Új privát üzeneted érkezett!

De jó képeket tettetek fel! A tűzoltós nap is nagyon jó lehetett, a gyerekvasutat én is ki szeretném próbálni. Mindkettő biztos nagy élmény lehetett!
Az ilyen nagy kirándulások után, ami tele van élménnyel, hogy alszanak éjjel a picúrok? Én mindig azt gondolom, hogy Petike majd nekidől az ágynak és húzza a lóbőrt reggelig. De sokszor felsír ilyenkor éjjel álmában. Nem ébred fel, álmában kúszik az ágyban és felsírogat.
Lakóautóval én sem mennék sehova. Így viszünk bográcsot, fiúk tüzet raknak, mi lányok pedig főzünk. Van mikor flekkent sütünk vagy halat ha fognak a srácok keszeget, kárászt. Mindenki kiveszi a részét a munkából, a gyerekekre is együtt figyelünk. Így mindenkinek pihenések ezek a napok.
A csütörtök nekem jó lenne. A játszótér a 70-es(Balatoni) út mellett van közvetlenül. Ha Érd kp-ja felől nézzük, akkor a kínai étteremnél (átellenesen szemben Osváth cuki) van egy lámpás kereszteződés, ha túlhaladsz rajta, az első utcán balra menj be. Ez kb 50 m-re van a lámpáktól. Parkolni is lehet az autóval.

Kép
jpne

Sylph,
Alsó utcában van a Műv ház, itt van velünk szemben :D

Csütörtök nekünk jó lenne talizni. Van egy csomó homokozócuccunk, majd viszünk. Hány óra körül? Mi kb fél 4-re oda tudunk érni.

Elsején mi is elmentünk kirándulni, körbejártuk a Velencei tavat, ahol volt valami program ott megálltunk, aztán mentünk tovább. Jó volt csak már nagyon elfáradtam. Amúgy megvagyok, már nagyon húz le a hasam.

Curse,
Jó lehetett ez a gyerekvasút, Adél is nagyon aranyos.

Judit,
Ez a Titanic haláli.

Zsand,
Gratula az ovihoz.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sylph,
Bocsi, de most h Jpne írta, szóval tényleg az Osváth cuki van ott :oops: :oops: Nem is értem miért írtam Horváth cukit :?

Jpne,
Nálunk Adél egy ilyen progi után nem tud bezuhanni érdekes módon :? Ugyanakkor alszik el, amikor szokott.
És most látom a naptárban, h Péter nap volt :oops: , szóval NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT PETIKÉDNEK!!! :D :D :D

Kép

Andi,
Hú, jó nagy progit csináltatok :o Csodálom, h kibírtad végig.

Tali: Tök jó, h eddig Mindenkinek jó a csütörtök :D Olyan jó lenne már tényleg összefutni :D
Nekünk végülis jó lehet a 4 óra is. Adél kb. addigra felébred. De jó akár 10 körül is délelőtt. Kinek mikor jó???

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Lányok köszi az infót a játszótér és a művházzal kapcsolatban!!!! A játszó az nagyon kiesik nekünk, úgyhogy sajna nem tudunk elmenni, :( talán majd legközelebb, vhol máshol.....

Judit, szuper képekeket csináltatok!!!!!! Robika nagyon aranyosan alszik! Jó buli lehetett! A fiam is élvezte volna, imádja az autókat. :wink:

Zsand, ezek a szomszédok...... :wink: Nálunk csirkét tart, ősszel még disznó is volt, képzelheted mennyi légy volt akkor, a szagokról nem is beszélve, és az a rendetlenség......
De jó, hogy felvették az oviba a lányodat! Mennyi idős? Te mivel foglalkozol? Itt Érden keresel melót? Én majd ha eljön az ideje itt szeretnék, amig kicsik a gyerekek nem igazán akarok messzire menni.

Curse, de jó lehetett ez a vasutazás!!!! Nagyon helyes a lányod! Látom a kötött sapi van rajta. :)

Mi végül voltunk az állatkertbe, reggel nyitás előtt már ott voltunk és délbe jöttünk el! Annyit sétáltunk, Bálintnak nagyon tetszett a dolog, Lili még nem élvezte annyira, de ő is nézelődött. Hazaértünk és Bálint 3órát aludt, úgy elfáradt...

