Sziasztok!!!
Először is!!
BOLDOG NÉVNAPOT MAJÁNAK!
Judit, Szandra!!
Örülök, hogy Ti értitek ezt a matematikai feladványt, így sikerült elérnetek, hogy még hülyébbnek érezzem magam!!
Bár , mint sokan tudják, számolni soha nem tudtam, a többi matematikai műveletről ne is beszéljünk
Szandra!!
Örülök, hogy jobban vagytok!!! Mármint a Tami!!!
Látszik a képeken, hogy Tami nem 100-as, de ennek ellenére csodálatosak!!
Edó!!!! Hát??!!! Gyönyörű!!! Tami is, de most az Edő a szívem csücske!!
Olyan sokat változott az utóbbi időben, nagylányos lett!!! Ezt sokszor érzem a sajátjaimnál is: szegény Marietta nem sok újat tud mostanában "produkálni", Sára, meg olyan sokat fejlődik.
Anita!!
Akkor mit is kell nézni azon a bizonyos képen???
Voltatok végül valahol???
Mi nagyon jól mulattunk az elmúlt két napban
Csütörtök délelőtt megnéztük az üllői majálist!! Nagyon jó volt (és nem csak azért, amiért apa gondolja, mert sok ismerős volt
) Ahhoz képest, hogy nekünk van pedagógus polgármesterünk és sokkal nagyobb város vagyunk szart se tud nyújtani a város. Látszott az Üllői szervezésen, hogy nagyon akrják, hogy jól érezzék megukat az emberek. Jó műsorok voltak: bábszínház, musical dalok, tánc bemutató. Volt ugrálóvár, arcfesés, és egy csomó más is.
Természetesen nálunk az ugrálóvár volt a favorit:
Délután meg kinéztünk a Bokay kertbe: na az egy nagy majális volt, huuuuuu!!!
És olyan, de olyan hülyeséget csináétam, hogy ha elmesélem ki fogtok akadni!!!
Felültünk a lányokkal a hullámvasútra!! Nekem konkrétan halálfélelmem volt, és azt hittem, ha leszállok egyből viszenek a dutyiba, mint felelőtlen, gyermekeit veszélyeztető anyát!!
Leszállás után hányingerem volt és alig tudotam megállni a lábaimon. A lányok meg széles vigyorral sikongattak és könyörögtek mégegy menetért!!
Ti értitek ezt??
Szörnyű élmény volt!!!
De alapből a Bokay kertben nagyon jók szoktak lenni a programok!! Több szimpad van, volt gyerekkoncert, itt is táncbemutató, kisebbfajta vidámpark, rengeteg árus és népművelő.
Itt a kihagyhatatlan a kukorica volt, amit imádnak a csajok:
Ma meg a Gyerekvasúton voltunk (én mint volt úttörövasutas), ami kicsit csalódás volt nekem, de a csajok élvezték.
Ilyen gőzőssel mentünk: nosztalgia vonat.
Aztán kirándultunk is visszafelé Hüvösvölgybe:
Nekünk így telt az elmult két nap!! És nektek????
, Képeket tessék felrakni a gyönyörűséges gyerekekről és a csini anyukájukról
Legalább itt lássam a gyerekeiteket!!!
Holnap meg pihi és vendégség!!!
Vasárnap meg Bábszínház!!!!! Anita, Anett, Szandra - ne felejtsétek el!!!!!