Nyanya,
megőrülök, honnan tudod, hogy mekkora a csomagméret, ha a nevét a cuccnak nem tudod? Valami csomagolástechnikai szakember vagy?
Ami a témát illeti, én is idejárok borzongani, ha már nincs jobb dolgom
, és mindig megállapítom, hogy az én gyerekeim feltehetőleg nem érik meg az óvodáskort. Gyerekek, nálunk még vakdugó sincs!!! És tudjátok mit? Nem is figyelek rájuk örökké! Hogy ez hogy van, magam sem tudom. Talán összmunka van a családban, mindenki figyel mindenkire, talán nem érdeklik a fiaimat a veszélyes dolgok? Egyébként állandóan körülöttem sündörögnek, már ebből van épp elegem, de lehet, hogy ezért sem történnek komoly bajok.
Ami Ildi sztoriját illeti az asztalsarokkal kapcsolatban: Bence homloka az oviban szakadt fel, a kifejezetten gyerekbarát, speciálisan óvodai kisszék támlájának esett neki, amire ugyi nem könnyű gumit húzni. Esetleg készülhetne elelve gumuból. Na de akkor meg máshol érné baleset a gyereket.
Lányok, nem hiszem, hogy el lehetne kerülni az ilyen apróbb gyerekbaleseteket! És igaza van Anyapocnak, néhány dolgot meg kell tapasztalniuk a gyerekeknek ahhoz, hogy az életük során elég óvatosak legyenek!
Mindenkinek nyugis babázást!
Kíváncsi