Megyek, mert meg kell fodrászolnom a hugom.
sylph

Sziasztok!

Újra itt vagyok Érden!

Gabibi, kicsit megkésve, de nagyon sok szeretettel kívánok JOTIKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!

Judit, írtam neked mailt!

Kostyika, pocaklakó nem készülődik kifelé?
Azt hittem talán mire visszajövünk, már olvasom is a nagy hírt!

Zsand, gratula az ovihoz, azért nem semmi hogy nincs munkahelyed és felvették a lányod, Én meg munkáltatói igazolással nem értem célt két évig!
Elgondolkodtató, hogy mi szerint dönt a tisztelt :roll: bizotság???
arivirág

Sziasztok!

Zsand!
Gratula az ovihoz! Mi a szakmád?

Curse!
Olyan ari a lányod, jo lenne már megismerni.

Kostyika!
Én már az utolso honapban nem tudtam menni sehova, mert ugy fájt a lábam. Jol birod!

Arivirág!
Mi van az ovival, értesitő, vagy kiirást megnézitek holnap?

Sylph!
Nálunk is csirke van a szomszédba. Nem semmi főleg nyáron este, amikor takaritják.

Robika tegnap ota lázas, de még semmi tünet. Ha jobban lesz akkor nekünk is jo lenne a csütörtök. Csak ez az idő ne lenne olyan kiszámithatatlan.
Vendég

Judit,
Ez az elterelő hadművelet :D Már annyira nyüglődöm hogy minden dolog jól jön ami eltereli a figyelmemet. Úgy érzem magam mint a mesebeli farkas akinek telepakolták a hasát kövekkel és nagyon húzza már lefelé. Vannak napok amikor szinte alig kelek fel délutánig amíg menni kell Veronikáért az oviba. Máskor meg valami olyan nyughatatlanság van bennem h nem bírok meglenni a lakásban, mindegy hogy hova csak menjünk. Hogy van Robika?

Arivirág,
Akkor felvették Biankát?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Most jöttünk meg az oviból, felvették Biankát, azzal a feltétellel, hogyha viszek munkáltatóit, akkor egész napos óvoda ellátást kap, viszont ha nincs munkahelyem, akkor fél napos lehet, mert itthon vagyok a kicsivel!!!
arivirág

Tegnap írtam, de elszállt az egész, fene tudja hogyan. :evil:
Pont az oviról is írtam benne, hogy én úgy tudom, hogy aki várandós vagy pici gyerekkel van otthon, annak a nagyobbikat nem veszik fel, csak akkor ha nincs túljelentkezés és van férőhely. De 5 évesen törvény kötelezi őket a felvételre, hiszen az ovi utolsó éve kötelező csak. Azok is hátrányos helyzetbe vannak, akik szeptember után töltik be a 3. életévüket. Mint mi decemberiek. :?
Arivirag, írtad még régebben hogy évvégére tervezitek pocakba a 3. babát(mint mi is :D ). Esély van rá, hogy a kicsi lányoddal is ugyanez lesz a helyzet. Meg nálunk is. Te tudsz jönni játszóra? Reméljük jó idő lesz.
Mi inkább délelőtti játszóra mászkálósok vagyunk, mert du. már jön haza apa és én akkor szoktam főzni, hogy frissensült legyen az étel. Apa levest nem eszik, csak halat és husit. :lol: De ha mindenkinek a du. jó, miattunk ne boruljon az egész, igyekszünk akkor is lenézni egy kicsit.

Kép
jpne

Ó curse!
Köszönjük a névnapi üdvözlést, valóban volt Péter nap. Mi jún végén ünnepeljük a fiúknak mert Péter Pál a tisztes nevük.
:D
De nagyon aranyos vagy.

Kép
jpne

Sziasztok!

Nagyon jó volt a szülinap :lol: Este ha lesz időm rakok fel képet.Olyan aranyosan táncolt a Jotika az alma együttes meg a Halász Judit számra :lol: :lol:

Csütörtök nekem is jó ha jó az idő.Délelőtt is jó,talán jobb mint a du. ,de végülis mindegy.

