Sziasztok!
Timi,nagyon gratulálok a különdijadhoz
Én nagyon büszke vagyok rád
és örülök hogy -e csapat tagja is vagy
Barbi,jóvanna
,elhiszem,hogy ez a fránya virus ledöntött
.Remélem azért most már kifelé mentek belőle.
Enikő is már vagy 3 hete taknyos,Geri kb 3 napja
,azért érdekes,hgoy télen nem voltak betegek,most meg a jó időben taknyosak.Encsi szerda estére be is lázasodott / 38,2 / , a láz lement 1 óra alatt ,és azóta sincs semmi más baja a náthán kívül.Remélem,hogy nem valami fertőző nyavaja,mert ma jönnek a barátnőmék 2 gyerköccel.
Abból az ölben ülős képből van egy egész sorozat
-biztos ami biztos alapon.Majd mutogatom nekik
Évi,tudom,nem megnyugtató a dolog,de a Geri is fél a bogaraktól,meg mindeféle kuszó -mászó-repülő állattól.Tavaly még kézzel-lábbal taposta,nyomta el az udvaron a hangyákat,pókokat meg mindeféle állatot amivel találkozott,most meg kiabálva elszalad előlük
.
Edith,remélem már jobban vagy " lelkileg". A "vörös hadsereg" meg azért köszönthetett be,mert én ugy tudom,hogy csak a gyakori / 2-3 órás - éjjeli is kell / szoptatás gátolja a peteérést.De ahogy olvasom tovább,ugy látom nem lett "gond" belőle.
Zsu,nagyon szépen hizik Liza,ugy látom,akkor csak lett elég tejed.És hát ez a fejemelgetés
,hova siet ez a kiscsaj?Képek nagyon jók
3 számmal kisebb nadrág?Ez igen,gondolom akkor nem hiztál semmit a terhesség alatt,és nagyon sokat fogytál szülés után
Ügyes vagy nagyon,csak vigyázz a hirtelen sok fogyással,nehogy a tejcsi rovására menjen.
Mi tegnap nem voltunk sehol,mert mint irtam fentébb az Encsi szerda estére belázasodott,és igy nem mertünk elindulni,de az az igazság,hogy igazán nem is vágytunk sem a tömegbe,sem a politizálás szinhelyeire
Az esti láz után már semmi baja nem volt az Encsinek, tegnap sem,nem igazán tudom,hogy mi lehetett ez,de most reggel sincs semmi baja.Ma jönnek a barátnőmék,holnap meg ha minden igaz kirándulni megyünk
.Vasárnap meg anyák napja,megyünk anyuékhoz a telekre
.
na megyek reggelit készíteni.
Mindenkinek további szép napot