Fanni!
Köszönöm a pocidícséretet!
A Te pocidat elnézve:
Csak hüledezem. Nem csoda, hogy már nem nagyon akarsz mocorogni. Belegondoltam, hogy valószínűleg az enyém az utolsó hónapban lesz ekkora, így minden elismerésem a Tiéd. Nem lehet könnyű. De édes a teher! Gyönyörű!
Az IWIW-en majd megskubizlak. Gratulálok a fiúk méreteihez!
Honnan tudtad/od, hogy mikor melyik fiú mozog, csuklik?
Nyuszi!
Örülök, hogy vége a diétának! Gondolom, már ettél egy jót azóta, amióta feloldották a tilalmat.
És utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Coca!
Ha Te örülsz a hányingernek, én is veled örülök!
Magzatmozgást, amikor már tutira el tudtam dönteni, hogy ő mocorog a 20. héttől éreztem. Gratulálok a kis gülüszemű gyönyörűségedhez!
Boni!
Ez az anyák napi köszöntő így utólag is nagyon szép volt! A pocid nagyon szép! Én ruha nélkül nem merném megmutatni (a hurkáim miatt).
Dehát neked tökéletes alakod van!
Panda!
Még mindig nagyon gyönyörű ez a leányzó! Dehát volt kitől örökölnie!
Katica!
Én most vagyok a 25. héten, és bizton állíthatom, hogy még jól fogod bírni magad a nyaraláson. Itthon készültök valahova? Merre?
Mi az idén nem megyünk nyaralni, mert első lesz a költözés. Illetve, ha már nem fogok dolgozni, akkor szeretnék teljes erővel a babára és magamra koncentrálni. Én szerettem volna ilyen pocakot, amikor még nem voltam kismama. Biztosan szépen fokozatosan fog nőlni. Mivel nem voltam sohasem vékony, ezért nálam csak az elmúlt pár hétben kezdett el látszódni ténylegesen, hogy ez nem további hízás, hanem a babóca. Veled más lesz a helyzet, mert vékony vagy, tehát hamarosan rendesen látszódni fog az a poci!
Viri!
Gratula a csajokhoz!
Magunkról:
Kedden voltam nőgyógyinál. Cukor rendben, vasat írt fel, napi egyet kell bevennem. Szívhangot is hallgattunk, olyan jó volt. Méhszájam zárt. Legközelebb a 29. héten kell jelentkeznem, akkor majd elküld UH-ra. Addig, ha nincs semmi problémám nem kell találkoznunk. Mondtam neki, remélem így lesz, és max. az utcán találkozunk.
Jövő vasárnap megyünk 4d-re. Már nagyon várom. Azt mondták a Genesisben, ez a legszebb kor, úgyhogy nagyon reménykedem, mindenét szépen meg fogja mutatni a gyermek.
Annyit kért az orvosom, hogy mostantól figyeljek oda arra, mit és mennyit eszem. Inkább gyümölcsöt és zöldséget egyek. Csinálhatok gyümölcsnapokat, és kb. 3 l folyadékot gördítsek le a torkomon. Ennék én gyümit, hiszen egész télen ezt vártam, hogy tavasz legyen, de hozzánk az almán és banánon kívül még semmi más nem jutott el. Hipermarketekben pedig csak gumiállagú, vízízű epret lehet kapni.
Kérdés: a férjecském szeretne elmenni a következő eseményre:
Kutyások napja az Erzsébetvárosban!
A VII. kerületi Önkormányzat és az Ebugatta szervezésében
2008. június 1. vasárnap 10. 00- 17. 00 Budapest, VII. kerület
Klauzál tér
Én is nagyon szívesen elmennék, de nem tudom, hogy mehetek-e ennyi kutya közé egész napra. Tutira nem bírnám ki, hogy ne simogassam meg őket. Ti mit mondtok?
Szép napot mindenkinek!