Majd jövök este

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Arivirág!
Pontosan nem értem ám, hogy miért fáj az Neked, hogy az én lányomat fölvették az oviba.
Köztudott, hogy ha az anyuka otthona kistesóval sajnos Érden bevett szokás hogy nem veszik fel a nagyobb gyereket.
SŐT! ha valakinek nincs munkája úgy nem is lesz, ha nem veszik fel a gyermekét az oviba, hisz hova teszi addig amíg munkát keres?????

zsand
Vendég

[quote="zsand"]S írta:zsandziasztok!

Arivirág!
Pontosan nem értem ám, hogy miért fáj az Neked, hogy az én lányomat fölvették az oviba.
Köztudott, hogy ha az anyuka otthona kistesóval sajnos Érden bevett szokás hogy nem veszik fel a nagyobb gyereket.
SŐT! ha valakinek nincs munkája úgy nem is lesz, ha nem veszik fel a gyermekét az oviba, hisz hova teszi addig amíg munkát keres?????

zsand

Miért,fáj Arivirágnak??

Szerintem csak ő is felháborítónak tartja,a helyzetet.
Óvoda köteles a lánya,és így is megkötik,hogy mennyi időt és hogy lehet a gyerek oviban.Ezt én sem értem???
Ha meg nem jár oviba,akkor meg az iskola kötözködik majd.Na akkor most ilyenkor mi van??

mimi12

Sziasztok!

Én ismerek egy csajt és még most sem vették fel a lányát pedig 5éves. Nincs kisteso se. Most mehetnek intézkedni mert igy meg nem mehet iskolába se jövőre. Ja és anyuka kénytelen évek ota csak hétvégén dolgozni mert nincs aki vigyázzon a kicsire. Értitek ezt?

Sziasztok
Vendég

Judit!
Számomra felháborító,amit az ovi,huzavonával csinálnak országszerte.Sajni ez nem Érdi jelenség :(

Az a baj,hogy nem vagyunk tisztába a jogainkkal,mert azt erősen titkolják.Kevés helyen lehet utána olvasni,..stb.
Én úgy tudodom,hogy 5éves kortol,kötelező felvenni a gyereket,a körzetis oviba,ha a fene fenét eszik akkor is!
Csak sajni leszerelik a szülőket,mindenféle fals dumával.Közben,meg természetesen,tele van az ovi,nem körzetes gyerekekkel.
Őszintén megmondom,én sem tudodm,konkrétan mik a jogaink.És kevés helyen hozzák nyílvánosságra.
Utoljára a kismamában volt erről riport.

mimi12

Mikor ilyeneket olvasok, csókoltatom a Drága Kormányt, hogy óvodákat, iskolákat szüntetett meg és vont össze. :twisted: :twisted: :twisted:
A szülők meg egymásnak esnek, hogy kit miért és mikor vettek vagy nem vettek fel. Na ez a felháborító, hogy ilyen helyzetet teremtenek! Persze a mélyen tisztelt méltóságos uraknak a gyereke, unokája érdekeiért biztosan nem kell harconi. Főleg a magánovikban, magánsulikban nem!!! Csak a szájuk nagy, hogy kevés a gyerek, szüntessünk meg mindent! De utálom őket!
Remélem az új ovi kicsit tehermentesít majd. Ma olvastam, hogy néhány városvezetésben található úr nehezményezte, hogy nem vállakozó működteti majd, mint magánovit, jó pénzért. Biztos lett volna ismerőse a feladatra. :twisted: :twisted: :twisted:
Na, jól kidühöngtem magam.

