Hello!
Eddig flörtöltem, de mar ujra itt vagyok... Amikor elinditottam a beszélgetést, tulajdonképpen nem CSAK a szexröl akartam cseverészni, hanem, hogy mi miért valtozik, mit müvelnek velünk a hormonok a szülés utan, stb...Erdekes volt, amikor a szülöszoban ölelgettem az ujszülött fiamat, odabujt volna a Parom is, én csak a Picit ölelgettem: legelöször akkor tudatosult bennem, hogy a par oras Baba elfoglalta a helyét... Gyorsan öt is odahuuuztam, hiszen mindkettönk fia a picur...
Az az igazsag, hogy bar imadom a férjem, mindent meg tudok Vele beszélni(ezen kivül...
), szivesebben vagyok egyedül a Picurral, meg a könyveimmel...
En azelött tényleg egy kielégithetetlen nöszemély voltam, aminek a férjek/baratok eleinte örültek: HUUU MICSODA CSAJ!!! Aztan meg megijedtek, hogy nekem sosem elég... Most meg???
Azzal magyarazgatom azt a szexörült magatartasomat, hogy talan a Nö vagyott bennem 1 gyerekre, ha tudatosan én még nem is, igy a hormonjaim szorakoztak... Nem tudom...
A propos: fogamzasgatlas... Nalunk gumi... Azt is utalom.
Gyogyszert meg nem akarok szedni... Komplikalt vagyok, mi??? Ti védekeztek???
Kivancsi, Nalatok olyan nagy baj nem lehet ezen a téren: 5 Gyerek az 5 gyerek, tehat az elsö utan csakcsak visszagyött a vagyad... Aztan a masodik utan,stbstbstb...
Rjuli, bocs, ha 1 kalapba vettelek a többiekkel...
Marti, én néha sms-ben irok szexis dolgokat, de egyre ritkabban... Ez is inkabb akkor fordult elö, amikor még nem volt meg a Fiam...
Jaj, de jooo, hogy ennyien irtatok!!!
Köszi!!!