Sziasztok!
Mi is megérkeztünk ám! Láttunk gólyákat is a szántóföldön, állítólag egerésztek, mert rengetegen voltak, úgyhogy remélem meghallották néma sóhajom!
No meg ma szedtem gólyahírt, amiről később derült ki, hogy boglárka.
Mindegy ez is aranyos virág. A kettő nagyon hasonló. Meg szedtünk orgonát is. Kutyák is jól meg lettek sétáltatva, viszont utána ki lettek tiltva az előszobából is, ugyanis tiszta mocsok lett mindkettő, mindenbe belefetrengtek, úgy örültek a sétának.
Lelocsoltam őket, aminek nem nagyon örültek, majd száradás után kikeféltem a szőrüket, úgyhogy most már egész tiszták.
Nekem is szerdán kellene megjönnie, néha érzek enyhe mensis fájdalmat, de csak a szokásos, úgyhogy majd meglátjuk.
Amy!
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy minden hónappal egyre jobb...
A legelső hónap volt a legnagyobb csalódás, mert azt gondoltam, hogy miért ne sikerülne elsőre. Aztán most már belenyugvóan veszem tudomásul, hogy megint megjött. Persze a múlt havi késés kicsit felcsigázott, de olyan nehezen hiszem el, hogy egyszer nekem is sikerül majd...és ez nem nyavajgás, mert tudom, hogy hamarosan összejön, csak az egy akkora csoda lesz, hogy szerintem el sem fogom hinni.