Sziasztok Csajok!
Már jó rég jártam erre
...de most visszataláltam
Hol is kezdjem? Talán először rólunk:
Zéti nagyon jó baba, eszik, alszik, nézelődik...a 2. itthon töltött éjszaka óta 1x kel kajcsizni, aztán alszik tovább
Persze nálunk sem fenékig tejfel ám minden
Nekünk is meggyűlik a bajunk a szopizással
...álmomban sem gondoltam volna, hogy ez nem megy automatikusan mindenkinél flottul...ebből is látszik milyen tapasztalatlan vagyok e téren (is). Ezt leszámítva azonban minden szupi, csudajó dolog anyának lenni
Más:
Üdv. az újonnan csatlakozóknak!
Csajok!
Én kb. 13 órát töltöttem el a szülőszobán ill. a vajúdóban...ráadásul mivel "nagyüzem" volt mellettem (ill. mellettünk, mert a férjem is ott volt) a vajúdóban (:!:) paravánnal elválasztva megszült az egyik csajszi...mindennel együtt röpke fél óra alatt...én meg akkor már a 12. órámban voltam...mégsem zavart, vagy dühített...tényleg csak magammal voltam elfoglalva. Ja, és a labdán én is üldögéltem...de mivel nekem spontán nem voltak erős fájásaim nem tudom segít-e. És igen, 3 db van belőle...talán nem egyforma méretűek
...talán.
Tündi!
Sztem vegyél a violettának MERCI csokit
Kathy!
Ne aggódj! Bár a dokidat nem ismerem, de én /és még pár ismerősöm aki itt szült/ úgy éreztem szülés közben, hogy mindenki azon van körülöttem, hogy segítsen nekem és a kisbabámnak. Bár nekem elég hosszú és "rögös" szülésem volt (sokáig úgy nézett ki csaszi lesz...szerencsére nem lett) mégis már másnap azt mondtam, hogy bármikor újra kezdeném
Állj úgy hozzá, hogy egy új "élmény" lesz ez is az életedben...én mindig azt mondogattam a Férjemnek, hogy nagy kaland lesz, az tuti...Ő meg csak kinevetett, hogy kalandnak titulálom a gyerekünk megszületését... Szóval nyugi, és ha elindul a dolog, csak arra gondolj, hogy pár órán belül megláthatod a babótokat...végül is 9 hónapig erre várunk!
És tény, hogy az Uzsoki nem a legflancosabb szülőszobákkal felszerelt kórház, de az ott dolgozók hozzáállását megirigyelhetné pár sztárolt kórház. én tuti, hogy a 2. babónkat is ott szeretném szülni...egyetlen esetben nem, ha a dokim (akit Istenítek) már nem ott dolgozna...remélem ott fog.
Ja, és én 2 ágyas fizetős szobában voltam (6000Ft/nap), nem tudom a többiben milyen lett volna...ezzel meg voltam elégedve.
Ivett!
Én is csináltam külön szülőszobai pakkot, de a nagytáskámat is simán be tudtam volna vinni magammal, így az a megoldás is jó amit Manati írt.
Na, most mennem kell, mert nemsokára kajaidő Zétinek
Jut eszembe: régebben valaki íta, hogy a Szent István-ra jár HR szakra...Bocsi, de ki volt az
Én is ott végeztem
Ja, és hogy tudjátok: irigy vagyok minden pocakosra