Új privát üzeneted érkezett!

Paksra jöttök Cseriani?????

Kép
Kép
josi

Timesz és Móni,sok boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
josi

Köszi Josi!
Aranyos vagy!

Timinek én is Nagyon Boldog Névnapot Kivánok!

Hát nem nagyon irogattok! :roll: :roll:
Vendég

Boldogot a névnaposoknak!!!

Itt a jóidő, egész nap az udvaron vagyunk :oops:
Amúgy velünk minden rendben.
Többiek? Helyzetjelentés? :P
Vendég

Boldog névnapot Timi és Móni!

Mi is élvezzük a jó időt. Csütörtökön majális, pénteken mecsek, tegnap itthon ma meg még nem tudjuk :D
Vendég

Timi így utólag is boldog névnapot.
Moni a szülőszobán van,elfolyt a magzatvíz,vannak fájásai,ha holnap reggelig nem történik semmi,akkor megindítják neki. Ennyit írt fél nyolc körül.
Elizám éjjel lázas volt,ismételten tiszta takony :cry:
Vendég

Hajrá Móni!!!!!!!! :P :P :P
Csütörtökön mi is majálisoztunk,pénteken Balaton(de csak én) :wink: Tegnap itt rossz idő volt :(
Elizának jobbulást,Csilla is náthás kicsit,de nem vészes :roll:

Kép
Kép
josi

Cseriani! Anyáknapi ajándék lesz Mirkó baba Moninak? :D de szép lenne! De ugye nem jön korán a babócája? Még nem töltötte be a 37 hetet. Drukkolunk neki, hogy minden rendben legyen! Falra festettük neki az ördögöt, mármint, hogy most már jöhet Mirkó baba :D Írjál ám, ha valamit megtudsz!!!!! Priviben elküldöd a telszámát?

Timesz! Utólag is boldog névnapot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Boldog névnapot kívánok én is így utólag Timesznek és Moninak!

Hajrá Moni! Remélem minden rendben lesz.

Dadomi nálam sem volt semmi probléma, és ahogy néztem már elég közel van a 37. héthez.

Cseriani jobbulást Elizának, csak nem jön megint fogacska? Nekem is el tudnád küldeni Moni telefonszámát?

Réka a hét elején volt beteg. Lázas volt, rekett, alig volt hangja és csúnyán köhögött. Még Evelintől kapta el. Persze pont akkor jöttek a rágófogak is. Teljesen oda volt, nagyon sajnáltam. Enni is alig akart.
Vendég

HAJRÁ MONIII!!!

Kép
Vendég

Rékababa! Dominik is 37. héten született, bár én akkor már pár napja betöltöttem a 37 hetet. Bár ha a súlya megvan, akkor biztos nem lesz korai baba. :lol: Ja és nemcsak anyáknapi ajándék lenne Móninak, hanem még ráadásul névnapi ajándék is!!! :lol: :lol: Hajrá Mirkó baba, legyen szép napja ma anyukádnak! :lol: :lol: :lol:

dadomi

Az Evelinnél én is betöltött 37 héten szültem. Rékát ugye pont a 36, hét első napján, de nem volt velese semmi probléma, bár én kaptam a tüdőérlelőt. Egy másik kismami pont ugyan úgy szült mint én Rékát, az övét átvitték a gyerekosztályra, mert egy picit rossz volt a légzése, de Pécsre nem kellett menni.
Vendég

Csajok nézzétek meg mit találtam :D Ha van egy pici időtök "szórakozni", nagyon jó :lol: Arcfelismerő program van ezen az oldalon, megtudhatjátok, hogy melyik hírességnek vagytok hasonmásai :lol: Megcsináltam mindkét fiúkámmal, hát Dominik nagyon lánynak készülhetett, mert csupa lányokat hozott ki neki a program :lol: De pl Shirley Templenek mindkét fiam hasonmása :lol: , sőt Romy Schneidernek is :lol:
Nézzétek meg: http://www.myheritage.hu/hiressegek-arcfelismerese?collage=1

dadomi

csajok Móninál még semmi,fájásai vannak,várják,hogy táguljon...
megyek,mert grillezünk,meg Eliza nagyon nyügös,csak beugrottam,hogy írjak...
Vendég

Szegény moni, jó hosszú ideig vajúdik akkor! Nagydrukk nekik, nektek meg boldog anyák napját!
És ahogy néztem, tegnap este még írt!Ő se gondolta, hogy ma milyen nap vár rá :)

Kép
Kép
banoed

Drukkolunk Móni!
Dadomi kipróbáltam Zsombibaba Jean-Claude Van Damme :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi lányok a köszöntéseket!!!

