Sziasztok!!!
Péntek este megérkeztünk a kirándulásból…húúú nagyon tartalmas volt és nagyon szupi!!!
Akkor mesélek kicsit róla:
Május 1-jén reggel indultunk ugye Szegedre, dél körül odaértünk a szállásra, amit itt a neten találtam, és kellemes meglepetés volt, azt hittem ennyi pénzért nem fogok találni elfogadhatót, de nagyon kellemes volt, mindenkinek tudom ajánlani.
Egy magánháznál voltunk, és a belső udvaron egy teljesen elkülönített különálló kis házrész volt a „miénk”. 1 szoba, konyha, fürdő…terasza is volt, szép kis közös kerttel, ja és garázsukba is be lehetett állni, szóval szupi hely. Na aztán kimentünk sétálni, 10-15 perc sétára volt a belváros, Dóm-tér, sétálóutca….ott egy kicsit elkapott az eső, se ernyő nálunk, semmi, de max 10 perc mulva csendesedett is, igy tovább indultunk, át a Tiszán a Belvárosi hídon, ami a Népligetbe vezetett ahol nagyon nagy május 1-jei banzáj volt. Húú minden gyerkőc nagyon élvezte, de a miénk még csak a pocimban
Majális volt, kirakodóvásár, evés-ivás…na a szagok miatt rögtön rámjött a kívánósság, de csak ilyen jó magyar „paraszt” ételeket kívántam
)) Sült kolbász…csülök , jó kis fehér kenyérrel, korty sörrel
)) Jó magyar diéta!!!!:))) na de párszor elengedheti magát az ember
)) Még visszasétáltunk, és annyira kifáradtunk h beestünk az ágyba
)
Másnap reggel Ópusztaszerre mentünk, rengetegen voltak..szintén kisétáltuk magunkat, nagyon tartalmas és gyönyörű volt az egész park, majd küldök róla később képeket!!!
Délutánra végeztünk, és közben kitaláltuk..h mivel vasárnap debiben leszünk, nem tudunk majd menni Miskolcra, igy még tegnap délután oda indultunk, szóval ilyen jó kis Magyarország túra, ki is fáradtunk, szóval nagyszüleimet és anyukámat köszöntöttük fel anyák napjára, jó kis meglepetés volt, mert nem számítottak ránk
Este meg debibe vissza, ugyh mondhatom jó kis tartalmas, érdekes és fárasztó kirándulás volt, de nagyon jól esett!
Akkor válasz ez előzőekre…
Panka!
Tul képpen én még a párommal való kapcsolatom előtt laktam Pesten 4 évet, de és gyökeres miskolci vagyok
Azért megszoktam az ottani nyüzgést, jó is volt meg néha nem is, de már 1,5 év után nehéz lenne visszaszokni! Azért ha adódna egy jó munkalehetőség, ami itt nem nagyon van meg, akkor szívesen visszamennék, de csak olyan nyugisabb környékre!
A „rókacsalád” hol itt van, hol nincs , teljesen változó…van h teljesen váratlanul jön
Még gondolkodunk a lány neveken, de majd megosztom veletek!
Aliza!
Sikerült jó szállást találnom, le is irtam a történetemben…
Suli az nem semmi, de szeretném megcsinálni. Még csak első éves vagyok, szóval még van belőle kettő, de lehetőség szerint szeretném a baba mellett megcsinálni, mert utána szeretném kamatoztatni a munkámban. Szerencsére van segítségem, csak ugye mind a kettő Miskolcon van a suli és anyukám is, egy fél évig biztos nehezebb lesz, mert mindig a babával kell lennem, de abban meg tudnak segíteni a csoporttársaim, szóval próba szerencse.
Ja és sok sikert a lakáseladáshoz!!!!
Olik!
Nagyon édesek azon a képen a gyerkőceid, szerintem már most látszik mennyire hasonlítanak egymásra!!:)
Zsuzska!
Nagyon szép a kislányod, és az az anyáknapi orgonás kép csodálatos! Olyan kis cuki
Olimami (Kriszti)!
Nagyon izgi, h már csak napok vannak hátra a babád érkezéséig, nagyon szurkolok és mindenképpen tájékoztass majd minket az eseményekről!
Ja és természetesen
Olivérnek Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!
Bendor (Andi)!
Gondolom észrevetted, visszaigazoltalak iwiw-en, mostmár „személyesen” is ismerjük egymást!:)
Persze, elárulom majd a kiscsajszi nevét, de még csak felvetések vannak, pl. Kamilla, Bianka, Titanilla, Aliza, Karolina…húúú eddig ennyi, de még szétnézek jobban.
Sulival kapcsolatban, benne van az Alizanak irt üzenetemben
Nagyon szép lesz/lett a fürdőszobátok! Azért nem semmi, h akkor dolgoztatok benne, mikor mindenki pihent, de majd ha látszik a gyümölcse, akkor tudja az ember értékelni!
Képzeld mi is kb. juniusban kezdünk bele a fürdőszöba, és a babaszoba felújításába, nem semmi meló lesz az a nyárra sem, és szeptemberre kész kell lennie
Nálunk itt a panelban még a házgyári van bent, szóval ráfér a felújítás….és a babaszoba lesz a legklasszabb, meló, alig várom
Köszönöm, h beleírtál engem is az összesítő listába, nagyon jól esik.
És nagyon köszönöm a talira is a meghívást!
Egyébként nekem egész május-júniusban vizsgaidőszakom van, általában úgy esnek h péntek, szombat, de inkább vegyes. Viszont előreláthatólag 20-án nincs más elfoglaltságom, ugyh előreláthatólag jó az időpont és remélem nem jön közbe semmi, és mégegyszer köszönöm a meghívást!
Ja majd azért a címeteket megbeszéljük ha már rajtam kívül mindenki tudja akkor priviben
A képekkel még tartozom, de hamarosan küldöm!
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!!