Kép
jpne

Jpne!
Az ovikat,iskolákat az önkormányzatok működtetik,nem a kormány.
Én Budaörsön laktam,és az ottani helyzetet látom.
Budaörsnek,van új óvodája,és van új bölcsije is.És nem az állam finanszírozta,hanem az önkormányzat.Jó okés,van is bevétele a sok multiból ez tény.
De a kormánynan ehez nem sok köze van/volt,hisz ott kb 12éve,ugyan az a polgármester(SZDSZ-es),és azóta volt ilyen meg olyan kormányzás is az országban.
SZóval,ha a kedves polgármesterek csak lopnak,és sikkasztanak,és nem fejlesztenek,akkor sajni ilyen lepukkant lesz egy helyiség,mint Érd.És ez ahogy itt nézem,tök mindegy,hogy épp ki ül ott a székben
:(

mimi12

Arivirág,
Az ehavi Kismamában az jelent meg hogy nincs félnapos óvoda, ha már egyszer felvették a gyereket akkor ahhoz sincs joguk h elküldjék ebéd után és idézem: A jegyzőnek kötelessége minden 3 év feletti gyerek számára férőhelyet biztosítani, függetlenül attől hogy otthon van-e az anyuka vagy dolgozik. Ha a jegyzői hivatalban nem sikerül dűlőre jutni akkor írásbeli elutasítás esetén az Oktatási és Kulturális Minisztériumnál lehet panaszt tenni. Szóval azt javasolják h álljunk ki a magunk igazáért. A jogszabály félreértése abból eredhet, hogy ötéves kortól napi 4 órát kötelező a gyereknek óvodában tölteni - de ez nem azt jelenti, hogy ha ez az idő letelik, akkor a gyesen levő, munkanélküli vagy más okból otthon levő anyukáknak kötelességük délben elhozni a gyereket.
Szóval ha nem akarod elhozni ebéd után akkor ne hagyd magad :D

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!
De jó,hogy te legalább megveted az ehavi kismamát :lol:

És igen Arivirág!! Csapj az asztalra,és világosítsd fel őket,hogy vannak jogaid,és vezessenek valaki mást félre de,te élsz a jogaiddal!!
Lehet ki kéne nyomtatni,pár ilyen paragrafust,és a vezetőnő elé nyomni,ha kötözködik.

mimi12

Mimi!
Természetesen az önk. működteti ezeket az intézményeket. De amennyiben a Kormány megvonja a támogatást, akkor nem tudja működtetni, ergo a Kormány miatt zárják be őket.
Persze, hogy Budaörsön nem így megy, éppen azért mert SZDSZ-es. Hadd ne mondjam el, kik szavaznak rájuk. Azok akiknél a pénz van! Nem csak ebben az országban, hanem az egész világon. Ne félj, Rózsadombon sem zárnak be intézményeket!
Egyébként a csaló, hazug polgármestereken nem csodálkozom, ha a minisztereknek lehet, akkor nekik is. Sőt mindenkinek! Legfeljebb azt mondjuk: elkúrtuk. És? Úgysem történik semmi.

Kép
jpne

Jpne!
Mi van,ha zsidó a vallásom???????

Amúgy meg,én is rájuk szavaztam,és a többség B.örsön rájuk szavazott.A szegények is.Talán lehet azért,mert bizonyítottak.
És mellesleg,megállták a helyüket mind a FIDESZ,és mind az MSZP kormányzása alatt.
SZóval tök mindegy,melyik párt van egy önkormányzat élén.AZ embereknek bizonyíték kell!!Látható bizonyíték,nem ígérgetések!!

mimi12

1%

Kép
jpne

Na szóval.
Ne politizáljunk itt.
Ugyanis,nem tudhatjuk így látatlanban,ki merre hogyan.És ez csak viszályt szít,és itt arra nincs szükség :wink:

mimi12

Hát mint az előző rövid, tömör, lényegretörő üzimben is jeleztem, nincs vitaalap. Tehát nincs viszály sem. :lol:

Kép
jpne

Mimi,
Én nagyon szeretem a Kismamát, amióta pocakos vagyok azóta újra megveszem, sőt elő is fizettem rá, a következő hónaptól már házhoz jön :D

Voltatok már a Kalandváron? Páromék mennek kiállítani így szombaton mi is kinézünk, Veronika mindig nagyon élvezi. Most a Pünkösd miatt máj 9-től 12-ig lesz a Vajdahunyad várában.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Na rakok fel képeket hátha lenyúgszanak a kedélyek :lol: Lehet,hogy mégse lesz tali :lol: :wink: :wink: :wink: ÁÁÁÁ csak viccelek Kép Kép Kép Kép Kép