Móni, hajrá, emlékezetes nap lesz ez a mai, ha megszületik Mirkó baba! Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi is grilleztünk ma, anyáknapoztunk, meg névnapoztunk!!!!

Kép
timesz

Móniról semmi hír?
Vendég

Sokat gondoltam tegnap szegény Mónira, tudja valaki mi van velük???????

Kép
timesz

sziasztok...hajnalban írt Móni,csak délig nem volt áram,utána meg ebéd,altatás,stb...szóval: éjjel megszületett Mirkó,3125g,53 cm.
Viszont méhen belül valami fertőzést kapott,ezért elvitték a korára. Ennyit tudok. Estefelé majd írok neki,hogy mi újság,addigra már biztos többet fog tudni.

Mi voltunk doktornéninél,Elizának semmi más baja,csaj iszonyatosan fogzik. Véreredményt nem tudok,ugye nem volt áram,majd holnap délelött.
Hát,ennyi. Ki is kérte a Móni számát? Küldöm majd priviben,csak mondja légyszi még egyszer,aki kérte,mert rövid az agyam,visszaolvasni meg most nincs időm,bocsi...
Vendég

Gratulálok Moniéknak! Én kértem a telefonszámot, előre is köszi.

Remélem, hogy Elizának hamar kibújik a fogacskája és minden rendben lesz. Hogy bírja? Nyűgösség?
Vendég

Cseriani! Én is kértem Móni számát. Gratula nekik Mirkó babához! :lol: Reméljük minden rendben lesz a kicsivel. Lehet, hogy valami gyulladása volt Moninak, azért is ment el a magzatvíz ilyen korán, és ebből fertőződött volna a picurka?

dadomi

rékababa írtam privit...
Eliza rettenetesen nyűgös,katasztrofális :cry:
Bár ma már jobb a kedve. Szombat éjjel lázas volt,szinte egész éjjel sírt,meg vasárnap is. Most éjjel már jót aludt,kétszer kelt,de szopi után vissza is aludt. Mára már a náthája is múlt egy kicsit.
Vendég

dadomi neked is ment a privi :wink:
Vendég

csajok nincs jó hírem: Mirkónak tüdőgyulladása van. 7-10 napig kell a korán lennie...
Vendég

Köszönöm, megkaptam.

Akkor nektek is elég jól kijutott, szegény Eliza, szenvedett sokat. Remélem, hogy hamar kibújnak a fogacskák. Rékánál is hasonló volt a helyzet múlt héten. Bár ő beteg is volt fogzás mellett.

Mitől kaphatott Mirkó tüdőgyulladást? Szegény Moni eléggé kilehet. Remélem, hogy minden rendben lesz és gyorsan meggyógyul pici fiacskája.
Vendég

Cseriani! Köszi a számot! Reméljük minden rendben lesz Mirkó babával. Hát ez a tüdőgyulladás nem jó hír :(

dadomi

Nos ez eléggé szomorú hír,hogy Móni kis Mirkója beteg :cry: szegény Móni biztos odavan. Ilyenkor hogy szopiznak a babócák???Nekem volt egy ismerősöm,aki akkor szült mikor én csak ikreket és ők is 35 héten születtek,de jó méreteik voltak(2750 mindkettő és simán szülte a csaj) de elvitték őket a korára,és szegény csaj nem tudta őket szoptatni,így a teje is elapadt,vagyishogy be se indult. Pedig milyen jó lenne ezeknek a babáknak is,nem??
Cseriani,én is kérek privit,hogy minnél többen bíztassuk Mónit! Remélem nem szenvedtek sokáig ezekkel a fogacskákkal. Csillának még sehol semmi :roll: mégcsak jele sincs annak hogy esetleg mostanába jönnének azok a fogacskák.

