Pann,
Akkor a volt osztálytársan 27 hétre született most 7 hónapos babája minek számít?
Május,
Úgy tudom, hogy a születési hét számít a koraszülöttségnél. A 2500 alatti is az, de emlékeim szerint az nem számít bele az ingyenBKV, emelt családi és közgyógy dolgokba.
Lin,
Szerződésed volt vagy státuszban voltál?
Ilyen felállásban még tán az is jobb lenne, ha még otthon maradnál még egy kicsit. Munkát találni ilyen körülmények között? Mire gondol a kedves főnök?
Sno,
Hűűhaaa. Melyik idegen nyelveket kezditek idén? Bennem még nem merült fel, hogy egyáltalán végigmondjam a számokat. Mi is lenni bölcsész.
A 28 éves státusz csak összehasonlítással ér, de én már nem emlékszem és Linét meg nem bírnám kivárni.
Lora,
Szállodából soha nem elég. A házunkkal szembeni telken is szálloda épül majd. Csak van egy nagyon szép nagy fa a telek közepén, most azon megy a tanakodás. Gondolom majd sunyin kivágják, és mondják, hogy hááát, most már nincs mit tenni.
Fogakkal Szabi sem áll túl jó, ismeretlen mennyiségű csücsök mellett csak 5,5 fog látható rendesen.
Kditke,
Miért ne fájhatna a lába?!
Az tény, hogy többet bír, mint egy felnőtt, de azért már ilyen picinek is van határ. Szöszi mindenesetre elég hangosan szokott minden apró-cseprő fájó dolgot szóvá tenni.
Az ortopédia sztem nem rossz ötlet. Ártani legalábbis nem fog.
Körkérdés:
Pann után
Mi az amit a tök feleslegesen vettem kategóriába raknátok?
Mi az ami a csúcsszuper kategóra, ami tényleg jó vásár volt?
Benti cipi: Időnkét eszembe jut, ráadom a szandit. Többnyire szilikonos tappancs.
Deichmanos noname. Nélküle vettem, hiba volt, alig éri át a lábfejét, de ha egyszer rátuszakolom, akkor már jó. 19-es, amúgy is kinövőfélben van.
Nanica,
Gratuláció a járáshoz! Nagyon tudják egymást húzni a pöttömök, még Natis tapasztalat.
A statisztikát ismét érdekes látni. Érdkes, hogy pl Boldi a havi legekből 6-ot vezet.
Meg hogy Szabi ott van a leggyorsabb gyarapodók és a legvékonyabbak között is.
Lehetne a statisztikát fél/negyedéves adatokkal még bővíteni?
Május,
Az egész napos "szórakoztatás" Natival még egyedül úgy ment, hogy 10-re már a játszin voltunk, amíg a nap fent volt, maradtunk, kivéve alvás. Volt, hogy akár 8 órát is, 3 adagban. Ha ez nem volt opció, akkor addig rágtam vki fülét, amíg meglátogatott minket vagy mi mentünk látogatóba. Enélkül iszony nehéz volt vele, állandó szórakoztatást igényelt...igényel.
Eper? Hámozás? Nem, nem merült fel.