Remélem nem voltam sok :oops:
Olyan fincsi tortákat sikerült csinálnom!!!Igaz a csokitortánál 2 alapot a kukába dobtam ugy összeesett :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Zsand, nem fáj nekem, hogy a lányod felvették, csak csodálkozom, mert minket évekig azzal az indokkal küldtek el az ovikból, hogy az 5évesekkel betelt a létszám, ezek után…,nem értem….
Nem hiszem, hogy egy szóval is téged hibáztattalak volna ez miatt!
Tudom, hogy nem Te hozod a döntést!!!!!!!!!!
Most is kijelentik, ha nincs munkahelyem, akkor, délbe vihetem a lányom haza…érdekes…

Kostyika, Én is előfizetős voltam a Kismamára, de sokszor nem kaptam meg, remélem Te jobban jársz!!!

Gabibi, jók a képek!

Ui:Velem aláírattak egy papírt, hogy csak ezzel a feltétellel veszik fel a lányom, nem kellett volna aláírnom??
arivirág

Hú, hát azt lehet, hogy tényleg nem kellett volna aláírnod.
Én is előfizetője vagyok fél éve már a Kismamának. Eddig egyszer nem kaptam meg, felhívtam őket és még Ők kértek elnézést. Újra kiküldték, zárt barna borítékban és kaptam plusz egy hónapot ajcsiba.
Még nem olvastam, nem volt rá időm, de az ovis cikkel kezdem.

Judit!
Kihajtott a trombitavirágom! :D

Jotikát jól elhalmoztátok ajándékokkal! Bizti nem fog egy ideig unatkozni. :D

Kép
jpne

Sziasztok!

Köszi a megnyugtatásokat papírevés ügyben. :) Valószínűleg ez csak a kezdő anyuka aggodalma volt. :)

Fodrász klassz volt, de nem olcsó. 7-ért festett-vágott. Viszont ha háromhavonta jutok el, akkor lehet, hogy rászánom. Férjem is valami tök drágához jár Pesten, nehogymán az én hajamon spóroljunk. :)

Tali nekünk is jó csütörtökön, ha nem csal a memóriám, semmi programunk nincs, úgyhogy de és du is jó, csak az alvásunktól függ minden. Azt meg nem tudom megjósolni előre, de a 10 és a 4 óra általában már ébrenléti idő. :) Mi tuti viszünk pokrócot, csibe nagyon nem fog tudni játszani, max kis hinta, bár nem tudom, milyen van a játszón. Mi majd ismerkedünk a növény és bogárvilággal! ;)

Látom, nagyon szuper programjaitok voltak hétvégén. Klasszak a képek is, amiket raktatok! :)
Mi Kecskeméten voltunk két napot, ott mentünk majálisra, aztán szombaton grilleztünk barátoknál, vasárnap meg Margitsziget anyósékkal. Egész jó és aktív volt a 4 nap, és csibe is jól viselte a nagy jövés-menést. :)

Jpne! Amikor mi Parádon voltunk, ugyanez volt a helyzet, a sok élménytől elég sokszor felsírt éjjel. Most viszont nagyon jól bírta a kiképzést. :)

Andi! Azért Te sem vagy semmi ekkora pocival ilyen kalandokra vállalkozni! :)

Judit! Hogy van Robika?

Kisovisoknak gratula! :)

Gabi! De jók a képek! Csokitorta… nyami! Annyira ügyi vagy! :) Nekem még előttem van a nagy feladat, bár van időm gyakorolni, csak nem nagyon akarok most édességet csinálni, mert próbálok vigyázni a súlyomra.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Ugye? Néha szerintem sem vagyok normális :D De minden programm jobb mint ilyen jó időben a lakásban ülni. mivel nincs kertünk muszáj valami programot szervezni hogy kijussak a lakásból. Amúgy is unom h heti 5x ugyanazon a játszón ülök.

