Sziasztok,
visszakaptuk a gepet, es a hulyek atallitottak angolra, igy most nincs ekezetem, es folyamatosan cserelem a betuket.
szoval bocsi az z/y csereert...
nagyon jok a kepek, latom jol sikerultek a talik!
Adi mekkora nagy! Meg mindenki! A lanyok is!
Probalom majd a kendoket venni, remelem lesz meg mindbol...
Ennn. ilyen kis kalozkendorol beszelunk. kepet nem tudok rakni, mert leszedtem mindent a geprol, 1-2 oldallal visszabb megtalalod..
Emoke: gratula a ragofoghoz!! Nem sirt sokat Lili? Ugy hallottam az meg jobban faj! Nekunk meg csak 2 van... Kis fogatlankam...
Mi Egyiptomban lakunk Hurghadan, es nem tudom, hogy hazamegyunk-e valaha, en remelem, de majd csak par ev mulva talan... Aziz jol eszik, az biztos, nem panaszkodom. Most a gyogyszerrel van gondom. Csak nagy uvoltesek aran hajlando kinyitni a szajat... Pedig ugy imadta...
Mano: nekem is remkepeim vannak mostanaban, annyi mindent kiprobal, piszkal, amibol nagy baj lehet.
nagyon ki is faraszt, hogy allandoan a nyomaban kell, hogy legyek. Azert faraszto ez a gyerekneveles....
Nagbri: sima poharbol nem iszik Dana? Mi most raszoktunk a cumisuvegre, mert azt tudom magammal vinni mindenfele. De otthon poharazik ugyahogy...
Timcike: milyen lesz a szulinapi zsur?
Mit terveztek? A ferjem birkat akar vagni, mert elotte lesz 10 nappal a korulmeteles is, es arra is kell itt partyt rendezni.
Mondtam, hogy eleg lenne egy pulyka is...
Huh, fel oramba telt ennyit leirni...
Ja, nyaralas... Mi tudjatok hova megyunk? Kecskemetre!
K.