Sziasztok!
Alig győztem visszaolvasni... Közben aztán beszéltem Zanettal és Szilvivel is. Kori ma korán kelt, így fél 10 körül, mikor pont hívtak a lányok már készültünk aludni. El is csendesedett...aztán 10 perce megint szövegel
, hogy ebből hogy lesz alvás.....?
Tegnap délután már azért maradtam el, mert fogorvosnál voltam... Sajna az egyik fogam megfájdult. Szerencsére tudta a doki gyökérkezelni, most egész jó, a lényeg, hogy nem kellett húzni. Múlt csütörtöktől fájdogált, hol jobban, hol kevésbé. Azért ez adott egy alaphangulatot...
Ovi: háát nem könnyű, az egyik barátnőm mesélte, hogy jövő januárban lesz 3 éves a kicsi lánya, már most keresik az ovit Debrecenben, ott sem könnyebb. Szinte mindenhol visszautasítják őket, és tényleg az az indok, hogy nem kötelező 5 éves korig az ovi... Döbbenet. A bölcsi sem könnyű, de erről már én is szereztem tapasztalatokat.
Ilba: Kori januári, s nekünk a védőnénink mondta, hogy amig a 3 évet nem tölti be, ne is álmodjunk oviról sajnos, évközben meg nem vesznek föl, tehát valószinű ő is több mint 3 és fél évesen megy majd oviba, és igen, hacsak nem jön majd nálunk is kistestvér 1 évet ő is bölcsiként fog lehúzni
. És még örülhetünk, hogy oda felveszik majd......
Ja mire a végére értem, kicsi lányom is szuszókál megint