Halihó!
Jó sokáig nem tudtam jönni.14.-én délelőtt elkezdett szúrni a hasam egy ponton és a dokim berendelt a kórházba.Úgyhogy 1 nap híjján 2 hetet bent is töltöttem(27.-én jöhettem haza).
Semmi extrát nem csináltak,csak egész nap feküdtem,meg tablettába kaptam a magnéziumot.
Azért is fogtak bent,mert kicsit továbbnyílt a méhszájam és még faros a kislánykánk.A doki azt mondta,hogy ha estleg megfordúlna,megrepeszthetné a burkot,maga elé sodorhatná a zsinórt és életveszélyes állapot lépne fel-amit jó lenne ha ugye nem otthon történne,főleg,hogy akkor a 33. hétben voltam és igencsak koraszülött lett volna Barbara.
Szemtanúja voltam egy nagyon rossz dolognak is: pont mellettem folyt el egy 33 hetes kismaminak a magzatvize.Szegény ott zokogott,és átszállították egy másik kórházba és másnapra mondták,hogy meglesz a babája(már kapta a szteroid szurit).Még jó,hogy pont bent volt a férjem és megtudott nyugtatni.
Egyébként rossz tapasztalattal szerencsére nem gazdagodtam-kivéve a kórtermünkhöz tartozó fürdőét.Az katasztrófa volt-de ugyebár ide bejártak a látogatók is és mivel helyhiány volt-jó pár már megszűlt anyuka aki veszettűl igénytelen volt....
Szerencsére a társaságom jó volt-mármint a szobatársak-a végére nagyon összeszoktunk-így jobban ment az idő is.
Találkoztak a pszihológus nővel is,tényleg nagyon szimpi-kedves nő.
Én ha majd tehetem,szeretném kérni a fizetős szoba valamelyikét,mert pár napra azért kifogtam egy olyan nőcit,aki egész éjjel úgy horkolt,mint egy vaddisznó,volt,hogy szemernyit sem tudtam aludni tőle....Szülés után meg nyugalomra vágynék.
Ahogy írtam is,a kismanónk még mindig faros és már nem sok ideje van,hogy befordúljon.Ha meg nem-akkor császár lesz-bár tartok tőle,hogy előtte be kell feküdnöm jó pár nappal...
Marjan: Gratulálok a kicsitekhez!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!!!
Remélem mindenki jól van,nagyon visszaolvasni nem tudok,mert a héten még próbálok pihizni,meg hamar elfáradok már.
Holnap megyek a 2. CTG-re...