Sziasztok!
Mindenki fel lett köszöntve?
Nálunk nem, mert nem ilyenkor van az anyák napja. Azért mondtam Mahmoudnak, hogy majd tanítsa meg Aziznak később, ez az ő dolga szerintem.
Norri: nagyon édes Zalán baba, jól megnőtt!
A hajat a kutacs miatt nem ajánlott vágni, jó, persze ha valaki ügyes nem lehet baj, de én nem kockáztatnék, meg ilyenkor még nem olyan nagy szerintem a haj. Fufru vágásból viszont biztos nem lehet baj!
Noémi: biztos szép lett a lakásotok! Nekünk konkrétan kalózkendőnk van! Szeretem. De azt hiszem tudom milyen lehet Bálinté! Majd tegyél fel fotót!
Erika: hogy sikerült az anyák napja? Meglepődött az anyósod?
Manó: boldog hófordulót Bendének! Nálunk is ez volt mikor elkezdett mászni. Sokat esett, kicsúszott a keze, ilyesmi. Nagyon tudnak sírni!
Ja, és Aziz is sértődős nagyon. Ha felemelem a hangom egyből konyul le a szája.
Olyan édi. Van, hogy eltorzítja a száját, de hangot nem ad ki, csak próbálkozik.
Mandula: szupik a képek! Nagyon nagy már Ádi! Ti már játszótereztek is!
Szerintem a karúszó még lehet, hogy korai. Aziznak ez a beleülős bébiúszógumija van, és ebben is sokszor megkóstolja a vizet. Szerintem nem tudják még azt az úszómozdulatot, hogy elhasaljanak a vízen, és feltartsák a fejüket.
Egyébként jövőre már mi is csak a karúszót tervezzük, addigra hátha megérik rá. Pizza? Azt elhiszem, hogy szereti Ádi!! Egyébként nem olyan jó az evőkéje? Mit eszik és mit nem?
Nagbri: Ti ilyen picinek is karúszóztatok? Elhiszem, hogy Bence nem viseli el az úszógumit, unokaöcsém 6 éves, és ő már békatalppal úszik.
Biztos Dana is hamarosan eszik majd mindent! Édes lehet ahogy csócsálja az almát!
Timcike: gyönyörű az úszógumi! Használjátok egészséggel! Miért írtad, hogy nyáron majd jobban megismeri Atticy a nagyszülőket? Sokat lesztek Erdélyben?
Falevél: megennék és is egy jó bográcsos marhapörit!
Biztos jól elvoltatok!
Emőke: rántotta? Ez jó ötlet!
Bár én még nem adom a fehérjét!
Te ahogy 1 éves lett Lili egyből elkezdted adni a tiltott dolgokat? Tej, fehérje, szamóca, méz? Vagy hogy csináltad?
Aziz már kapott a héten egy kis szamócát, meg tejet is, de azért félek, nehogy baja legyen tőle, így kivárom még ezt az 1 hónapot.
Hogy miket szabad nálunk? Hát, egy csomó dolog van, amire anyum már a fejét fogta. Pl. játszhat a távirányítóval, meg a szemüvegemmel, meg vezethet az apja ölében, meg az én ölemben utazik. Etetőszékét sem használjuk, szőnyegen ülve eszünk. Meg még egy rakás ilyen dolog, lehet, hogy neveletlen lesz a gyerekem?!
Mogyó: írtad, hogy Ágika szereti a kutyákat. Elvannak? Nem kapnak oda? Még mindig tervezzük a kutyát nagyon, de nem tudom milyen lesz a kapcsolat a kutya és Aziz között. Gondolom megrágják majd párszor egymás játékát!
Nálunk annyi szúnyog van, agyon csípik szegénykémet! Nem tudom, hogy mit csináljak!! Itt ülök mellette, mert alszik, és hajtom a szemét szúnyogokat!
K.