hajni, (meg mindenki)
köszi a dícsérést! Hát erősít a tudat, hogy nemsokára fürdőruciba kell megjelennem!
Köszi, Norina jobban van, láz már nincs, csak csúnya köhögés. Régen olyan szépen hagyta kiszívni az orrát, most már megtörölni sem lehet...
A gáz inkább az, hogy nem lehetett vele lemenni, így Bencsi is szobafogságra volt ítélve. Ők is jó nyűgösek lettek, meg ugye ettől én is. A férjem három idegbeteget talált itthon, mikor hazajött.
Cuki lehetett Olivér a szemésznél!
Nálunk legutóbb végigordították mindketten a dokinénit.
anikó,
reggelire sokáig banánt-almát ettem, most már muszáj müzliznem, persze csak vízzel, mert tejjel ugye nem jó a párosítás. Ebédre főzi vagy sült husi zöldséggel, vacsira sajt joghurttal vagy ha főzi volt ebédre, akkor este sült hús zöldséggel.
Utólag is puszi Ágostonnak első szülinapjára!
Már én is kezdem szervezni a mienket. Megint jön az egész pereputty, jó, csak 10 fő, de az azért bőven elég a két gyereknek, ők úgyis csak meg lesznek zavarodva.
Tegnap Norina megkapta a kisvonatot (motor helyett),(nem bírtunk tovább várni), tud ülni is rajta (persze akkor tolni kell), de tolni is tudja állva, mert van olyan kis támlája hátul. Csak persze nem tud felállni rajta, mert felbillen.
emma,
hát igen, talán két hónapja akartam júliusra foglalni, és akkor mondták, hogy egész nyárra nincs, de május végén még van egy hely. Persze jó drága, de úgy adták elő, hogy örültünk, hogy egyáltalán van, és nem sokat gondolkoztunk. Meg aztán tuti, hogy nyáron a nagymamák is nyomulni fognak, én meg tartom magam ahhoz, hogy az első nyaralásunk négyesben legyen és mindenki más hátra!
Remélem, sikerül nektek is valami klassz helyet találnotok!