Kép
Kép
josi

Cseriani,
jobbulást kicsi Elizának!

Mirkó babának is mihamarabbi gyógyulást :(
De azért öröm az ürömben hogy megszületett!!! :D
Gratulálok anyukájának! :)
Vendég

Gratula Móni babájához, biztos nem lesz semmi baj és hamar hazaengedik őket!

Cseriani, ugye simán szült Móni?

Kép
timesz

Gratulálok Móni!!!!
Vendég

Elizámnak a változatosság kedvéért ismét vashiánya van :?
De ez nagyon kicsi,de azért kell,hogy kapja a maltofert,meg folsavat :?
Az elöbb beszéltem Mónival.
Mirkó antibiotikumot kap,inkubátorban van,már lejjebb ment a pulzusszáma,ami nagyon jó a dokik szerint. Ma már át is mehetett hozzá. Fej,és úgy néz ki,lesz is tejcije. Ennyi röviden.
Vendég

bocsi,elküldtem elöbb: szóval,igen,simán szült,és nem a dokijánál,mert ő éppen repülőn ült. Valami Kovács dokinál szült,de nagyon rendes volt,meg a szülésznők is...nna,ezt akartam még az elöbb :oops:
Vendég

Ha jól emlékszem Móni is az Imre dokihoz járt............NO COMMENT!
Cseriani nem jött a privi :(

Kép
Kép
josi

josi küldtem ismét. Remélem ez már célba ér :roll:
Vendég

Köszi Cseriani! :wink:

Kép
Kép
josi

Cseriani, képzeld, a Kovács doktor a szomszédunk fia. Tényleg nagyon aranyos, kedves, de jó orvos is egyben.Ha nem decemberben került volna ide, esküszöm, őt választom orvosomnak! Örülök, hogy moni is szimpatikusnak találta, majd mondom neki, ha találkozunk!:-)

Kép
Kép
banoed

Voltunk védőnőnél, Barnus 9500 gramm és 75cm. :D
Vendég

Áfi gratula Barnus méreteihez.

Banoed sikerült bölcsit találni nagyfiadnak? Utólag is boldog születésnapot neki. Zsófinak rendbe jött az étvágya?
Vendég

Háááááááát, bölcsi éppen nincs, de a közelünkben lévő bölcsöde indít majd fizetős játszóházat. Ott lehetőség lesz havi átalányt fizetni, ami 4 órás ottléttel, ebéddel kb. 20000 Ft. Sok, úgyhogy meglátjuk. Köszi a köszöntést!
Zsófi iszonyatosan eszik, már kap tápszeres pótlást, meg az almalevet is elkezdtem. Nem így terveztem, de nem megy a szopi. Az okát nem tudja senki, vmiért elutasítja a mellett, de se szoptatási tanácsadó, se gasztrós nem tudott rájönni, miért. Végülis a méretei jók: tegnap volt 6600 gramm, 64 cm (3500-zal született). Éjjel 1x ébred, sajnos akkor rendszerint 1-1,5 órát van fent, de nappal tudok aludni, mert egyszerre van a gyerekek délutáni alvása. Szóval elvagyunk. Ti, rékababa?

Kép
Kép
banoed

Akkor azér csak-csak alakultok. Majd könnyebb lesz mikor ketten el tudnak játszani. A játszóháznak "jó" ára van.

Nálunk Rékának jön a 4. rágófoga, ha az kinn lesz már 10 db fogunk lesz. Evelin szokásos rosszaságban van. Most szerencsére nem beteg. Vettünk egy hintát, most azon vitáznak általában, hogy melyikőjük hintázzon. Réka imádja. Szeptembertől viszem Rékát bölcsibe. Megyek akkor visszadolgozni, szabikat ki kell vennem így lesz időm beszoktatni. Próbálom a ciciről leszoktatást. Este már nem azon alszik el, éjszakai cici is megszünt. Ennek köszönhetően este 8-fél9-től éjjel 3-ig alszik. Olyankor sirdogál egy picit megsimogatom és alszik tovább. Hajnali 5-fél 6 körül újra ébred, olyankor adog neki cicit. Aztán alszik még egy másfél 2 órát.

