Sziasztok!
Bár az ígéretemhez képest pár nap késéssel
, de újra itt…!
Először is rólunk: tegnap voltunk az 1 hós kontrollon a gyerekdokinál. Úgy néz ki minden O.K.
, legalább is ezt állapította meg a röpke 2 perces vizsgálat alatt. 3840 grammal mérlegelt a Zéti, tehát hozza a heti 20 dekás gyarapodást…ami a doki szerint nagyon jó…mert ugye paraanyu lévén mondtam, hogy úgy érzem nem hízik eléggé…KINEVETTEK
Hú, nagyon sokan voltak a kismamik és babák, s bár időpontra mentünk kb. 15 percet várnunk kellett…de Zétivel ez is könnyen ment, az ölemből nézelődött szerte-szét…
Ő volt ott a legfiatalabb babó!
Kata!
Én is láttam a Magellánt…jól meg is könnyeztem amint mutatták azokat a pici testeket csövekkel
…engem az ilyen mindig megráz…sőt az is, ha egy tűt szúrnak egy kisbabába.
DE szerencsére ez már nektek is csak a múlt, most már jön a gondtalan babázás! Remélem nemsokára össze is tudjuk hozni a fiúkat „haverkodni”
.
Hírös Gyöngyi!
Lécci ne légy önző és mesélj nekünk a tegnapi „Marcizásról” ! Lécci, lécci….
Ti aztán kihasználtátok a hosszú hétvégét! Én meg irigy, irigy…
Na, de pár hónap múlva már mi is mehetünk ide-oda. Ugye??????????
Ildikó!
Úgy látszik a Zéti mindent pótol
…még a laptopot is…
Uram nem lopta ám a zárat, hanem az építésvezetővel konzultálva tulajdonítottuk el…tudod, új lakás…garanciális az ajtó (is)
A horgásztó nem lett nagyobb, de sztem nem is ez vele a gond, hanem hogy nem telepítenek elég halat…No comment…arra jó, hogy körbesétáljuk.
Igen, a nyakam kezd már picit begörcsölni az állandó leskelődéstől…
Tegnap mágikus hangon rá is olvastam Dóri babára, hogy bújjon már ki, ne cipeltesse tovább magát az anyujával.
Amúgy per-pillanat még tuti nem szül az Adri, mert hallom, hogy a férjemmel beszélgetnek a kertben…résen vagyok ám
!
Olyan aranyosak a gyerkők, ahogy együtt hemperegnek a függő ágyban!
Én benne vagyok, hogy majd csináljunk topiktalit a Tisza tónál!
Anita!
Igen, a Zéti még mindig nagyon jó baba. Bár tegnap és ma már picit többet volt fent 2 kajcsi között, mint eddig…de nem sírt szerencsére, csak nézelődött az ölemben…aztán letettem a mózesébe és szó nélkül elaludt…azt hiszem egy rossz szavam sem lehet rá
!
Tényleg 5 kilóval született a Boti
? Atya Isten! És simán megszülted??????
Katus!
Tudom, hogy nem nyugtat meg, csak gondoltam leírom neked: egyszer régebben volt egy teljes körű belgyógyászati vizsgálatom (vérvételek tömkelege, gyomortükrözés, meg valami zacskót is fel kellet fújnom 2x stb.) Az eredményeket látva kérdezte a doki: mikor volt helikobakterem? Hát, csak néztem bambán, hogy az meg mi
? Kiderült, hogy volt ilyen fertőzésem, csak /úgy látszik/ nem tudtam hogy az…és a szervezetem legyőzte. (a doki mondta így) Gondolom az Ancsinak is hamar rendbe jön az antibio-tól, ne aggódj. (mondjuk azt még nem hallottam, hogy ettől nem hízik az ember…tuti, hogy nálam nem az volt a „tünet”, hogy nem tudok hízni
! Azt észre vettem volna!)
Jó ízlése van ennek a kiscsajnak
: Kawasaki!
