hat nekem egesz npra (oltas ide vagy oda) kitartott tegnnap a nyugi. (biztos a viburcol:-)), legalabbis megideologizalom, ha mar beadtam neki valamit, hogy nem volt felesleges:-)).
judit,
a viborcul kup egy osszetett (tobb komponensbol allo) homeopatias szer, amibe azert tesznek tobb komponenst, emrt alkat krdese, ki mire reagal jol ugyanazokkal a tunetekkel is, s a sok kozul egy hatha bejon 8ezert irtam, hogy jobb szeretem, ha csak egy komponensu szert adok a pontos tunetek alapjan, akkor is, ha nem art.
allitolag a kisgyerekek nyugtalan allapotara, enyhe fertozeskre es lazra szokott jol hasznalni. nalunk tegnap igencsak bejott (ismeretlen eredtu mar 3. napja tarto nyugtalansagra).
en baby love-t hasznalok pelusbol, torlokendobol is, olcsobb fajta is, es nagyon bevalt. nekunk meg a huggies jott be, aliznal csak azt hasznaltunk, mert o meg a tobbibol (pampers, libero) pisit ki, de mivel a huggies az egyik legdragabb, ezert borisz csak akkor kapja, ha anyos azt hoz, bar mar mondtuk neki is a baby love-t, ezert, ha dm kornyeken jar, akkor azt kapunk tole is.
borso mar el van hason, mosolyog is, nezelodik is, de nyogdos, s meg mindig azt teszi, ha beigazot a kezet szorosabban a feje ala, h. konnyebb legyen, akkor atfordul hatra, de csak akkor, illetve mar arra is rajott, h. egyszeruen leteheti a fejet, s ugyis kenyelmes, most mar inkabb azt csinalja. hatrol meg oldalra se nagyon fordul. 1-2 hete volt egy ket nap, amikor gyakorolta, de mostanaban nem.
hat - kovezzetek meg - hazimunkabol en inkabb a takaritast hanyagolom:-) a fontosabb helyeket felmosom, vagy a kedvesem. o szokott neha porszivozni, meg ritkan a mosdokagylok-wc-k, de annyi lett hirtelen a koszos ruha, h. a mosoas-teregetes-vasalas elviszi az idomet, fozni meg szeretek, de csak nagyon gyors kajakat persze:-). mi vacsira szinte soha nem ettunk meleget, mindig csak ebedre, de most a franyak mindig jol felzabljak az en ebedmaradekaimat, s aliz nagy zabas, s ahalas kozonseg mindenre:-))
edina,
mi is azert valasztottuk a zeliont, a kedvesem tegnap mondta, hogy neki mar anno ugyanezeket a bizonytalansagokat mondtak az OGYK-nal, de o homokba dugta a fejet, h. csak megoldjak, ha mar most tudjak, s megis kotnek uzletet (bar eza piacgazdasagban azert nem ilyen egyszeru...
.
a sejtbank mar targyal a verellato szolgalattal a mintak atvetelerol, de a kerdes az, hogy ez nekunk plusz mennyibe kerul, mert a zelion az eddig beszedett profitjarol biztos nem mond le, a sejtbank meg csak a puszta koltsegekkel profit nelkul biztos nem veszi at, hiszen mindketto maganvallalkozas. ebbol elnek.