Sziasztok!!
Mendi kidőlt, úgyhogy van időm..
Megint szenvedtem a géppel, nem akarta behozni ezt az oldalt..Aztán mégis sikerült..
Linda!!
Nem illik ám hanyagolni minket..de megbocsájtunk
!!
Jó ötlet a váltás..nekünk is ADSL van. Bár mi olcsóbban megússzuk, mert meg van osztva..
Én nem gondoltam volna, hogy pont én leszek netfüggő..Ati már régóta szeretett volna, én meg mindig lebeszéltem:minek nekünk net...
És tessék..egész nap itt lógok
!!
Jó volt a film.. Egyetértek azzal amit irtál.. De ők csak azért voltak ilyen szerencsések, mert ez film.. az élet tényleg egészen más.. Az én szüleim is elváltak, anyu egyedül nevelt fel három gyereket..szóval én tudom milyen nehéz újrakezdeni válás után..Reménykedem, hogy személyesen nem tapasztalom meg..Bár ahhoz előbb férjhez kellene mennem...
!!
Az átokról pedig annyit, hogy én sem birtam ki, hogy ne nézzem..Az eleje izgalmas volt, de a végén már röhögtünk Atival, hogy jól elrontották..nem igazán értettem a végét én se..
Fogzási bogyók nekünk annyira nem váltak be. Bár még nem akarok végleges véleményt alkotni, mert egyszer használtuk csak..
Én is elvittem Mendit, mikor lázas volt..Eddig két ilyen alkalom volt..Úgy gondolom, hogy egy gyerek nem ok nélkül lázas.. Ha a doki emiatt hülyének néz, hát istenem.. De szerintem rengeteg aggódó anyukával volt már dolga..
Miért félsz tőlük??
Banyóci!!
Tegnap mi is előbb fürödtünk, aludtunk. Fél 8kor fürdött, és 8-kor már aludt.. Reggel pedig 8-kor jelzett, hogy éhes..
Orrmandula: én nem tudok erről semmit, hogymikor szokták kivenni..Csak amit már irtam, hogy az enyémet 4 hónapos koromban kellett kivenni, szinte életmentő műtét volt..
Képzeljétek van erről egy emlékem..Meséltem egyszer anyunak, hogy emlékszem valamire régről..
Anyu fogott a karjaiban, és ment velem.. Én mindent piros szinben láttam. Valami épületbe mentünk, ami előtt három lépcsőfok volt, és utána üvegajtó..Kicsi fedéllel /ami arra szolgál, hogy ne essen rád az eső, csak nem tudom a nevét../.
Anyu meg elképedt, hogy én erre nem is emlékezhetek, mert ez még a műtét előtt volt.Mentünk a kórházba /Pesten/ 40 fokos lázzal..
Hihetetlen, de ez a pár pillanat tisztán bennem él mind a mai napig..
Majd az egyéves vizsgálaton megkérdem a dokinőt, hogy mi a véleménye..
Megyek, mailozok..
pusszancs,
Betti