Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

Nincs jó szó.... Ölellek!


( Anya leszel hidd el!!!!)

Kép
Kép
Kép
zel
 
 



Kata :)
Nagyon sajnálom. Annyira izgultam érted. Csak úgy dobogott a szívem, ahogy olvastam a hozzászólásokat és annyira örültem volna, ha más hír fogad. Most megint olyan lelkiismeretfurdalásom van és néha úgy érzem, hogy úgy odaadnám az "örömömet" Neked és azoknak, akikhez valahogy nem akar a sors kegyes lenni. De én is biztos vagyok benne, hogy egyszer sikerül. Én már többször hangoztattam, amit a dokim mondott, hogy így-vagy úgy, de előbb-utóbb szinte mindenki terhes lesz. Én ebben hiszek. Ezért nehogy feladd, de Te nem is vagy az a fajta. Igaz?

Kép
Kép
tiza
 
 

 
 

Kata,
:cry: :cry: :cry:
Tizának igaza van, előbb-utóbb sikerülnie kell (én is ebben hiszek :? )
A kaáli lesz a megoldás, remélem...

Köszi, a puklikrók írtakat, amikor stimum volt nekem is kijöttek, de ez annál sokkal rosszabb! Kijönnek mensikor, és középidőben, van pár nap, amikor "jól nézek ki"! Na, de biztos a hormonok....

Ilona, tegnap megvolt az ismételt spermavizsgálat, jövő hét orvos (csütörtök), és akkor megtudom, hogyan tovább!

Trinky. ma is mész UH-ra? Ugye megnőttek?
domo
 
 


drága katata, csillapodott kicsit a fájdalom? A szívem szakad meg.

trinky?

domo, oh hiszen ez jól hangzik. Mnkahelyről, hogyan sikerül elkéredzkedni?
bbilona
 
 


Domo!
Reméljük, hogy csütörtökön csupa jó híreket kapsz majd, aztán hajrá ezerrel előre.

Kata!
Én is abban bízok, hogy ha hazaköltöztök, akkor a környezetváltozás majd megteszi a kellő hatást. Most koncentráljatok az építkezésre, hogy mielőbb hazaköltözhessetek!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Kata!

Nagyon sajnálom! :cry:

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


anyukák!

Neketek mikor ült fel a bébi?

Képzeljétek,nekem az ölemben feküdt teljes vizszintesen,és felült teljesen segítség nélkül és kb 2 percig tartotta magát!Tök egyenes háttal :lol:
Én viszafektettem,de erre ő dühös lett,és még eljátszotta 3Xugyan ezt!
m. reni
 
 


Reni:
hát mi nem vagyunk mérvadók, mert Anna 11 és fél hónaposan ült fel először, de mi Dévény tornáztunk.
Általában 6-8 hónaposan ülnek fel a babák. Csajszid nagyon tud valamit :) Bár szerintem ez még nem a legjobb a gerincének

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mÁgnes!

Persze ,nem is engetem neki,erre méreges lett!
Nem hagyom!Pont most volt itt a védőnő és mondta,hogy ne hagyjam,rakjam olyankor más helyzetbe! :lol:
m. reni
 
 


Legalább nem kell attól tartanotok, hogy későn ül fel, nem jártok úgy, mint mi :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!

Ti másban jártok jobban:Legalább Anna nem volt hasfájos, mi még mindig avval küzdünk :roll: Anna behozta az ülő lemaradást :lol: Olyan gyönyörű csajszi :lol:
Álmomban terhes voltam :shock:
m. reni
 
 


Bocs, hogy beleszólok, de én védőnőre tuti nem hallgatnék, nem sok normálissal találkoztam, tisztelet a kivételnek!

Szóval, ha a baba teljesen magától ül, áll, megy, vagy bármi, és senki nem erőltet rá semmit, hanem saját akaratától vezérelve teszi mindezt, teljesen mindegy, hogy mennyi idős, nem szabad visszafogni! Ha ő már fel tud ülni anélkül, hogy segítenél neki, akkor elég erős már a gerince ehhez. Az más kérdés, hogy általában 4 hónapos kor körül szokták ezt megtenni más babók, de ezek szerint Antónia más tészta, érettebb. Én soha nem gátoltam a fiaimat semmiben, pedig nekem is mondtak ezt-azt, és lám az égadta világon semmi bajuk! Pl. Szili 5 hónaposan felállt, és a járókában körbe-körbe lépegetett, vagy már 7 hónaposan járt, és Endi is mindent hamarabb csinál, mint az átlag. Szóval hagyd csak a babádat, hogy a saját útját járja a saját tempójában, hidd el nekem, semmi baja nem lesz, de hangsúlyozom, minden saját magától kell kezdeményeznie!