Gabi,
Nagyon guszta volt az a torta. Receptet elküldhetnéd. A fiad egy kis tündérke :D

Arivirág,
Letöröm a kezét annak aki esetleg ki meri venni a postaládából :twisted: Abban meg csak reménykedni tudok h a kiadó küldi. Amikor még Veronika volt kicsi akkor előfizettem egy évre és minden hónapban rendesen küldték a hónap utolsó csütörtökjén. Volt már a fellépés?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Jpne, kostyika, amikor Én voltam előfizetője a Kismamának, akkor még a Postás hozta, de most valaki más hordja ki az újságokat, talán ez biztosabb!
De nagyon rendesek tényleg a Kismamánál, mert nekem is mindig küldtek, mikor eltűnt, elnézést is kértek…szóval rendesek!
Én 2003 óta vagyok lelkes olvasójuk!
:wink:
arivirág

Sziasztok!

Bubót sem vették fel az oviba :( :( számítottunk rá, hogy így lesz de jó lett volna....

Judit, Robika hogy van?

Arivirág, gratula a felvételhez!

Gabi, de jó képeket tettél fel! Nyami, úgy megkívántam a csokitortát, olyan guszta volt! Hűű, milyen sokszépmindent kapott a nagylegény! És játszik is velük? Mi is vettünk tök jó játékokat annak idején, de alig játszott velük Bubó.... Jó az a mesélő könyv? Lilinek olyat gondoltam...

Lilimanó is lázas volt hajnalban, remélem nem lesz beteg!!!!!!
Lányok olyan rossz, hogy ilyen szottyos az idő, semmihez sincs kedvem..... Megyek is, felkelt a csajos.
sylph

Sylph,
Ha tényleg szeretnéd hogy felvegyék, akkor szerintem te is kövesd a Kismamás tanácsot és menj el a jegyzőhöz. Egy próbát megér.

Az ovinkban is sokan betegek, kb a fél csoport. Jobbulást Lilinek.

Ma én sem vagyok túl jól, 11-re már olyan szinten görcsölt a hasam és fájt a szeméremcsontom hogy azt hittem itt az idő és indulni kell. :D De sajnos mégse. Pedig már nagyon türelmetlen vagyok.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika,te jössz csütörtökön?Mert akkor elviszem a receptet.Nekem nem valami gyorsan megy a gépelés.Megpróbálom lefénymásolni.

Jotika minden játékkal ugy van,hogy kell neki eg kis idő mig megbarátkozik vele.Most kb 10 perce elvan a kirakosfélével(de persze mg nem rakja be csak kiveszi és megfogja a kezemet,hogy rakjam be neki :lol: )Meg a zenekönvet is hallgatja.A hangszerekkel még nem játszott.

Most akkor csütörtökön kik jönnek és akkor de. vagy du.?

Majd holnap este benézek(ha addig nem jövök) ,hogy mi lett a döntés.Nekem 10 és 16 óra után jó.Persze ha rendesen alszik a Béb

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Úgy tűnik nekem kiesett a csütörtök délután, mert 5-től szülői ért. lesz. Hacsak nem a játszótérról megyek.
:D
De akkor is haza kell vinnem a babukát.
De ha vkinek csak du. jó, akkor legyen inkább du. Mi autóval fél percre lakunk, egy icurit lenézünk. De én inkább délelőtt párti vagyok.

Kép
jpne

Na jó, most már nem szólok semmit, mert elmarad a szülői előtti anyák napi műsor, mert sok anyuka nem tud eljönni. Tehát jó a du., legkésőbb fél 5-kor majd mi eljövünk.

Kép
jpne

Sziasztok lányok!

Én nem igérek semmit csütörtökre, mert hulla vagyok. Nekem a játszo 30séta, ha lesz lelki erőm akkor megyek.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Mi mennénk holnap, időpontban alkalmazkodunk a többséghez! :)
Jó lenne minél többetekkel megismerkedni! :)

Judit! Mitől vagy hulla? Ablakozás? Robika jól van?

Andi! Hogy álltok? :) Nagyon finisben vagy! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Na Lányok!

Én ma már nem hiszem, hogy fel tudok nézni a netre. Fürdetés, leckenézés stb...indul az esti program. Ami biztos, hogy mi holnap 10 körül lemegyünk a játszóra. Én mint mindig feketében leszek, aki keres, megtalálhat. Én is reméltem, hogy sokan leszünk, de majd legközelebb talán jobban összejön.
Jó éjt mindenkinek.

Kép
jpne

Sziasztok!