Hú, az az árvalányhaj mező valami csudiszép! Hol van ez a Gant?
Mostanában döbbentem rá, hogy az Ancsi és Zéti közt csak 1 nap van…leszámítva azt a röpke egy évet…tudunk majd együtt szülinapozni!
Anikó!
A Ti utcátokon át jöttünk haza…tudod, megszokásból…ott lakott a cicabarátnőnk…s tudom, hogy már nincs meg, azért még lestem…hátha…
Amúgy mondtam is a férjemnek, hogy itt lakik az Anikó és a Maja (képben van, mert szoktam neki mutatni a képeket) Legközelebb előre szólok, ha arra sétálunk…hogy időben el tudjatok rejtőzni előlünk
Judit!
Bár nálunk még nem pakolgat a Zéti, ha meg akarsz nyugodni, hogy nem a Ti lakásotok a legrendetlenebb gyere és nézd meg a miénket
! Ezek a nyamvadt porcicák –komolyan mondom- osztódással szaporodnak…másodpercenként duplázzák meg magukat
.
Amúgy néztem azt is melyik házban lakhattok az Anikóék közelében…arra jutottam, hogy csak az az oszlopos-medencés lehet
…de szólnék, hogy van egy kinti cserepes növényetek, ami vízszintesen hempereg a járdán
.
Szandra!
Nagyon ötletes és szép ajit találtál ki anyák napjára a nagyinak! Gyönyörűek a csajok! Ha majd nincs ötletem ilyen ügyben hozzád fordulok a jövőben:!:
Ibolya!
Most már én is tudom milyen az, amikor „büdös vagyok” a babanetnek…
Eddig csodálkoztam, hogy nektek van ilyen! Mostanában nekem is volt…többször is…és persze, hogy akkor, amikor Zéti épp aludt.
Amúgy én is tervezem, hogy nemsokára bekapcsolódok (újra) a közösségi életbe…csak kicsit még tanulom a Zétit! Tudod, paraanyut nem könnyű száműzni az életünkből
!
De jó nektek, hogy a Mátrában voltatok! Már én is alig várom, hogy majd mehessünk a babóval ilyen helyekre!
Kriszta!
Jó, hogy visszatértél! Valami csoda az a torta, amit kreáltál
! Ha meggebednék se tudnék ilyet! Még hogy folpack, meg porcukor
rajtam ezek a trükkök sem segítenének...béna vagyok az ilyenhez...ez van
Anett!
Nagyon jók ezek a szemcsik és kalapok! Ilyenkor sajnálom csak, hogy nem lányunk lett..na, de majd a követkő
!
Andi!
Órás ügyben sajna nem tudok segíteni…
Bocsi, de kicsit lemaradtam: megvolt már a varratszedés? Ugye jól sikerült a műtét és már minden O.K. a lábaddal?
Dénesandi!
Üdv. Köztünk! Remélem nemsokára személyesen is talizunk!
Ági!
Üdvözöllek téged is!
S bár csak annyit tudok amennyit írtál az előző hsz-edben, nagyon sajnálom és sok erőt nektek az „újrakezdéshez”!
Almi!
Üdv. Neked is! Tényleg nem lakunk messze egymástól…talán még a házsorunk is egymás mellett van? Talizhatunk majd, ha akarod!
Jajj Csajok!
Olyan irigy vagyok az Adriennre, hogy nemsokára szülhet
! Komolyan mondom, ha 1x valaki nekem azt mondja, hogy szülés után 4 héttel (mit 4 héttel? pár órával!) úgy gondolom majd, hogy ismét szülni akarok…körberöhögömtem volna…sőt, ha olyanom van még fel is rúgom… Hogy lehet így megváltozni? A végén még arra ébredek, hogy szőke vagyok és svéd…
Na, most hogy betöltöttem egy oldalt a litániámmal lassan eldugulok…terveim szerint csak mára…de semmit nem ígérek már…mert ugye ez inkább a „főnöktől” függ
Puszi mindenkinek!
Ugye ma nem hagytam ki senkit???