Üdv
athiz
 
 


A gerince lehet, hogy meg tudja tartani a súlyát, de a csigolyák összecsúszhatnak :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kata!

Én tudom, hogy ilyenkor legszívesebben hátat fordítana az ember a világnak, de úgy hiányzol! Ha egyenlőre nincs máshoz erőd, akkor gyere és sírj nekünk, egyszer csak elfogynak majd a könnyek!!!

tücsökbogár
 
 


Athiz!

Természetesen semmit nem eröltettek rá,nem is húztam,mert tudom,hogy nem szabad teljesen magától csinálta :lol:

5hónaposan felállt?
Nem gyenge!
Erős pasik! :lol:
m. reni
 
 


Na ja, erős banditáim vannak. :lol:
Egyébként megkérdeztem a gyerekdokinkat is ezekről a dolgokról, és ő is u.ezt mondta, hogy vannak korai érésű babák, gyerekek, ez van. De azt is mondta, hogy ha kihagynak egy lépcsőfokot, tehát mondjuk mint az én Szilim, hogy tulajdonképpen nem is nagyon kúszott, mert az kihagyta, helyette inkább felállt, és úgy akart közlekedni (azért kúszott is picit), akkor előfordulhat később némi dislexia, olvasási, stb. nehézségek, ez a statisztika, de én szeretném, ha erre is rácáfolnánk. :lol:
athiz
 
 


Lányok,
nagyon aranyosak vagytok, jól esnek a szavaitok, de még nem kanalaztam össze magam... :? Nagyon kilátástalannak látok mindent.
:(
Képzeljétek, én meg azt álmodtam, hogy csomókban hullt a hajam. :( és foltokban kopasz volt a fejem és tiszta seb volt. Iszonyatos volt. :( Felébredtem és tapogattam a hajam, de szerencsére nem hullott.

Tücsi,
sokat gondolok a kis eszkimóidra és nagyon szorítok nekik és nektek 9-ére is!! Neked tuti sikerülni fog!!!

Zel,
neked hogy áll a beültetés?

Trinky,
mi újság a tüszőiddel?
katata
 
 


Katata!

Jaj te drága!Nagyon sajnállak sírd ki magad nekem mindig segített.
Tudod a múltkor már írtam,hogy valami van ezzekel a fagyibabákkal.Szerintem teljesen új progamba kell belevágni,és itt MAgyarországon.
3-lombikos ismerősom úgy járt ,hogy már több beülti nem sikerült nekik,mire rájöttek,hogy inzulin prbóllémájuk van. :(
Rengeteg puszit küldünk neked!

HA jobban vagy várunk vissza!!!!!!!!!!!!!!++++++++++
m. reni
 
 


Biztosan leszel anyuka!Én tudom :lol: :lol:
m. reni
 
 


Kata!

Én meg attól sírom el magam, hogy Te még így a fájdalmad közben is másokra gondolsz és erőt adsz másnak (legalábbis nekem mindenképpen). Ölellek!!!!

tücsökbogár
 
 


A legjobb barátnőm svédbe él!
Jó rég szeretne kisbabát ,de nem sikerül.
SVédbe kitalálták a szakik,hogy pco-ja van.Szedették vele a gyógyit,de a tünetek nem múltak.
Volt itthon a múltkort és elvittem egy szakihoz,és kiderült,hogy nem is pco.ja van! :twisted: :twisted:
A dokim kezelésbe vette :lol:
m. reni
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám. Hála Istennek nőttek a tüszőim. A legnagyobb 20-as. (10-ik napon vagyok) Csak a jobb petefészkemet tudta megnézni a doki, mert a bal elbújt :shock: Mondtam neki, hogy nem én tűntettem el. Mindegy, így is folytatjuk a programot. Kaptam még szurit, (olyan szita a hasam, hogy lassan ha vizet iszok a hasamon folyik ki) péntekig kapom a GonalF-et, és hétfőn (Pünkösdkor!!) leszívás.
Most már meg azon izgulok, hogy mi lesz az altatással. Soha nem altattak még. :oops: Mindegy majd csak leküzdöm a parámat.