Na akkor mi legyen?10 után akkor mi is lemegyünk,de még reggel benézek.Dolli neked és akkor Curse ugy tudom neked is jó ugye?Kostyika, Mimi ,többiek?Arivirág neked nincs kocsi ,igaz?

Kép

Gabi
gabibi

Hali,
Nekem a délelött nem jó mert megyünk kocsit nézni de akkor majd legközelebb. Addigra már két gyerekkel megyek valszeg.

Ma voltam az orvosnál, azt mondta h nincs jele hogy hamarabb akarna megszületni ez a béb :D :? Pedig már egész álló nap szét akar szakadni a csontom. Nektek volt ilyen érzésetek?

Dolli,
Jövő héten még megyek szerdán és pénteken ctg-re, ha 18-ig nem indul be magától akkor 19-én be kell feküdnöm, nem sikerült lebeszélnem erről az orvost.

Az ovis anyák napi kép utólag
Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Jaj,de szépséges a kislányod!!!!!!!!!!!!!Nagyon sajnálom a talit.Nekem mondjuk du is jó.Mindegy.....Akkor majd elküldöm a receptet.Ja és ha van valami babaügyben akkor Arivirágnak írsz,hogy mi van?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Nemtudom néztétek e az időjárás jelentést, du.-tánra már jön megint a zuhi.
Gondolom igy az ovisok isisek kiestek a találkozásbol.

Tekiroll!
A férjem minden nap rak az ablakok és az ajtó köré egy kis vakolatot. Igy folyamatosan kell takaritani. Ja és hogy ne unatkozzak lehozta a padlásrol a nyári ruhákat. Robika még a mini szoknyákat is felprobálta, persze a nyakára. :lol:

Kostyika!
Igazi kis hölgy a lányod! Az enyém mindig durcás fejet vágott, mert nem szereti ha idegen fényképezi. Nekünk mindig vigyorog. Nagyon ritkán raksz fel képet róla, remélem ha meg lesz a kicsi sok képet kapunk roluk.

Gabibi!
Jo kis szülinapja volt a kisfiadnak. Persze hogy nem játszik mindennel, nagyon sok játékot kapott. A mesekönyvel még mindig játszik az én fiam is. Nagyon férfias volt a szerkoja.

Jucc merre vagy?

Sziasztok
Vendég

A szoknyás kép!
Kép Az anyáknapi futó virágom:
Kép

Sziasztok
Vendég

Gabi! Megyünk! :)

Kép
Kép
tekiroll

Judit,
Most már lassan látjuk a kerti munka végét, úgyhogy hamarosan szervezhetjük az ismerkedős talit :wink:
Robikád hogy van? Most egyébként megint tarol a 3napos, bár ti már voltatok, csak kérdés, h újra el lehet-e kapni vagy nem? :?
Robikád és a szoknya :lol:

Arivirág,
Ovis hírek nagyon szuper :D

Gabi,
Szülinapos képek nagyon klasszak :D és a torta is nagyon nyami :P

Sylph,
Lilikéd jobban van?

Andi,
Nagyon szép csajod van ám :D Tehetnél róla sűrűbben is képeket :wink:

És tali ügyben, mi is megyünk. 10 körül ott vagyunk!!

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Mi nem tudok délelőtt talira menni, mert nincs mivel sajnos!

Kostyika, nagyon szép Veronika a képen, el sem hiszem, nemsokára nekem is lesznek ovis képeim!

Judit, szoknyás kép :D

Éjjel belázasodott Bianka :(
arivirág

Sziasztok!

Nagyon jo volt veletek és a picurokkal is találkozni!
Hazafelé elaludt a Robika, de sikerült betennem az ágyba és igy alszik tovább.
Jönnek a talizos képek:
Kép Más motorja mindig jobb!
Kép A legvagányabb csajszi!
Kép Jotika ő nagyon elvolt!
Kép A bátor Petike!
Kép Robika egy másik motoron!
Kép A kis anyuka mindenkiről gondoskodott. Kép A leggyávább kisfiu!

Még most sincs viz!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Gabibi és Tekiroll a rolatok készült képeket elküldtem nektek privibe.

Curse, ha én valamelyik képen rajta lennék akkor felteheted nyugodtan.

Sziasztok
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?