Szia Ktc!
Nagyon örülök,hogy írtál,mindenki sorstársnak nagyon örülök ebben a témában!
Először is nagyon szép és különleges a kislányod neve.
Mi is rengeteg alternatívával próbálkoztunk,tényleg nincs olyan gyógyszertári készítmény,vagy láncolatnak a terméke amit ne próbáltunk volna.Homeós dokinál,Bach virágterápiásnál,alternatív orvosnál,szóval igen sok helyen próbálkoztunk,de sikerrel sehol sem jártunk.
Nekünk a Peritol volt a legjobb,de a mellékhatásai miatt nem merem adni,jobb is nem elolvasni,meg belegondolni,mert kómától kezdve hülye dolgokat sorol fel,bár anno a férjem is kaptaés semmi baja nem lett.
A másik gond vele,hogy kb.5nap után megszokja a szervezete,és máris nem eszik többet.
Egyébként én az evésünkben ott látom a hibát,hogy Kinga napi 4alkalommal minden esetben eszik,de a szinte több éve megszokott adagját.Mivel nem eszik többet,a gyomra erre lehet beálva így a súlya is stagnál.
Említetted ezt a port,én is próbáltam hasonló kalórizáló dolgokkal,kicsinek a Fantomalttal(nem vált be),most meg a Nutridrink italt próbáltuk meg,próba erejéig,mert a dr.nőnk nem igazán díjazza,a mesterségesen előállított zsír,szénhidrát miatt.
Szerinte sok év múlva ennek lehetnek tünetei.
Mindegy én felírattam vele,de Kinga a napi 2dl is úgy itta meg,hogy kb 10 részletben,olyan undorral,hogy azt néztem mikor hány.
Sokszor volt a határán,pedig ez is kibírható íz.
Nagyon örülök,hogy végre ajánl valaki valamit,meg kérlek írd is le részletesen,h.mi ez,mennyi kell belőle,receptes-e stb..?
Félek,h.nem tudnám Kingának miben beletenni,mert pépes gyümölcsöt ő nem enne meg,pudingot esetleg abból is kb.120ml,és azt sem enné meg minden nap.Kent kenyérre meg nem szórhatom.
Kakaót sem szereti.
De nagyon kiváncsian várom,hogy mit írsz róla.
Kory