Új privát üzeneted érkezett!

Hát csajok, ha már szexnél tartunk, :shock: az első két hónapban én is azt hittem idővel pókhálót fogok növeszteni. Annyira fáradt voltam mindíg . Gondolom ti is úgy vagytok vele, hogy este végre jó ágyba kerülni és kihasználni az időt az alvásra, pihenésre. Az utolsó dolog ami eszünkbe jut ilyenkor a szex. És ez jó sokáig így is lesz.
Nálunk is ez volt. Apa nem nyaggatott, nagyon rendes volt, de egy idő után már Én kezdtem úgy érezni, hogy tenni kell a dologért, ha nem akarjuk elfelejteni milyen jó is az. :) illetve muszáj életben tartani. Nem mintha attól tartottam volna, hogy más után fog nézni. És nekem is jól esett érezni, hogy semmit nem változott a vonzalma irántam .

Azt nem mondom, hogy hetente háromszor, de amikor összejön az felülmúl mindent. :oops: :oops: (Zárójelben megjegyzem Kristóf is egy olyan napon készült amikor már reggel úgy ébredtem, hogy ma pedig szerelmezünk, akármi lesz) Nagyon felértékelődtek ezek a percek mindkettőnknek. Érezhetően lelazulunk és napokig nagyon bújósak és huncutkodósak vagyunk. :wink: :wink:

Szerintem mindenkinél eljön ez egy idő után. Kinél hamarabb, kinél később.Sürgetni nem szabad, ha még nem vagyunk készen, de talán túl sokáig halogatni sem , indokolatlan kifogásokat keresve magunknak. Azt sem szabad hagyni, hogy a pasink a gyerek születése után már csak anyát lásson bennünk. SAjnos halottam olyat, hogy többé nem volt képes apa anyával szeretkezni, mert úgy érezte azt nem illik. Remélem itt egyikünk sem jár így!!!Ez persze rajtunk is múlik

Egyébként most a második terhességnél már apa sem olyan parás a témával kapcsolatban :lol:

Remélem nem tartottátok exhibícionizmusnak, hogy ezt leírtam, és nem sértette senkionek a szeméremérzetét. Csak megihletett a téma és szerintem fontos, ha azzal a pasival akarjuk leélni az életünket, akinek gyereke(ke)t szültünk!
Na nem okoskodok tovább, holnap kirándulunk úgyhogy inkább elkezdem összekészíteni a " szett"-et.
Lehet, hogy nem is nagyon jövök most a 4 nap alatt, úgyhogy mindenkinek boldog anyák napját is kívánok!

Pusszantás!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok Lányok!

De jó kedvetek van! :D Adjatok már belőle egy kicsit és egy kis energyt is! :D :D :D

Nagy szar éjszakánk volt! :( :( :( Krisztike egész éjjel nagyon csúnyán köhögött és hörgött, ahogy a felszakadó váladék akadályozta a légzésben. :cry: Kb 15 percenként, amikor a hörgés volt és szerintem megijedt, hogy nem kap levegőt sírni kezdett. Csak a kezemben, a vállamon nyugodott meg. Ez ment hajnal 3-ig, így én addig 1 percet sem aludtam. 3-kor adtam neki újabb adag gyógyszert, mert nem bírtam, tovább hoyg szenved. Utána kicsit jobb volt, csak köhögött és nyöszörgött. Sajnos a nappali alvása is a köhögés miatt rövidre sikerült, 2-3 óra helyett csak 1 órácskát alukált. Amúgy is nagyon nyűgike betegen és fogacskák miatt is, de így, hoyg nem aludt eleget nagyon durván megy a hiszti. Szóval én hulla vagyok, ő meg fáradt, beteg és egész nap sírdogál.
Persze, hogy Apának ma a munka után a főnöke nagyszabású 50. szülinapi bulijára kellett menni Gödöllőre. Így ma Bp-en alszik a szüleimnél. Szóval egyedül nyomjuk holnap reggelig. Persze úyg volt, hogy mi reggel oda megyünk anyuékhoz Krisztivel, és így Apának nem kell egyedül aludnia a szüleimnél, a nagyszülők meg unokáznak. De betegen nem cibálom a manókát, jobb neki itthon.
Szóval adjatok erőt éjszakára, mert úyg érzem fogytán van!

Kép

Kép
motné

Szegény Krisztike!Mindketten!

Milyen gyógyit adsz neki?
Jázi eddig egyszer volt beteg, mikor a két rágó jött akkor volt lázas 3 napig, de azt is rossz volt látni, hogy olyan bágyadt. El tudom képzelni, hogy a szíved szakad meg érte. Veled alszik ma éjjel? Vagy nem akarod megkockáztatni, nehogy utánna is ott akarjon? Jaj, olyan nehéz ez, de talán jobban aludnál Te is.
Mihamarabbi gyógyulást nektek! Még jó, hogy holnap Mot is otthon lesz veletek!

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó
Köszi az együttérzést és a jó kívánságokat!
Kirsztinek ez a harmadik betegsége. Szóval én sem vagyok ehhez hozzászokva. Igaz a foga miatt is durvák az éjszakái. De ott legalább tudom, hogy nincs nagy baj.
Drnéni adott köhögéscsillapítót, orrcseppet, calcimuscot és nurofent javasolt.
Az együttalvástól félek, de ha ma is olyan lesz az éjszaka, mint tegnap lehet, hoyg magamhoz vesze a kisbetegemet.

Kép

Kép
motné

Motné!

Jobbulást Krisztikének!

Puszi!

