Sziasztok
Timi ideje volt jelentkezni
semmi gond én kb. jun vége felé megyek, de még nem tudom hogy igazítsam a suli miatt. Viszont a terhelésesről azt olvastam, hogy közben nem szabad elmenni, mert a mászkálástól fals értékü lesz.
Szép ugye?? mi eddig mindig sétálgattunk, senki nem mondott ilyet.
Csajok éééééS Pasi a júniusi sütizés az a második lesz tudomásom szerint, amikor Móni jön.
Az első Vanda vizsgája utánra lett megbeszélve, ami ugye már megtörtént.
Úgyhogy Vanda és Pasi mikor egyeztetünk időpontot???
Ani elfelejtettem írni, bocsi hogy bármikor küldhetsz képet címre megcsinálom szivesen, csak írd oda hogy mit csináljak vele, visszaküldjem, felrakjam ide, vagy esetleg nekem szánod
Pasi dietetikusom nekem javasol diétát, nem neked!!!!! De amiért le akarod gyilkolászni Őt, pedig tündéri nő, ezért én ikreknek Kettő lányt kívánok nektek, hogy Nőuralom legyen nálatok
Mazsi vonalzó belépsz a babanetre, a fejlécnél í segédletet megnyitod , ott a profilodra klikk, ha azt megnyitottad ott látható olyan hogy aláírás oda kell bemásolni a
Megnyitod új ablakban ahol csinálni akarsz vonalzót, elkészíted és ír olyat hogy url azt a szép hosszú mondatot kell bemásolni az aláírásodhoz a négyzetbe, utána lap alján küld/vagy ment. És innentől kezdve mindig látható. Megváltoztatni is ott lehet.
Remélem érthetően írtam
sok szép várandós van, de nekem most a Kincs vonalzóján olvasható weblap tetszik a legjobban.
Kincs olyan rég írtál mostmár csak az a kérdés Donát nem enged v. Apa.
pusz