Sziasztok!
Csatlakozom a fura mamákhoz
Nekem is sokszor van, hogy azt hiszem Niki még mellettem fekszik, közben meg már régen a helyén alszik
Egyszer meg olyan volt, amikor még itt aludt a mi szobánkban, hogy felriadtam, hogy riaszt a bébiőr. Felugrottam lekapcsolni, és már eközben éreztem, hogy valami nem stimmel, aztán nem tudtam lekapcsolni, mert le volt kapcsolva, majd néztem a kiságyra, gyerek nincs ott, néztem a mi ágyunkra, hát ott feküdt Niki
Szegény békésen szuszókált mellettem, talán még cicizett is nyugisan, én meg ugrottam egyet, álmodtam azt a hülye riasztást
De inkább álmodjam, minthogy éles legyen....
Kutyfül: Mi is ma voltunk méretni a lányokat, mivel Vivi 2,5 éves (pont ma) , Niki meg ugye 3 nap múlva 6 hós. Niki 64,5 cm és 7050 g. Most 2,5-3 hét alatt csak 200 g-ot és 1 cm-t nőtt, de mondta a védőnő, hogy teljesen okés, megdícsérte a hurkás combjait
, meg ugye 4,5-5 hósan már megduplázta a születési súlyát is, úgyhogy rendben van Gömbike
Én a helyedben tuti, hogy nem nyúlnék a tápszerhez. 8 kg 5 hónaposan tökéletes!!! Főleg, hogy kiegyensúlyozott, mosolygós baba!! Mennyivel született? Szóval kb. hogy áll a szül. súly duplázással? Nekünk a védőnő nem tartotta kevésnek ezt a 200 g-ot (én igen), sőt, miután megnézte, hogy mennyivel született, és hogy annak a dupláját mikor értük el, mondta, hogy tök jó, bőven túlszárnyalta a "követelményt", úgyhogy csak így tovább.
Gratula az újabb fogacskákhoz minden babónak
Vivinek megvan már mind a 20 tejfoga, Nikinek pedig még üres a szája ilyen téren