Sziasztok!
Alma: Jól látod. Valahogy nehezen kecmergek ki a gödrömből. Meg azt érzem, hogy egyszerűen fáradt vagyok. Mindenhez. Erre rátesz pici fiam is, aki néha olyan hisztis, akaratos, hogy estére teljesen kimerültnek érzem magam. Egyébként most beszéltem a gyerekorvossal, hogy mi a csudát csináljak, hogy abbamaradjon a hiszti. Azt mondja, ezen mindenki keresztülmegy, a lényeg, hogy rájöjjön,hogy nem ér el vele semmit, tehát fölösleges csinálnia.
Gio: A vizsgálatok is mindent rendben találtak, hidd el, hogy tényleg csak jókor kell együtt lenni. Ezt meg akkor tudja kivitelezni az ember, ha sűrűn van együtt. Nálatok is hamarosan összejön.
Magam látom Benned, amikor Bercus előtt frászban voltam, hogy nekünk mért nem, és tulajdonképp tényleg annyi volt csak, hogy sűrűbben kellett próbálkozni. (Meg otthagynom a félállásom. )
Egyébként felújítunk egy sátortetős házat, de ha egy újat építenénk, már biztos előrébb járnánk. Már úgy szétszedtük, hogy ennél jobban nem lehet. De most egy kiszoba fölött már van födém, igaz a fél házról még hiányzik a mennyezet, a másik felén még a régi van, azt leszedni, és újat, de most ezen vagyunk.
Az a helyzet, hogy ezen a környéken nem is lehet hozzájutni eladó házhoz, telekhez meg pláne, úgyhogy ha már ragaszkodtam ehhez a helyhez, ez volt az egyetlen lehetőségünk.
Most már remélem, hogy tényleg elkezdünk látványosan haladni, mert ez is lehangoló, hogy nem látja az ember a végét.
Egyébkét a fóliához annyira nem értünk, csak próblkozunk,hogy olyat együnk, amit tudjuk, hogy nem permetes... De ezt is azért is csináljuk, ha ott az udvar, akkor használjuk ki.
Nyárra ez van tervezve, hogy haladjunk a házzal. Ja, meg barátnőmékkel a Balatonra tervezünk menni, de épp most adják vissza az előlegünket, mert mégsem jó az időpont, később meg nem akarják kiadni egy hétnél kevesebb időre a nyaralót. Mi pedig négy öt napot gondoltunk.
Jaj,lányok nem tudjátok, Hogy a Balatonnál hol van homokos part?
Balatonlellén, meg fenyvesen, de másutt vajon van-e? Mert kisgyerekkel olyan jó lenne. Tavaly Siófokon voltunk nagyon klassz volt, de most kicsit kisebb helyet gondoltunk, mert rengeteget fizettünk a parkolásért, alig találtunk helyet is.
No, most már befejezem, mennem kell, bocsi, hogy ilyen hosszan elmélkedtem.
Sziasztok!
Ildi