Sziasztok!
Ezen a fórumon új vagyok,eddig egy másik babanetes fórumon irogattam, ezt pedig most találtam.
A tapasztalaitokra lennék kiváncsi. Én február 23-án szültem Kristófot, szépen fejlődik, mosolygós baba, hasról hátra ő is megfordul már, nagy baba lévén (4400-al született) elég korán emlegette már a fejét, meg dicséri a doki is meg a védőnő is, hogy milyen fejlett a korához képest. Egy valamivel viszont nem igazán tudunk mit kezdeni, az pedig az alvás. Mikora kórházból hazahoztuk, akkor sem igazán akart aludni nappal,viszont éjjel kezdettől fogva jól aludt. Nappal meg volt, hogy 6-8 órát is fentvolt egyhuzamban, akkor még persze ez az időszak ordítással telt nála. Most odáig fejlődött, hogy van hogy nappal 20 percre alszik el összesen, a többi időt ébren tölti. Elnézelődik, elmagyaráz, de persze délutánra totál elfárad, és hiába próbálom meg letenni elaudni, hisztizik csak. Ha szerencsés napom van, akkor fél órás küzdelem után belaszik, és alszik is 3 órát.
Nemtudok rájönni, hogy miért kezd el sírni az ágyában, mikor a cicin meg elalszik persze, de mihleyst a feje az ágyhoz ér, már fent is van, és kipattanak a szemei.
Valakinek esetleg hasonló "problémája" nincs véletlenül?
Azt szeretném még kérdezni, hgy milyen tejserkentő porocskáról beszéltek? Én már kipróbáltam minden lehetséges megoldást tejet serkenteni, de sajnos napközben tápszert kell adnom neki pótlásként, természetesen miután a cicit megette, nem is kell neki sok, 30-60 ml, de hiába próbálkoztam a fejéssel, a teákkal, homeós bogyókkal, egyszerűen képtelen vagyok többet termelni.
Köszönöm
Kriszta