Sziasztok!
Hú, mennyit írtatok!
Mágnes! Üdv közöttünk! Milyen mosolygós a kislányod. Nagyon helyes! Mielőbbi pocakosodást kívánok (De remélem, nemcsak Nikával fogsz egyszerre babásodni, hanem mindannyiunkkal.)
Judit! Hát, férjecskédnek volt is mit meghálálnia… Olyan jó lehet, ez a készülődés. Én még csak a másik oldalt ismerem. Ahogy a kislányod viselkedik az ovistársaival, azt valahonnan tanulnia kellett. Ebben nektek nagyon nagy szerepetek van. Ez szuper dolog. Örülök, hogy jól sikerült a műsor.
Nika! A képeknek mindig örülünk. Nagyon édes a kisfiad! Úgy bírom ezeket a „füles” sapikat! Még szoptatod Gergőt? Tényleg az a lényeg, hogy boldogok vagytok hármasban, nemsokára négyesben.
Az is szuper, hogy az anyósoddal is jóban vagy. Az anyósokkal való jó viszonyért szerintem meg kell küzdeni. (bocsi, nem általánosítok, csak saját tapasztalat)
Picuranyu! Nem lehet könnyű ilyen munkabeosztással együtt élni a pároddal. Én még azt is nehezen viselem, ha a férjem délutános, s csak este tíz után találkozunk, ha persze el nem alszom addigra. Azért csak hajrá! Babócára fel!
Németh! Már a ciklusod vége felé jársz? (palástfű miatt) Én bolognai spagettit csináltam. Az is paris. Mi nem szeretjük a pari levest, de nektek jó étvágyat hozzá!
Teri! Hozzád is mentek szerenádozni? Vagy csak a férjedhez. Juj, nagyon jól hangzanak a sütik. Ide is küldjél belőlük egy kicsit, légyszi! A 3 bit szeletet nem ismerem. Az milyen süti?
Nitácska! Itt is drukkolok. Jó nagyot nőtt a petezsák! Ez nem véletlen.
Anda! Olyan szépek ezek a virágok! Nem kirándultok valamerre?
Mi holnap kertbe megyünk füvet nyírni. Remélem nem fog esni az eső. A férjecském sajna dodozik pénteken és szombaton is. Ennyit a hosszú hétvégéről.
Bocsi, kicsit hosszú lettem.