Sziaztok:)
Maccs, tető üógyhöz gratula. Szerintem jót tesz, ha leírod a topikba, hátha a sok rád gondolástól gyorsabban megoldódnak a gondok.
Rota vírus nálam személyes fő ellenség Kornél óta, szóval Sára Lilla már oltva van.
Ovis öltöztetéssel nekem nem az a gondom, hogy sokan vannak, hanem, hogy ha kirakom a megbeszélt helyre a cuccot, szóval nem is kell vadászni, akkor adják rá. A kabátot is, ha már vittem, mert szerintm nincs olyan meleg még. Mondjuk azóta úgy látom figyelnek. Igyíekeztem nem bántó lenni, és úgy látom nincs is ezzel gond.
Áron Andi:) Te egy szupimamai vagy, aki extra türelmes. Nálun k is fél6-tól van ébresztő, mázlis esetben 7-ig. Enyém fiúgyerek konkrétan imádja az ovit., úgyhogy a reggeli fenyegetésem, hogy nem m ehetsz oviba, ha nem eszel iszol, pisilsz stb. Nem tudom, nálunk nem érzem hét közben a hiányát, bár a lenyúlós nagyszülőknek
hála, .de hétvgéneként sokszor hiányzik, még úgy is, hogy SÁra LIlla velem van. MOndjuk én fél 5-re megyek érte 8 előbb nem akar jönni) utána itthon összebújunk mesét olvasni, építőzünk, ő átrendezi a szobát, uzsizunk, m,egdumcsizzuk a napot, szóval nem érzem, hogy kevesebb jutna belőle nekem. Inkább büszke vagyok, hogy már milyen önálló.
Most hétvégén az uncsitesókkal ( a férjemé, csak épp vele egyidősek) ment gyerwekvasútazni, aztán táncvházba, szóval mivel Sára LIlla pici, nekem jó, hogy ő nem unatkozik itthon velem.
Reditke:) Semmi gond, hja, a kínaiból nekümnk is menő cuccaink vannak:) Ne aggódj, egy dolgozó anyának minden el van nézve:) Tök király, hogy dolgozol:)
Én egyébként a hormonos spirálon vacilálok, mert annak nincsenek hormonizés mellékhatásai a pici mennyiség miatt, plusz állítólag kb 2-3 napra rövidíti a menstruációt, ami királylányos. Persze jó drága, de az óvszer is az.
A hüvelytabletta elég jó, én pharmatexet használtam párszor, de maceréás amiatt, hogx előre kell terbvezni, hogy na most akkor ugye ma este ekkor és az ára kb. az óvszeré.
Magunkról:
Persze dokinénink a szokásos. Sára LIlla a 68-as cuccokat növi ki, de mivel nyúlik, ebben a hónapban csak 200 g-ot hízott, erre kapcsiból tápszert akart adni, amire persze nemet mondtam, mivel tejtesónk is van, szerintem nem lehet kevés a tejem. Majd közölte adjam üvegből neki a tejet, biztos lusta kiszívni. Mondtam, hogy a gyerekem utálja a műanyagot, és tőlem csak cici formátumban kér tejet, egyébként annyit eszik, amennyit akar, és nem ébred gyakran, végigialussza az éjszakát. Erre elküldött vérvételre, és vizeletvizsgálatra. 4 kémcsővel vettek le szegénykémtől. Remélem totál negatív lesz, és akkor közlöm a dokker nénivel, hogy száljon le rólunk. Egyébként szerintem nem sovány a leányzó és 5720 g. a kincstári mérleg szerint a milyenken 5830 volt tegnap este.
Mibndjárt rakok a kis soványkáról képet is.
MIndenkinek mukk mukk
Vera