Új privát üzeneted érkezett!

Encike, a reggeli lh erősődik? Mert az jelenti a babót. Hasonlítsd össze az előző reggeli lhkkal. Nekem a várt mensi után 10 nappal mutatta csak ki a teszt. Az is haloványka volt csak. De az lh-k pozitívak voltak. És nem halványodtak el. Drukkolok neked.
És jól látod, ha jó helyere rakta pédet, akkor még van pár nap. De ne add fel!!!!

Nita, mizu??????

Kép
Kép
gabi82

Nitával mi lehet, hogy nem ir?
Nem vmi rossz, igaz?
encike 2

Nagyon kezdek aggódni Nita miatt.... még mindig nem üzent semmit sem és msn-en sincs bejelentkezve :roll: :cry: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi lehet?
encike 2

Lassan kezdek a legroszabbtól tartani :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nitácska???

Babszika! Kitartás! Nagyon ügyes Csaj vagy! :wink:

Csajok köszi mindent! Már a 3. napi adag jön. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Még mindig semmi hír? :(
Vendég

sziasztok!az uh szerint még cska 4 hetes a terhesség 14 mmes a petezsák de babát még nem lát benne!
Jövőhét pénteken reggel fél 8-ra kell bemennem a korházba,csinál még egy uhot és ha nincs baba akkor megint műtét! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska:
Jaj, de jó, hogy jöttél végre :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Aggódtunk már miattad :!: :!: :!: :!: :!:
Csak négy hetes? Tuti, hogy kis túlélőd van és minden rendben lesz vele :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

most hívott a szűlésznő,hogy a beta hcg-m 15000 felett van.mult héten meg még 1055 volt a beta hcg.azt mondta ez tuti élő terhesség de még ki kell szűrni,hogy nem e méhen kívűli!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!
Én tudom érzem, hogy minden rendben lesz a kis lurkóval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

köszi zsuzska!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nitácska! Drukkolok! Nem értem, ha látja a petezsákot, akkor hogyan méhenkívüli. Nekem nem lááták, csak mikor kereste a doki, akkor került elő a baba (dobogó szívvel) a hasüregben. Nem lesz semmi gond Veletek!

Kép
hanna30

hanna kicsit reménykedem még de nagyon félek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska! Én nagyon drukkolok! Ha méhenkívüli lenne, látnák. Szóval nyugiiiiiiiiiiii!

Kép
hanna30

bízzunk benne,hogy már lesz babó! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Minden rendben lesz!!!!!!!

Hanna: Úgy sajnálom, ami történt veled.... de legalább időben észre vették :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hanna neked is lesz még babód tuti!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska! Tuti!!!!

Kuzsanna! Ja, sokat köszönhetek a Kaális dokimnak.

Kép
hanna30

Nyugi, Nita, minden rendben lesz, csak ne idegeskedj. :)
És hamarosan mi is követünk téged. :)
Vendég

nehéz most nem idegeskednem!
igazából most nem vagyok ideges csak egy félelem van bennem! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megértelek. :(
Nekem novemberben volt egy érdekes szitum. Késett, a teszt nega volt, a dokim a vizsgálat után azt mondta, hogy korai terhes vagyok, az UH-n nem látszott semmi, ha 2 hét múlva sem jön meg, akkor menjek vissza.
Pont a 2 hét letelte előtt, 1 nappal, a 65. napon jött meg.
Szóval, nem volt valami jó.
De neked poz. a teszt, ott a petezsák is, minden rendben lesz. :)
Vendég

Nitácska! Most türelmesnek kell lenni. Más megoldás nincs. És ne idegeld magadat, mert az nem tesz jót a babának.

Kép
hanna30

próbálok pozitívan állni a dolgokhoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ez a beszéd. :wink:

Kép
hanna30

köszi hanna :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita:
Továbbra is nagyon-nagyon druuuuukkkkkkkkkooooooooollllllllllooooooooookkkkkkkkkk!!!!!

Enci:
Feléd is mennek a pozitív enerdzsíííííííííííkkkkkkk!!!!!

Babszi:
Ügyes csajszi vagy! Minél többet gyakorlod, annál jobban fog menni! Szorítok neked is, hogy minden rendben legyen!

Rólam:
Iszonyatosan fáradt vagyok! Gyakorlatilag most már egyszerre irányítok, ügyintézek, levelezek az összes ügyféllel. Az új kolléganőim rendre összevesznek kb. 10 percenként... naponta legalább 5-10x rohangálok két emelet között (ma megszámoltam oda-vissza 120 lépcsőfokot jelent, egy régi 3,70 bemagasságú körgangos házban...), szóval most KO vagyok!
:shock:

Kép
anda81

sziasztok, jó estét mindenkinek :)

Nitácska: nagyon drukkolok neked, azért a hcg szint szerintem jó ok arra, hogy megnyugodj, és pozitívan várd a pénteket! Pihenj sokat, és vigyázz magadra!