Kata, hidd el innen már csak felfelé vezet az út. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy anya leszel. Igaza van Domonak itthon van a megoldás.
Milyen idő van nálatok? Remélem, hogy legalább a napocska kisütött Neked. Ölellek így ismeretlenül is.
T.
trinky
 
 


Trinky!

Gratula a tüszőkhöz! Az altatástól ne félj, észre sem fogod venni, egyszer csak elalszol. Én arra ébredtem aztán a leszívás után, hogy csuklottam. Megkérdeztem a dokit, hogy ez végig így volt-e és hát mondta, hogy ilyenben még életében nem volt része. Hát akkor sem voltam könnyű eset. De amikor mentünk az eredményért és kiderült, hogy sikerült, akkor mosolyogva megjegyezte, hogy ezek szerint bejött a csuklás. (Ja és aznap estig folyamatosan csuklottam, a nap végére már nagyon rossz volt)

tücsökbogár
 
 


trinky, akkor hajrá leszívás! Milyen jó, hogy nem kellett félúton megállni! Nincs megállás lilák maradunk még egy darabig.

mágnes, láttalak tegnap Harasztin, toltad a kis tündért.

tücsökbogár, tudsz még aludni?++++++++

Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Ilona!

Ne is mond.....
Olyan álmom volt az éjszaka, hogy csak na.
Nőgyógyászati vizsgálatra mentem, aztán egyszer csak nekiálltam szülni. A babának az egyik lábán 15 ujja volt, viszont nagyon szép pofikája volt - szerintem kisfiú volt, ja és szoptattam is. Viszont teljesen össze voltunk zavarodva, nem tudtuk milyen nevet adjunk neki, mert nem számítottunk arra, hogy szülni fogok.
Na, Freud bácsi biztosan dobna egy hátast ettől...
Most viszont kicsit fáradt vagyok - bár ez az éjszaka történtek után ugyebár érthető. :roll:

tücsökbogár
 
 


Kata!
Mindenképpen veled érzek, és nagyon szorítok!
Nem adhatod fel! Ha nekem fel kell állnom, neked is!
babszi
 
 


Trinky!

Ne izgulj az altatással nem vészes,hamar túl vagy rajta :wink:
Enegem vagy 6xAltattak de soha nem volt semmi gond :wink:
m. reni
 
 


tücsökbogár, na ez jó kis álom! Biztosan valami jó kis pacalt vacsoráztál!
Az meg tényleg nem csoda, hogy egy éjszakai szülés után fáradt vagy :wink: .

babszi, hogy vagy, vagytok?
bbilona
 
 


Ilonám:
Láttál? Éppen tegnap gondoltam rád, ültünk a kávézó előtt Pannával, és eszegettünk. Én meg folyamatosan sasoltam, hátha látlak :)
Ezek szerint Te jobban kiszúrtál minket :)

Reggel felébredtem, és nem találtam a hangom.. :shock: Egy lityó tea bennem van, egész délelőtt kerestem, mostanra kezd megkerülni.. Olyan rossz, hogy nem tudok Annához beszélni!
Ráadásul kaptam hüvelykúpot is, amitól egész éjjel olyan érzésem volt, hogy barnázok, így rohangáltam ki a fürdőbe. Jó kis éjszaka... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bbilona!
Nagyon köszönöm kérdésed. Ma jött meg a papír arról, hogy mikor lesz a válás. Amikor megkaptam a papírt örültem, de azért el vagyok keseredve. Olyan borzasztó, hogy idáig jutottunk. Egyébként náluk sem jön a baba, pedig állítólag első perctől nem védekeznek... És mint igazolódott, nem bennem van a hiba, szóval nem hívom fel magamra a figyelmet.
A válás 11kor lesz 28-án, és azon nyomban beülünk a párommal a kocsiba, és elmegyünk Klagenfurtba - kb. 8 éve várok erre a kirándulásra... szóval ünneplünk :)
Egészségileg? Kaptam most egy gyulladást, vmi gombás fertőzést, úgyhogy rosszul viselem a dolgokat. Jól vagyok, a problémákat egy jó nagy lepedő alá söpörtem, remélem nem jön egy szél...
És veletek mizujs???
babszi
 
 


Babszi!

