Sziasztok!! :-)
Bogi
A kismamáknál kicsit magasabb az elfogadott érték mind a rendes, mind a terheléses vércukornál. Amit irtál ref. tartományt, na az a normális, nem kismama páciensnél. Ugy tudom, normálisnál 6 felett figyelmeztetnek a dokik. Szerintem - ha rám hallgatsz - mindenféle internetes honlap elolvasása után SEM KEZDESZ ÉSZNÉLKÜLI DIÉTÁBA!!!, amig a saját orvosod tanácsát ki nem kéred. Vagy a védőnőét, vagy a háziorvosodét (neadjisten egy dietetikusét). A nem megfelelő diéta többet árt, mint használ! Édesanyámnak a többéves eszetlen (ámde igen divatos) diétáknak és fogyókúráknak köszönhetően lett "2-es diabétesze" (ami még nem inzulinos, ámde állandó gyógyszeres), ami már nem fordítható vissza. Most már olyankor is örül,ha a cukra normálisan 8 vagy 9.
Bogi, konzultálj a háziorvosoddal, ha a nőorvosod nem elérhető olyan sok ideig.! Ne diétázz "maszekban"!
Kitty
Na látod, nálunk fordítva volt, az én párom kislányt várt. Kicsit csalódott volt a 16. héten, amikor a doki azt mondta, ez bizony fiúcska. De azóta büszkén hangoztatja, hogy "A FIAM". Majd a következő
Kaptunk jó sok cuccot mi is, ruhácskát, ágyneműket, légzésfigyelőt, kiságyat nem kell vennünk
Olyan aranyosak a barátnőim
Ildi
NAGYON ÖRÜLÖK!!
Ez jó hír! Ugye most már megnyugodtatok?
Olyan jó, hogy már végre izgalom nélkül élvezheted a babavárást!
Karmen
Új lökhárító szinrefújva szervízben kb. 70e FT, CASCO önrészem ebből 50e. Nagyon hiányzott.
Szerintem bontóban veszek lökhárítót és úgy fújatom szinre, úgy talán kevesebb.
Gabi
Drukkolunk, majd jelentkezz mennyi volt. Nem lehet baj Te vagy a legifjabb közöttünk és makkegészséges leányzó is, tehát ne aggódj!
Milyen szinű lett a szoba?
Andi
VÉGREEE!!!!!
Lilink lába túlnőtte a méhlepényt és egy egészségeset nyújtózott
Ott lehet most érezni PONTOSAN, ahol irtad, köldök alatt közvetlen, középen vagy oldaltájt. Ha hanyatt fekszel még hullámzik is a pocakod, ahogy fészkelődik
Majd nézzétek esténként.
Az édesség helyett rágcsálj almát - az nem árt. nagyfogyasztóvá váltam már a zöldségesünknél
remélem Andi-bandi, a cukrunk jól alakul, nem tudom, hogy viselném el a diétát. Persze, ha muszáj(ly) lenne....Oda kell figyelni, mert most, hogy növexik a baba, a mi súlyunk is jobban "beindul" majd.
Hétvégén "temetőztünk" vidéken. Ez persze hatalmas zabálással járt együtt, nagynéném "sajnos" nagyon finomakat süt-főz, egy méteres kalácsnak, meggyes pitének, igazi házi tyúkhúslevesnek, töltött dagadónak bizony nem lehet ellenállni... Jó, hogy nem most megyek vércukor vizsgára
Babánk is napról-napra nagyobb (de lehet, hogy ez még a hétvégi kitágult gyomor?
már 1 kisebb görögdinnye méretű. És egyre virgoncabb. Nektek is rengeteget mozog? Ő állandóan fészkelődik, pöcögtet, "lüktet", rugdal. No, most ÉPPEN nyugton van. Ja, nem...
És most ebédke
Sziasztok,
Szilvus
21+3