Encike: neked is megy a drukk ezerrel!

Anda: hú, hát akkor te sem unatkozol! De most jön a hosszú hétvége, úgyhogy lehet pihizni ;)

Puszi nektek!

Judit
Kép
sonny

Szép május elsejét mindenkinek!

Szebbet, mint az enyém!

Remélem jól érzitek magatokat, és a pocaklakók is jól vannak!

Sok-sok puszi, majd este jövök és beszámolok!

Kép
anda81

Anda!
Mi történt??? Mért szebbet, mint a tiéd???? Remélem, nincs semmi baj :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita,
ez jó hir, hogy ott a petezsák, és hogy erősödik a hcg-d az mégjobb. Meglátod, minden rendben lesz, csak ne idegeskedj, és legyél tele nagyon-nagyon sok pozitiv gondolattal. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
sirkici

Nita, engem 2 héttel fokoztak vissza az elején. 6. héten még csak pici petezsákot látott. 8. héten lettem hivatalosan is dobogószives 6 hetes. Úgyhogy nyugi. Így okt 30 helyett nov.10-15 között szülök. És minden rendben van. Ne izgulj! Babóca ott van, jól van.

Enci, drukkolok!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Szóval a gondok:
Gond 1. Visszamondta a megrendelő a párom egyik munkáját! Tehát május hónapban -60.000,-rel indítunk!

Gond2. Ma reggelre megjött! És most nagyon magam alá estem, pedig egész hónapban fogadkoztam, hogy nem élem bele magam. Nem is tettem mégis úgy érzem, hogy egy világ dőlt össze bennem és sosem fog sikerülni!

Vannak megint virágos képeim, ha érdekel titeket majd felteszem!

Kép
anda81

Sziasztok!
Tegnap nem voltam, mert csavarogtunk.

Picuranyu!
65 napra jött meg? És utána a köv. menszi már rendesen jött, ahogy kellett?

Nita!
Már te babás vagy, csak még picurka és nem látják.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, de még menszi sehol, a hőm tartja fenn magát. 36,7-36,8.
encike 2

lányok köszönöm a sok bíztató szavakat!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anda most látom, hogy egyszerre irtunk, sajnálom, hogy pirizel, de én még szivesebben piriznék. Legalább tudnék már vmit magamrol. Valahoga ugy magamba kukkantanék!
encike 2

encike mikor mész dokihoz hogy kiderűljön mi van odabennt? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerda, csüt körül, addig hátha megjönne. Az már 2 hét késés. Csak jobban látna vmit. Nem?
encike 2

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelen :lol:

babszika

szia babszika merre jártál? :lol:
encike akkor se biztos hogy fog látni valamit de annál többet mégis mintha most mennél! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mostanában sokat dolgoztam.
Tegnap csavarogtunk és jól összevesztünk........ :cry: Így az egész délutánt veszekedéssel töltöttük. Mára már leüllt bennem, de nagyon csalódott vagyok. :?

Tegnap előtt meg 11 órát nyomtam le a kasszában.
De kicsit sem fáradtam el, sőt. Tökre élveztem!
Ugyanis nem hogy 30-as pozícióm, hanem 35 és feles volt. Ez olyannyira jó, h én voltam a főkasszás.
A 11 óra alatt 14 törlésem volt (ez kód rontás miatt, vagy elütés, vagy mert nem kérte a vásárló az árut).
Így a dícséreten túl elértem azt, h a jövőheti leltár után nem kasszázom, hanem trezoros leszek. Szóval, nagy léptekkel haladok a tanulás útján. :wink:

Nita!
Olvasom, h a HCG-d mekkora! Én még nem voltam terhes, de azt tudom, h ez oltári jó hír!!!!! :wink:

Encike!
Az nem lehet, h tényleg anovus ez a hónap? :?

babszika

én nem értek ezekhez! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszika!
Lehet, mert a gép szerint nincs pé, de a menszinek akkor csak jönnie kéne vmikor.
encike 2

Hát, én úgy tudom, h előfordulhat olyan is, h nem fog jönni.

Nekem, mindig jön piri, akkor is, ha nincs pé-m, de vannak olyanok, akiknek nincs vérzésük ilyenkor. :?

babszika

érdekes a női szervezet! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát, nekem az lenne már érdekes, ha zebrás tesztet látnék a saját kezemben ... saját anyagból :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

encike 2: a 65 napos ciklus után beálltam 35-re. :( Aminek annyira nem örültem, mert nekem 31 napos ciklusaim voltak addig.
Vendég

Tehát akkor csak egyszer volt ez kitérő?
encike 2

Tavaly novemberben volt ez a 65 napos. Most árpilisban volt 42 napos. A többi 35 napos volt, vagy épp 33-34, ahogy jött, de többnyire 35 naposak voltak. :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?