Halihó,
Először is Edina, gratulálok a kis babád első érezhető mozgásához, ez tényleg annyira klassz érzés. Mostantól már biztosan sűrűbben fogod érezni, és a következő klassz dolog az lesz, amikor majd látható is lesz a mozgás, és a párod is érzi majd. Uh-on mi voltunk Ditróinál is meg a Batthyányin. Én a terhességem 16. hetéig Ditróihoz jártam - már a terhesség előtt is - és én őt nagyon kedvelem, sztem nagyon jó orvos. De sajnos a 4d-t a felesége csinálja, aki alkoholista, ezért nem ajánlom, hogy oda menjetek. Mi egy szimpla vizsgálaton voltunk kb a 16. héten, amikor bent maradt a felesége és csinált 4d-t, ami egyébként szuper lett, de sajnos nagyon kinos volt, a felesége miatt, uis enyhén szólva kótyagos állapotban volt. Sztem a férje nagyon szégyellte is magát miatta, ezért fizetnünk sem a rendes dijat kellett, de mivel a nő a narrátor a felvételen, ezért ne menjetek oda sztem. Később Fekete ajánlására mentünk - uis nekem ő az orvosom - a Batthyányira, ott egy klinikai ultrahangos nő csinálja a 4d-t, nagyon alapos volt, preciz, és mindent részletesen megmutatott, elmagyarázott. Én meg voltam vele elégedve, őket tudom ajánlani. A klinikáról máshonnan is azt hallottam, hogy nagyon elsietik, ezért oda valóban ne menjetek.
Tényleg ti Pintyus akkor még mentek majd?Én is nagyon gondolkozom, mert olyan jó lenne, mostmár a kis arcát közelről, nagyban látni, na meg csak úgy mozizni is. De ezt még nem mondtam Istvánnak . . .
Sajnálom Edina, hogy pont akkorra esik a tg-d. Pedig mi is nagyon szeretnénk megismerni, úgyhogy részemről nem elég ha ti Andival összefuttok a vásárban
Mikor szoktál végezni a tg-n?Ott amúgy kihez jársz? A legutóbbi taliról, amin én is voltam, nekem el kellett jönnöm viszonylag korán, de voltak akik maradtok tovább, igy lehet még ott leszünk, most én sem fogok rohanni sehová remélem.
Aliz: nagyon klassz ez a kis ház!!!!Komolyan nagyon tetszik, és ami a legjobb hogy most költözhető állapotban is van. Drukkolok, hogy elkeljen a másik kis lakásotok is. Az mekkora is? Barátnőm épp lakást keres, 1,5 szobásat, ezért kérdezem . . . Ja és jók a fotók, és ne beszélj butaságokat, miért unnánk meg. Tök jól nézel ki a fotókon, tetszik a hajad. Változott vmi, vagy csak régen láttalak?
Éva: milyen az új élet az új házban?Biztos nagyon élvezitek végre csak négyesben. Irigykedek
Nálunk ma estére már lesznek szinek a falon, már alig várom, hogy este legyen, ezért
Amúgy sajnos a bejárati ajtónk csak jövő héten lesz kész, ezért csak utána tudja a burkoló és a festő is befejezni a munkát, de addig is a nappaliban le lehet rakni a lamináltat, meg a fűrdőszobában szerelvényezni, konyhát kitakaritani, tehát még igy is tartható, hogy jövő hétvégén költözzünk. Megálmodtuk a beépitett gardróbszekrényt a hálóba, elkezdték gyártani, jövő héten már azt is beszerelik. Mostmár tényleg a látványosabb munkák vannak hátra, ez az élvezetesebb része a dolognak.
Pinytus majdnem elfelejtettem irni, hogy nagyon csini kismama vagy, jó az a fotó nagyon.
Kriszti neked nem is tudom mit kivánjak inkább, hogy el tudj jönni a talira, vagy hogy addigra már a kis Nelly-t a karjaidban tarthasd. Talán inkább az utóbbit
Zsuzska: nagyon boldog házassági évfordulót kivánok nektek, és még sok-sok boldog együtt töltött évet!!!Pannika meg zabálnivaló azon a kis fűrdős fotón
már alig várom, hogy megszorongassam kicsit. Ne nem kell megijedni, nem nagyon, csak egy picit
Olgi: a nagy fiad olyan átéléssel fogja azt a hegedűt, hogy komolyan profinak néz ki, de hát volt kitől örökölnie. Tényleg nem hizott, csak az a fotó torzitott vmiért. Azért felajánlom, ha gondolod, hogy szivesen elviszlek benneteket Andiékhoz megint, ha nem akartok sétálni. Meg mást is, akinek ez probléma nagy pocak, nagy távolság, vagy gyerekek miatt.
Na mára ennyi volt, megyek intézem a dolgom
Puszi