Sziasztok!
Mindjárt rohanok tanuli, de addig egy pár sor!
Idén először ebédeltünk az udvaron! Ilyenkor hálát adok az égnek, hogy nem a városközpontban lakunk, mert amolyan olaszos, hangos ebédnek sikeredett, a fiúk fel voltak dobva nagyon, és Ákos enni sem evett semmit!
Mint mostanában oly sokszor! nem tom mi van vele, de aggaszt a nem evése! Csabám is olyan vékony, mint a csuda! Miért nem esznek? Eröltetni meg nem akarom, Ákosra nem is lehet!
Kicsi! nekem a komáromi napok nem mondanak semmit, még nem találtam olyan rendezvényt, ahol jól éreztem volna magam, valahogy a sörsátor és a koncertek vésődtek
be a fejembe, dehát már az se nagyon érdekel!
Szili és a fűnyíróbácsi
! Hát mi más érdekelné? Igazi kiskrapek! Amúgy szobatiszta már teljesen? Áki csak szól, de becseppen még az eleje, így majd a vizsgák után végleg elhagyoma pelust, akkor lesz idő annyit mosni, és úgyis meleg lesz!
Kaptam kullancs ellenit, jövő héten be akarom adatni, Csabit már megtalálta egy a múltkor, hál Istennek ő már csak ismétlőt kap!
Szia Kati!
Csatlakozom Kicsihez! ne hogy elszökj tőlünk!
Gratulálok a babához, izgalmas dolog első gyereket várni!
Hát a helyzeted egyenlőre kissé kaotikusnak tűnik, pécs elég messze van tőlünk, és kell egy nagy levegő ahhoz, hogy az ember ilyen messze köültözzön a szülővárosától (már ha pécs a szülővárosod
). Viszont én azt mondom, Komárom nagyon jó hely!
Engem nem is a város fogott meg, hanem a Duna! Első látásra beleszerettem, és he sehova nem tudunk menni nyaralni, a Duna mellett töltött délután is megteszi nekünk, mert a gyerekek élvezik, és a mi lelkünknek is terápia. Anyósék laknak nekünk Ko. mellett Koppánymonostoron, ott ahol a Noki van, én a helsetekben oda költöznék, nem be a városba.
A város egyébként szerintem felfejlődő, hiányzik egy két dolog, de hál Istennek nem Tatabánya színvonalú. Én egyébként Tatán lakom kis családommal, de Ko.-ban éltünk két évig, míg a párom építkezett. Jó hely! NEkem bejött!
Orvost csak Tatait tudok, Beny Lászlót, akihez jártam még Ko.-ból nagyon aranyos, precíz, kedves, figyel rád, mosolygós, és nem kér semmit a szülésér! Rendelője Tatán van, ez hátrány lehet neked!
Hányinger, rosszullét, étvágy Wc mánia, ilyenek már vannak?
Kérdezz minket bátran! Örülünk neked!