Andy!
Igen 78-as vagyok, márc. végi, te?
Nagyon kiváncsi vagyok neked mit fognak majd mondani.
Én írom miket eszek, de nem számolgatom olyan durván. Jővő kedden kapunk vmi anyagot, de addig is ugye kell vhogy nézni, vki belinkelt ide egy tök jó oldalt, azt nyomtattam ki, minden rajta van miben mennyi Ch van.
Én reggelire teljes kiőrlésű kiflit, zsömlét eszem (ma kiderült a pékségben 60% teljes kiőrlésű…na mindegy), vajkrémmel, sajjtal, felvágottal, zöldséggel. Vacsi ugyenez. Tízórai gyümölcs + ma vettem abonett, uzsi joghurt, pékárú+körözött, stb.
Ebéd nálam a necces, mert nem mindig, sőt mondjuk így néha főzöm, azt nehéz lesz számolni.
Írom a bébi adatait, ha nem baj a kislányom anno adatait is, legyen összehasonlításod, de ne aggódj, ezek csak becslések, ha arrébb teszik a keresztet máris 100g-ot tévedhet.
Kata: 24+1.hetesen BPD: 59,4, AC: 204,8, FL: 43,3, súly : 709g
Akkor is nagy volt a pocija és születéskor is, meg ma is
Pocaklakó (fiú) : 23+5. hetesen : BPD: 61,2, AC: 215,9, FL: 47,8, súly: 862 g
A fej mindkettőnél kisebb volt, mint a kor (készülék szerint), de a has meg nagyobb.
Jóval nagyobb volt a kisfiú, de más készülék, más orvos mérte. Valszeg nem lesz kis gyerek, de majd meglátjuk
ezért is figyelek a cukorra...
És ahogy Dóri írta az egyenletes vércukor a fontos, ingadozások rosszak. Ezért én papámtól holnap kölcsönkapom a vércukor mérőt, bár neki is mérni kell, vagyis örülnék ha mérné…és nekem hétvégére ideadja, ez is segítség. Akkor mérek egy napos profilt, meg másnap reggeli előtt, után és remélem egy picit okosabb leszek. Na meg jővő héten kedden viszem adatokat diab-ra és remélem ott is segítenek.
Dóri!
Vettem előbb sima joghurtot, vhogy megbírkózom vele
De akkor a gyümis joghurt mennyi ch-tartalmú lehet, nem fér bele egy uzsira?
Vettem epret, hmm, alig várom, nagyon szépet sikerült kifogni 20dkg-ot eszek + még vmit.
Edit