Valaminek a lezárása mindig új lehetőség az új kezdéshez, így van ez a kapcsolatokkal is. És te már találtál is egy olyan párt, aki sokkal több szeretetet és odafigyelést tud majd adni neked. Remélem, hogy a hónap végével lezárul ez a szomorú korszak és a nyár beköszöntével a gondok is eltűnnek (a gombával együtt).

Nem árt ám az a szél, jól át kell szellőztetni azt a lepedőt, kicsit kitenni a napra, aztán utána isteni friss és tiszta illata lesz.

tücsökbogár
 
 


babszi drága, látod tücsökbogár megelőzött.
Nagyon örülök, hogy így alakult az életed és olyan ember van melletted aki szeret, és megbecsül.
Klagnefurt :shock: Minimundus? Biztosan szép kirándulás lesz.
A lepedő alól meg ha kiszellőzteted ha nem szépen elpárolognak a gondok, mert a helyükbe szeretet kerül.
Ha babásak nem is leszünk én most nagy gynevac párti lettem, ajánlom neked, gomba ellen.
Hú mi most Sárospatakon és környékén voltunk, az emberek hihetetlen kedvesek, és annyi látnivaló van, hogy nem győztük.

mágnes, nem a presszónál, hanem séta közben láttalak, egy lánnyal, az iskolánál. Ha nem lett volna emberem velem, akkor tuti megállok. De majd találkozunk mi még :wink:

Úgy látszik ez mozgalmas éjszaka volt lányok!
bbilona
 
 


Tücsi, Bbilonkám!

Köszönöm a kedves szavakat! A Gynevac-on én régen túl vagyok, de nem segített a gombán sem :( De biztosan van azért előnye, csak nekem nem jött be.
A lepedőt nem merem szellőztetni, de biztosan kiszellőzik majd...
Egyébként boldog vagyok a párommal, legalábbis nagyon úgy érzem. De sok dolog kavarog bennem emellett.

Gyögyi!
Neked ki az orvosod? Ő is a 16. kerületben van, vagy magán doki? Mennyire bízol meg benne?
babszi
 
 


Sziasztok!
Kata! Nagyon sajnálom,hogy megint nem sikerült! De biztos a levegő változást várja babó és jönni fog.
Tiza, Ági! Gratulálok nektek! Vigyázzatok magatokra!
Babszi! Örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid.
Orvosom az Újpesti SZTK-ban is dolgozik, most már van magánrendelője is, de ott még nem voltam nála ezért árat nem tudok oda mondani. Én nagyon megbizom benne. Terhességem alatt is odafigyelt mindenre. Szülés után is mindennap bejött hozzám.Kedves, aranyos, fiatal (35 körüli) és egyáltalán nem a pénzre hajt. Szivesen megadom a nevét és a számát, ha szeretnéd. Emil cimem megadom, ha kell a száma irj majd: csgyongy@freemail.hu
bgyöngyi
 
 


Megint én.
Pandácska! Nagyon helyes a fülcsis lánykád. Én nem tudom rávenni a párom, hogy Annának is rakassunk be.
Kicsiboris!
16. kerületbe is költözhettek. Legalább találkozhatnánk.
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi:
Én úgy rakattam be Annának, hogy Anyuéknál voltunk otthon, Apa nélkül. Belövettem, és utána elküldtem mms-en az eredményt. Apa el volt ájulva :D Előtte nem biztos, hogy belement volna.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


SZIASZTOK!

Anno én is csak fogtam a hathónapos kishúgomat, és belövettem neki a fülcsit. Anyának szóltam, hogy mire készülök. Simán beleegyezett.
Az öcsém nyelvpiercingje húzósabb volt. :lol: Ő nem szólt előre, és hazajött pöszén. Adtuk is neki az érzést rendesen.

