Noémi! Gratula az üléshez!
Norri! Zalán nagyon édes, huncut kispasinak tűnik a képeken! Gratula a kúszáshoz!
Ennn! Már én is gondolkodtam ételmelegítőn, épp az általad írtak miatt (amúgy a mikróról itt van egy elég hosszú cikk:
http://babacsoda.hu/content/view/29/57/ , mki eldöntheti, hogy kinek hisz, az biztos, hogy régóta hallani, hogy nem túl jó). Mennyi idő alatt melegíti fel a kajcsit? Nkm oan tetszene, amit a kocsi szivargyújtójáról is lehet működtetni.
Emőke! Természetesen a hőfokra vigyázni kell, de sztem erre a vízben melegítésnél is! Igen, korán kezdi a rámolást, mki ezt mondja! Nem aggódom miatta, egy alomnyi kölyökkutyánál nem lehet ő sem vészesebb (már pedig utóbbihoz 13 éve hozzá vok szokva)!
Meg persze próbáljuk terelgetni is, hogy mit szabad és mit nem.
Az álomház? Na oan nincs, vagy legalábbis ahhoz nem vunk elég gazdagok. De azért Helvécián találtunk kettőt, ami nagyon szuper lenne! Az egyik különösen tetszik, mert szép nagy kertje van és mögötte erdő. Nagyon jó a levegő és csend van.
Manó! Tündériek a fotók! Nálam is a Hippes kendős a nyerő! Ez lesz a köv.Hipp csomagban?
Brigi! Köszi a gratut! Annyira azért nem örülök (vagyis persze örülök, meg büszke vok rá), mert állandóan állni és menni szeretne. Szinte semmit nem csinál, csak ül, áll és lépeget. Iszonyúan elfárad és rendszeresen beveri magát. Képzeljétek, tnap 4,5 órát aludt napközben! (a szokásos egy óra helyett) Azt hiszem ez mindent elárul...
Mogyo! Nagyon szeretném, ha odaköltöznénk! Drukkolj nekük! A bankok iszonyú undorítóak, 14 milliós háznál tegyél le kb.4 milliót+banki költségek (kb.fél milla)+illeték (680ezer ft). Honnan legyen ennyi pénzed? Na meg nyilván bútorok, gépek is kellenének, az sincs ingyen. Használtra meg félszocpol se jár, mert ugye 8 milliónál drágább ( de 8 millióért jó ha telket kapsz!). Na de nem untatok senkit, csak ma (is) felhúztam magam.
Ráadásul a nagy idegeskedésben elfelejtettem, hogy ma van a házassági évfordulónk (még jó, hogy Anyukám emlékeztetett rá), pedig még sosem felejtettem el semmilyen közös dátumot.
De majd estére koccintunk!
Én is sokat gondoltam a napokban arra, hogy milyen pici volt Patrik 7 hónappal ezelőtt. Most már nem baba, kisfiú. De a hangja azért a régi (na azt mindig lehetett tudni, ha őnagyságát hozták)!
Ágika mekkora már? Cm, kg? Oan nagynak néz ki a fotókon!
Ti havonta jártok tanácsadásra? A napokban írtad, hogy bográcsoztatok. Nem mondod, hogy pörköltet is evett a nagylány?