Sziasztok!
Hogy mennyit írtatok....pedig szombat van.
Melus, látod, jönnöd kell a talira. Én se ismerek mindenkit, sőt, pedig már vén róka vagyok a topicba.
Kriszta, örülök hogy teccik. Kicsit féltem hogy önzőnek találtok majd hogy ilyenekkel rakom tele a topicot.
Mindenki: bocsi hogy velem van tele az oldal, vissza néztem, hát nem sajnáltam a képeket meg a táblikat. Köszönöm mindenkinek a tippeket. Sztem tecceni fog a nyeremény, de nem árulom el, legyen meglepi.
Andesz, tényleg hatalmas a pocim? Nem érzem olyan túl nagynak, de ha ti mondjátok.
Az ücsi nekem mindegy milyen, szénsavas v. mentes, de nekem a víz is tökéletes. Tényleg jó volna tudni hogy akkor mi legyen, szívesen viszek bármit (hogy ezzel segítselek), de a rávaló pénzt is vihetem. Nekem mindegy. A 4 kg húsi sztem is elég lesz. Most a hétvégén is anyiból főztünk disznó pörit (bográcsba) 16 felnőt és 6 gyerek volt. Maradt még belőle ma is azt ettük.
Azért meg kell mondjam nincs könnyű dolgod a szervezéssel.
Kata, sztem is úgy fair, jól írtad. Csak meg kéne egyezzünk hogy ne az legyen hogy lesz 80 liter ücsi, de süti meg egy szál se.
Bár én nem dumálhatok mert sütni nem tudok max bolti sütit tudok vinni.
Márti, nagyon örülök hogy ti is jöttök. Milyen babakocsit vettetek?
Alíz, pedig bizony neked is lesz ilyen szép nagy pocikád.
Chrissy, mennyi mindent kapott Martin azta. Sokan mondták hogy szülés után a legrosszabb hogy "elvesztették" a pocijukat. Nagyon büszke vagyok rá, hiányozni fog.
Ildi, hát igen, biztos hogy kevés neki a hely mert néha úgy érzem kilöki a ház oldalát (és az állandó pisilés ingerről nem is beszélek).
Szilvi? 2 in 1? Jelentkezz ha tudsz.