Beszéltem Monival. Ma mehet haza. Úgy néz ki, hogy Mirkót pedig szerdán vihetik haza. Szerencsére egyre jobban van.
Vendég

Most olvasom, nem mellett, hanem mellet :D Úristen, már írni se tudok :roll: :D !

Kép
Kép
banoed

Mi is ma voltunk a védőnőnél meg a gyerekorvosnál. 68 cm 7380 g.
Mi ilyen picik vagyunk, de hát én se vagyok egy égi meszelő a 160 cm-mel. Akkor Móniék egyenesben vannak, ennek örülök. :D [/img]
Vendég

Sziasztok csajok!
Itthon vagyok!
Holnap megyek varrat szedésre,remélem nem fog fájni! :lol:

Köszönöm mindenkinek aki hivott és aki szoritott nekünk!!!!!!!!

NAGYON JOL ESETT!!!!!

Dobok egy képet!
Majd jövök még csak fáradt vagyok megyek aludni! Kép Mirkó pár percesen
Vendég

Moni,
Kép
Vendég

Móni!!!!!!!!!!!!!!

Örülök, hogy jól vagytok! Gyönyörű ez a Mirkó baba! tiszta apukája!

Kép
timesz

Móni örülök hogy jól vagytok! Nagyon szép baba Mirkó :wink:

Kép
Kép
josi

Moni! Örülök, hogy jól vagytok! És gratula mégegyszer Mirkó babához!!! :lol: És Timesszel ellentétben én úgy látom, hogy tiszta anyja a kicsi fiúka :lol: :lol: :lol: Úgy irigylek mindenkit, akinek ilyen képe lehet, nekünk a folyosón készült az első kép a fiúkról :( Mirkót mikor engedik haza? Sok-sok-sok gyógypuszi neki, hogy minél előbb veletek lehessen!!!
Nálunk is zajlik ám az élet, Dominikom tegnap este szopi nélkül aludt el, úgyhogy tegnap nem volt szopizás, több, mint 16 hónap után ... Hát mit mondjak, elég furcsa volt, tudom, hogy már szeretném leszoktatni, de más az elhatározás, és más "élőben" tapasztalni a dolgokat. Főleg, hogy tudom, hogy ha vége ennek az időszaknak, többé már nem lesz ilyen az életemben. És azért ez egy kicsit elszomorít... Most biztos azt gondoljátok, hogy na itt sírok nektek, hogy mikor szokik már le a szopiról Dominik, és mikor úgy tűnik, hogy kezdi elhagyni, akkor meg azért sírok, mint valami nem normális. Csak ez mégis más, mint az, hogy már nem szopik éjjel....
Na megyek tanulni, délután vizsgám lesz. Ja nem is dicsekedtem, 3 vizsgám már megvan :lol: :lol:

dadomi

Ügyi vagy Dadomi,biztos a többi vizsgád is sikerülni fog!
Mennyire féltél hogy nehéz lesz Domit leszoktatni,és mégis milyen könnyen ment.....de hát már igazi nagyfiú és okos. :)

Kép
Kép
josi

Én is gratulálok itt is újra Moni!

Dadomi majd csak hozzá fogsz szokni, hogy nem lesz szopi. Gratulálok a vizsgákhoz. Biztos rendben lesz minden a követekezőnél is.Ügyi vagy nagyon, főleg két gyerkőc mellett. Én most kezdtem el a nappali alvásnál a ciciről való leszokást. Nálunk sajnos Réka nagyon cicis, nehéz kiállni mikor kéri és sirdogál, de az estinél is így ment, aztán szépen leszokott. Rékám ma hozta a babáját beült az ölembe, majd úgy csinált mintha szoptatná a babát. Olyan édes volt.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?