Sziasztok!
Volt ma nálunk a védőnénink, megnéztük a baba cuccait, kiválasztottuk, hogy mibe hozzuk majd haza, elmondott még 1-2 dolgot, hogy mit vegyek még!
Véda!
Tegnap beszereztem a homeos bogyeszokat, meg a málnalevél teát. Homeos bogyóknak a férjem nem örült, megkérdezte, hogy orvos írta fel? Mert ha nem, akkor nem örül neki, hogy szedni akarom!
Nem baj, én már bevettem a mai adagom! Mire rájöttem hogy jön ki az üvegből!
Pedig rá van írva, hogy el kell fordítani a tetejét, na mindegy! A védőnéni is dícsérte a homeos-málnalevél akciót, azt mondta, hogy segíteni fog!
Boni!
Én is kb. a 28 héttől érzem a csuklását Grétának! Bal oldalon lent szokott szegény ütemesen csuklani, kb. 10 percig, utánna hullámzik egyet, feszeng és abbahagyja! Imádom ilyenkor! Először én is azt hittem, hogy dörömböl, mire rájöttem, hogy ez bizony csuklás!
Szép a pocid!
Zöldi!
Nekem is van viszerem, néha szokott is fájni, égni, és szokott is 1-1 hajszál ér elpattani. Tanácsadáson azt mondták, hogy menjek el érsebészhez, és kapok majd gumiharisnyát, de nem mentem el, inkább tornáztatom. A lábfejeimmel körözök, meg lábujjhegyen pipiskedek! Nővéred nem tud segíteni ebben az ügyben? Ha tud valami krémet ajánlani, akkor megírod nekem?
Viri!
Tényleg szép nagyok a lányok! Jó lehetett őket látni!
Fanni!
Hogy állsz a mérce gobelinnel? Nemsokára kész lesz a szoba meglátod!
Katica!
Elfelejtettem írni, hogy van ott már poci!
Igen, apás szülés lesz, nekem sokat fog jelenteni, hogy bennt lesz a párom! Ti hogy tervezitek?
Képzeljétek tegnap felhívtam a doki asszisztensét a múltkori kenetem eredménye miatt, erre azt mondja, hogy teljesen negatív, de mégis kezelni kellene
, beszéljek a dokival! Kérdeztem tőle, hogy ha teljesen negatív, akkor mit kell kezelni? Erre azt a választ kaptam, hogy nem mondhat többet, beszéljek a dokival. Ezek után felhívtam a dokim, aki nem igazán értette, hogy miért mondta ezt az asszisztens, aztán mondta, hogy valószínű nem tudta, az asszisztens,. hogy terhes vagyok és nyilván valami bővebb cuccot találhattak és ezért mondta, de pénteken úgyis találkozunk és akkor megnézi! Mondta, hogy ne izguljak, baj tuti nincs, mivel negatív az eredmény!
Hát teljesen megborultam ezen, hogy akkor most mi van? Én még ilyet nem hallottam! De remélem tényleg nincs semmi bajom!