Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
Mogyó: nem is kérdeztem, hogy végül a kiságyban aludt Ágika? Vagy csak átkéretőzött hozzátok?
Jaj, ne vágjátok már le a haját!!! Úgy tudom én is, hogy 1 éves korig nem szabad! Meg nekem sem volt levágva sosem, csak úgy 3-4 évesen, és most annyi van, hogy eddig minden fodrászom azt mondta, hogy még soha sem dolgozott ennyi hajjal!
Nagbri: de jó lehetett lovacskázni!! És ha ilyen közel van, akkor mehettek sűrűn, hadd örüljön a nagylegény!
Hú, én félek a lovaktól, Te kipróbáltad?
Timcike: pont most jutott eszembe, hogy biztos a családod miatt nem tudsz jönni, és akkor jól emlékeztem. Atticy szereti a mamáékat?
Nem hiszem, hogy meg tudják javítani, csak húzzák az időt...
Emőke: Lili nem akar mindent enni? Nálunk tényleg nincs ilyen probléma, már pici kora óta egy valamit nem akar megenni, a bébiételeket.
Mandula: mostmár hamarosan vége ennek a nagy tanulásnak!
Ádi nagyon édes lehet ahogy motorozik!
Tegyél majd képet!
És tényleg szuper lett a vonalzótok!!
Manó: nagyon ügyes Bende, gratulálok!
A babakocsiban én sem kötöttem eddig, mert biztonságos, most viszont állandóan állni akar, így muszáj bevezetni... Volt hiszti, nem mondom.
Egyébként sem kötöm meg a kezét semmiben, vagy legalábbis sokmindent szabad... Nem vagyok elég erős hozzá, de, hogy őszinte legyek, nem is hiszem, hogy ezzel annyira rosszat teszek. Legalább jó erős önbizalma lesz!
Nekem anyukám pedagógus, ezért mindig minden szabályszerű volt nálunk, fő a következetesség, stb, de nem hiszem, hogy jól sült el...
Na, mindegy, mindenki a saját belátása szerint csinálja a dolgokat.
K.