Katám! Nekünk sajnos sosem maradt fagyibabónk. Így mindig új stimuval kellett indulnunk. Tegnap megjött mensikém, de még nem beszéltem a dokival. Júniusban tudnánk kezdeni, mert addigra jár le a 90 napos várakozási idő. Csak most rá kéne magam szánni egy telcsire a dokibával. De jó kicsit punnyadni.

Babszikám, írjátok alá a papírt, aztán menjetek kirándulni. Addig tojni a lepedőre. Ami ki akar jönni alóla, az szellőztetés nélkül is ki fog, ami nem azt vagy kisegíted, vagy elvásik, mint Ilonánk is mondta, bár lehet, hogy kicsi szíved a Tücsökbogár féle napoztatásos módszertől hamarabb megkönnyebülne. Majd eldöntöd.

Trinky! Az egészben az altatás a legjobb! Szoktál káromkodni? Belőlem egyszer azt hozta ki az ébredés. Az emelet rajtam röhögött... Ügyik a tüszők! Ne felejts el jó sokat inni majd!!! Fontos!

Puszóka!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Tücsi,
nagyon szorítok mára Nektek!!!!! +++++++++++

Trinky,
nagyon örülök, hogy jók a tüszőid, bár én biztos voltam benne, hogy nőnek majd még. Hétfőre mennek a drukkok!! +++++++++++

Zel,
hát akkor pihizz addig kicsit, aztán újult erővel hajrá!!!!
katata
 
 


Hát nagyon köszönöm mindenkinek a szorítást.
Fagyibabáink sajnos nem gondolták úgy, hogy velünk szeretnének élni. :cry: :cry: :cry:

tücsökbogár
 
 


Jaj Tücsi, ne már!!! :cry: Annyira sajnálom...
De ugye akkor lehet újabb stimuval a következő hónapban????
katata
 
 


A dokival egyenlőre még nem tudtam beszélni, majd talán 11 után. De egyenlőre nem hiszem, hogy lesz folytatás. Márciusban előjegyezetettem magamat lombikra (a biztonság kedvéért) és már akkor is csak augusztusra tudtak beírni. Tehát valószínűleg legjobb esetben is csak akkor lesz folytatás.

tücsökbogár
 
 


Tücsök,
:cry: :cry: Most egy pici pihi, és augusztusban jöhet a sikeres lombik! Nagyon fogunk nektek drukkolni!!

Gyönygyi,
Nálunk apa is ott volt, de a nővérem fogta Dórit. Pedig egy kislánynak kell fülcsi :wink:

Zel,
Nem ér az átmeneti pöszéket bántani :lol: (nekem is volt, a nyelvemben :wink: )
Vendég
 


tücsökbogár, nem ééééér elkenődik a sminkem :cry: 3 hónap meglásd sitty sutty elrepül.
Nagyon sajnálom, most akkor mi lesz a magyar igazsággal?

babszi, majd szépen leülepszik minden.
Nem marad más, jobbulást!

zel, te ismered a szót "punnyadni" :shock: ? Mi lett veled kicseréltek? Emeld csak fel azt a telefont, de izibe! :D

trinky, ++++++++ hétfőn neked kékülünk majd!
bbilona
 
 


Ilona!

Lehet, hogy nincs is magyar igazság...

De reméljük, hogy Zel és Trinky bebizonyítják majd, hogy Katával és velem nem egy kudarcszéria kezdődött el.

tücsökbogár
 
 


Ja, bocs kihagy az agyam...
meg persze Te a spontán babáddal, és az már úgy majdnem igazságos lenne.

tücsökbogár
 
 


tücsökbogár,
nagyon kedves vagy, imádlak :wink: !
bbilona
 
 


Tücsi:
Nagyon sajnállak! Tudom mennyire vártad már, de hamar itt lesz az augusztus. És hátha a doki tud korábbi időpontot is..

Zel:
Telefonálj mááár!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tücsi,
nagyon megértem, hogy úgy érzed messze van augusztus, hisz mióta csak vársz, vársz...
Nem lehetne felhívni őket, hogy ti beugrotok, ha valaki kiesik a lombikból? Hátha tud segíteni a doki, hogy hamarabb legyen!!!
katata
 
 


Tücsökbogár!

Nagyon sajnálom!Te melyik Kaáliba járssz?
m. reni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?