Sziasztok!
Névnaposoknap boldog névnapot!
Hófordulósokat is üdvözöljük
Gyorsan eltelt ez a pár nap, pedig annyi mindent terveztem. Persze nagy része nem valósult meg.
Viszont Kingának kész az OLVASÓNAPLÓJA! Sokat hisztizett miatta, de már ő is látja, hogy érdemes volt ráfordítani azt a rengteteg időt. Lehet, hogy az anyja egy kicsit túldolgoztatta, dehát teher alatt érik a pálma, vagy mi is. 5 mesének írtuk le a tartalmát, a legrövidebb is 1,5 oldal volt, a leghosszabb, ami nem tartalom, hanem másolás volt öt oldalra sikrült. Ezután 5 verset írt ki a Cini-Cini Muzsikából. Anya kedvéért, lett még + 1
A legrövidebb Cini-cini muzsika volt, azután az Üveggolyó, A part alatt, Bóbita, és az Ákombákom, + 1 Pemete. Némelyik kapott rajzot is, de az ráér később is. A legnagyobb szívatás az volt, hogy pont a középső dupla oldal 3. oldalát szúrta el, de annyira, hogy már nem lehetett radírozni sem, így sajnos kijött a dupla oldal, és írhatta újra a már kész részeket is. Szegény, galád egy anyja van. Azért a végén azt mondta, hogy igazam volt.
Zsófi és Mártika megcsináltak a nagy balhét apának elsején.
Együtt mentek el bicajjal fagyizni a Marcipánba. Visszafelé nem engedte Mártika Zsófit felülni a bicajára (16-os), így ő tekert hazáig, Zsófi pedig a gyerekülésbe.
Zsófi persze végig üvöltött, hogy ez az ő bicaja (ami igaz is),
apa meg itthon velem, hogy ő így többet velük soha sehová.
Jött anyósom, aki közölte, hogy vegyünk Zsófinak új bicajt, ő ad hozzá egy ötöst, meg dédi is, így Zsóca névnap letudva előre.
Péntek délelőtt bicajnézéssel telt, sikerült is egyet találni röpke huszasért, de nagyon klassz. Igaz nem volt neki kosara (már az is van), de végül is Zsóci kiválasztotta magának.
Mártici pedig nem volt hajlndó leszállni róla,
tehát újabb hiszti.
Mártika délután megkapta a barátnőmék kinőtt tigrises kisbicaját (12-es), amit már félig eladtam neki a neten egy csajszinak, így ezt is vissza kellett csinálni
Ezek után jött a következő balhé, ugyanis Zsófi folyton a tigrises bicajjal akar közlekedni, nem adja oda Mártikának, tehát mindkettő nyüszít
én meg .......
Láttátok a dupla szivárványt pénteke délután???