve kijönni
), ugyh aki szombaton volt valszeg azért nem taliztunk, de azért én is megnéztem minden embert, hátha megismerek vkit közületek
Sajnos nem láttam senkit
Amúgy biciklivel mentünk ki, sokkal jobb volt ilyen jó időben kicsit tekerni, persze csak mértékkel
Jaj de képzeljétek, vmi kis közterület felügyelő féle biztonsági őr, ránk szólt miközben a vásár közepén toltuk a bicajt, hogy menjünk ki a szélére, mert itt nem lehet még tolni sem…olyan mérgesek lettünk, hiszen mások is voltak bicajjal, és nem hiszem h mindenki kiment…na de még szerencse h árult kint ismerős, letettük addig nála.
Nem sok mindent vettünk, egy western kalapot a páromnak, nekem pedig egy nyári szaladgálós papucsot, viszont jó árban és örültünk neki. Nagyon nem szeretek itt vásárolni ruhaneműt, mert felpróbálni a nem nagyon lehet, viszont ha hazaviszem meg nincs alkalmam visszacserélni, ugy ruhát én inkább boltban szeretek vásárolni. Egyébként nézegettem én is a kismamaruhákat, szerintem sem voltak olyan jók, és egyáltalán nem harmonizált a minőség az árral, ugyh gondoltam ezt is kihagyom
Viszont láttam h árulnak Siesta szandikat, emlékeztem, h azt kerestetek és mostmár megértettem miről beszéltetek
Ja és indiánok is voltak, 2 helyen is, külön sátruk is volt és zenéltek egy másik helyen a fák alatt
Azért úgy egészében jó volt a vásár!
Ma meg már tanulok, mert nyakamon a vizsgaidőszak
De kicsit kikapcsolódok, és addig írok Nektek!
Andi!
Nagyon örülök, hogy nem értetted félre a dolgokat, és nem sértődtél meg! Köszike! És hagyjuk is ezt a dolgot
Húúú …akkor te is jol bevásároltál a vásárba,de csak csupa hasznos dolgokat, ugyhogy szerintem megérte és ügyesen vásároltál az árakat illetően.
Amugy szerintem sem volt olyan drága az egész, és lehetett alkudni, ami nagyon jó szempont
Érdekes lehetett az esküvő is, mondjuk nem gondoltam, h egy 53 éves emberről van szó, nem semmi ilyenkor már.
Pintyus!
Ne foglalkozz a sógornőddel, lehet hogy csak irigykedik! Meg valszeg nem is ért az egészhez, és szerintem egy kismama vagy már anyuka másképp látja ezeket a felvételeket, és főleg a 4D-sből már sok minden kivehető laikus szemmel is!
Amugy biztosan jó lett volna résztvenni az előadáson, de így egyedül valszeg nem volt olyan nagy élmény. Igazából a legjobb a párommal lett volna elmenni, hogy ő is lássa mi vár ránk, de közbe jött neki az üzleti út, igy végülis most egyikünk sincs vele tisztába mi vár ránk, majd később lehet lesz vmi nyílt nap, bízzunk benne!
A szoptatós melltartó nem is hiszem h ilyen jó árban vetted, köszi a tippet meg fogom én is nézni magamnak!
A vásárban te is nagyon jól vásároltál, habár azért anyuddal könnyebb és jobb volt!
Az autóügy még nézelődésben merül ki, mert sajnos lehet elviszik holnap az orrunk elől amit kinéztünk, pedig már ugy beleéltük magunkat
Egyébként van jogsim, már lassan 5 éve, ugyh imádok vezetni! De többet Miskolcon szoktam, mert ott csajok közül csak nekem van, ugyh ha menni kell vhova, akkor én vagyok a sofőr és a suliba is azzal járok. Itt debiben meg többet a párom vezet, mert ugye egy kocsink van, neki mindig kell a munkájához, ugyh csak ritkán van rá alkalmam, de akkor kihasználom
Milyen volt az Arborétumban?
Kriszti!
Tényleg nagyon izgi, hogy 1-2 nap választ el a pocidban lévő boldogságtól…nagyon szurkolok, h minden rendben legyen és csak természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lassan itt a baba-mama buli, ugyh már nagy izgalomban vagyok
Most el is köszönök….majd még értekezünk addig!
További szép estét Mindenkinek!!!!!!!!!
Pusszz