Sziasztok!
Nagbri: édesek a fiúk,és nagyon aranyos a csíkos ruci!
én nem nézlek felelőtlennek, hiszen, én is már nagyon régóta a mi kajánkból etetem Azizt. És még sosem voltak pöttyei. (kop-kop-kop). Tegnap este próbáltam neki langyos tejcsit adni, hogy hátha nem kelne annyiszor éjszaka, meg hátha jobban izelne mint az anyatej. De nem.
Útálta.
Ma reggel kakóval próbálkoztam, hát azt is...
Ja, a kendő szerintem Bencére is jó lenne, mert Aziznak is vissza kell hajtani egy részt. Remélem lesz még nekik, meg főleg ennyi!
Timcike: jó drágák voltak a krémek!
Gratula a babakocsihoz, remélem hamarosan elkel! Most egyébként van valami átmeneti? Vagy még mindig a kezedben hordod Atticyt?
Írtam, hogy múltkor csak barna, lila, és rózsaszín volt a kendőből, hogy most mi van, azt majd a délutáni sétám után tudom megmonddani!
Várjuk majd a képet a pancsolóról! Mi is most készülünk venni! Kinéztem én is egy aranyosat, olyan mint egy autó, van teteje is, és nem is volt drága, kb. 3000 ft. Tiéd mennyi volt?
Manó: igen, tényleg jobban aludt az éjszaka, azért csak elfáradt, úgy látszik. Szegény! Rossz lehetett ez a savanyúságos sztori! De ne idegeskedj, bár könnyű mondani...
Nálunk egy picit durvább történt a napokban, és egy szerencsém, hogy Aziz aludt. A konyhában kiesett a konyhabútor ajtajának az üvege, ami kb. 2 m magasan van, lezuhant mellém a földre, és darabokra tört. Azt tudni kell, hogy bármikor a konyhában vagyok, Aziz ott tüsténkedik mellettem. SZóval az üveg tuti rajta landolt volna, ha nem épp durmol.
Kiszereltük a másik üveget is, mielőtt azt is kieszi a fene.
Andi: jobbulást anyukádnak!
Mogyó: mi volt az orvosnál? Remélem semmi komoly, és hamar jobban lesz a kis drága.
Noémi: megkapta már Bálint a szurit? Hogy viselte?
Most megyek, mert ki kell takarítanom az egész lakást!
K.