Köszönöm a Lilla dicséreteket bezsebeltük, nem vagyok elfogult, de tudom, h csodaszép lányom van
meg huncut is
Jelentem hinták már mindenhol kint vannak
mi már le is teszteltünk egy párat
Taga
Nálatok javult már a helyzet? Együtt érzek, mert most Lilla is elkezdte ezt a rosszul alvást produkálni
Ovi/Bölcsi beosztást honnan lehet megtudni?
Judit
Persze tök jó lenne, ha csatlakoznál hozzánk te is
Lehet talán könnyebb lenne, ha tel.számot cserélnénk, mert így nagyon nehéz neten keresztül összehonzi.
De amúgy mi szinte minden nap kint vagyunk, hacsak nem esik az eső, vagy nincs elintézni valóm. De nem mindig a játszótereken vagyunk, van, hogy csak sétálunk.
Ovi/bölcsi: ja engem is elkeserítettek ebben a kérdéskörben és hát így érdekes lesz a dolog, mert nagyin nincs a közelben és állítólag esély nincs bekerülni. Főleg, ha esetleg menet közben jön a második baba.
Ami szerintem elég diszkriminatív, mivel szerintem a gyereknek idő kell mire megszokja a közösséget belilleszkedik, megszokja az ottani szabályokat. Ha jön a tesó csak suli előtt 1 évvel mehet.
Szerintem ez nem túl jó, mert én soha nem tudok neki olyan társaságot és annyi színes programot produkálni mint ami oviban van (öcsémből indulok ki, ők annyi jó dolgot csinálnak)
szóval kicsit ki vagyok akadva ezen. És ugye a privát ovi ára az igencsak borsos....
Piciphoe
Én használok fogzásra, szerintem jó.
Cuki a kis krapekod
A következő lakást is itt veszitek?
A bm klubb engem érdekelne, tudom, h már írtad, de mikor is van és hol?
Ritus
Jajj pakolás ne is mond Lilla más most is pakol, a konyha szekrény fiókra is nagyon be van indulva és úgy félek, h rácsapja az újjára. De amúgy amit ér kihúzkod mindenhonnan
izgi akkor mi lesz később
Ez a pank frizkó, meg a vigyor hozzá
nagyon édes
Én már aláírtam a kezdeményezést május 1.-én is lehetett, meg a védőnőknél is lehet.
Taria
Szívből gratulálok Petra megszületéséhez
hogy a szülés nem volt pozitív élmény. Remélem nem nagy galibák voltak....a napirendbe meg gyorsan bele fogtok jönni.
Csak az első pár hét ilyen kusza. Próbálj minél többet aludni te is.
Linda
Még 1x gratulálok a fogacskához
meg a 9. hónaphoz is
Rólunk: Lilla pörög, mászik, feláll meg nem áll egész nap csak amikor alszik
azt is egyre kevesebbet, de éjszaka most még álmában is mászik, nyöszörög...stb.
Úgyhogy pár napja érdekesek az éjjelek
Amúgy tündér, amikor nem fogzik....az elviselhetetlenül rossz volt eddig, viszont 4 nap alatt kijött 2 foga, viszont ezáltal a 4 napos ünnepből 3 nem volt túl kellemes
No de talán a következőek már nem lesznek ennyire vészesek.
Rengeteget sétálunk és csavargunk Jázminnal és Bogival, meg egyedül is
és voltunk 1x Ringatón is. Nagyon tetszett Lillának is, nekem is
És hurrá megitn hosszú 7vége és sokat lehet együtt a család! Mindenkinek kellemes időtöltést.