Sziasztok!
Köszi a tippeket a mensi előtti tünetekre!
A csokit én is szoktam ám falni. Csak az a baj, hogy én mensi után is ugyanúgy falom. Vagy ez most bánatűző? Azért jó, hogy mindig lehet valamire fogni
Szilvi: Le ne írd már ezt a hónapot! Syrynxnek tök igaza van! Max annyi, hogy nagyobb a valószínűsége így a kislánynak...asszem.
Tabati: Én az első terhességemnél vártam 6 napot, mire teszteltem. Most is tartogattam volna még csütörtökig. Hétfőn vettem meg, erre nem megjött kedden. Most meg LH teszten gondolkodom, de ugyanabba a patikába tuti nem megyek, mert hülyének néznek.
Jucus: Drukkolunk! Igenis tessék reménykedni, csak még tényleg ne éld bele teljesen magad! Én most eléggé csalódott voltam, pedig amikor belevágtunk a kistesó procejtbe, akkor elhatároztam, hogy le fogom fütyülni, de most valahogy mégsem ment. Főleg, hogy így átvágott ez a mocsok piri.
Ja, Tabati még azt akartam írni, hogy még az orvosban sem bízhat az ember. Nekem anno 6 hetesen a doki megkérdezte, h miért gondolom, hogy terhes vagyok, mert ő semmit nem lát az ultrahangon
Erre utólag derült ki, hogy egy sz@r, elavult gépe van, és egy bővebb hét után egy másik dokinál már szívhangot is hallottunk
(Egyébként a petefészekcisztás "vitánál" leírtam a sztorimat, ezért nem is akartam most hosszabban ecsetelni).