Judit

jucicuki

Jucicuki
Köszi! Puszit átadom Krisztina királynőnek! :D

Kép

Kép
motné

Motné

szegénykéim :( Hogy telt az éjszaka?

Kép
lukrécia

Lukrécia
Köszönöm kérdésed. Hát nem volt annyira rossz, mint az előző. De azért nem volt kellemesnek sem mondható. Szerencsére hörgés nem volt, csak köhögés, de talán kevesebbszer. De sírás az volt, de szerintem ez a szemfogak miatt is lehetett. :) Volt, hogy másfél órát alukált egy huzamba, de olyan is, hogy 15 percenként felsírt a Kisdrágám. Sajnos az étvágya egyenlő a nullával. :( Most próbálom a kedvenceit adni. Ami még nehéz, hogy az összes gyógyszert kanalazva kell bevenni. Nagyon durva, mert négyfélét naponta háromszor kell nyomni. Még az első két kanál lecsusszan, de a másik kettőt kínlódás. Így úgy döntöttem két részletben adom be őket. Szerencsére Apa már hazajött! :D
Amúgy Krisztina királynő kedve meglepően jó és azért a rosszalkodás az megy ezerrel! :D

Amúgy holnaptól mennénk hosszúhétvégézni Veszprémbe, amit már hónapokkal ezelőtt lefoglaltunk. Dokinéni szerint, ha nincs magas láz - szerencsére nincs :D - menjünk, mert a levegő jót tesz neki. Hát nem tudom...Ma minden esetre jobban van tényleg. Majd meglátjuk milyen lesz az éjszaka.

Szép napot és hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
motné

A szemfogak után persze nem :) akart lenni, hanem :( !

Kép

Kép
motné

Motné

Legalább már a kedve jobb.Írj majd,hogy alakultok,jobbulást a kis hercegnőnek. :)

Kép
lukrécia

Megint randizott az ifjú pár,itt van néhány ünnepi fotó :oops: :oops: :lol:

NAGGGGYON FIGYELÜNK........ :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
Kép

......látod.....én meg így morzsolgatom..... :roll: :roll: :D
Kép

[b]....Te az enyém,én a tied.....

Kép

A nagy csapat
8) 8) 8)
Kép

Kép
lukrécia

Motné
Jobbulást krisztinának és ha eltudtok menni nagyon jó pihenést kívánok!!

Bibar,Luki
Az ifjú pár gyönyörű :lol: és nagyon helyesek vagytok így együtt :D
gabicsibe

Luki, Gabicsibe
Köszi a jó kívánságokat! Szerencsére Krisztina napközben teljesen jól van, pici nyűgit és köhögést leszámítva. Csak ha alszik akkor van köhögés, a váladék visszacsorog szegénykének. Plusz tudjátok a fogacskák, ami miatt sírdogál. Az étvágya sajnos szinte egyenlő a nullával, ami engem aggaszt., mint minden anyát. Megpróbálok nem erőszakoskodni... Így inkább próbálom a kedvenceit adni és engedmények is van pl.: ha kunyerál tőlünk kap, jövés-menés közben is van evés, nem csak az etetőszékben. Remélem nem rontom el a csajt. :D De így legalább eszik egy picikét.
Ha az éjszaka nem lesz giga brutális és nem lesz láz, akkor holnap megyünk Veszprémbe. de majd reggel bejelentkezünk.

Luki, Bibar
Annira édesek együtt!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D És Ti is nagyon csini anyukák vagytok! :D

Kép

Kép
motné

Motné,Gabicsibe
köszönjük a dicséretet :lol: :lol: :lol:

Motné
remélem jobbna vagytok :oops: :oops: mentek Veszprémbe??

Lukikám
isteni volt :P :lol: következöt nem úszod meg egy nappal :lol: :lol: :lol:

bibar

Motné,Gabi

köszönjük a dícséreteket a jegyesek nevében is:D

Motné

jó szórakozást Veszprémben :D Én veszprémi lyány vagyok,azt tudod-e?Ja és ezt mindig elfelejtem,egy napon,egy évben születtünk ám! :wink:

Látom mindenki ünnepezik csak megint Luki néne nyomul itt a neten..... :oops: Az én uram dógozik,ugyhogy majd elírogatok itt magamnak a 4 nap alatt :lol: :lol:

puszi mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Bibarkám

egyszerre írtunk.....ezt a fergeteges összhangot :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Ezt is egyszerre írtuk :D

Kép
lukrécia

Jó reggelt!

Motné remélem jobban van Kriszti és el tudtok indulni!

Luki, Bibar, csodaszép a mátkapár! Nagyon csinik vagytok!

Tegnap majálisozni voltuk a nőkkel, jól bírták, kaptak egy egy Katica-lufit, nagyobb, mint ők, majd teszek képet :lol: Napközben nagyon szép idő volt és még az eső előtt hazaértünk.

Ma úgy néz ki, Budaörsre megyünk, mert a Brendon leárazta az autósülést, amit kinéztünk, de persze nálunk nincsen :roll:

Este Lilusnak is kibújt egy foga felül, majdnem szívrohamot kaptam, mert fürcsi után pelusozom, aztán egyszer csak odanézek és tiszta vér a gyerek szája, akkor szakadt át az ínye :?

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Kép

jucicuki

Sziasztok!
Nagyon szép az ijfú pár!És a nászasszonyok is!! :lol:
Juci:gratula a fogacskához,és széééép nagy kticájuk van a lányoknak!
Mi délután mentünk ki egy jó kis koncertre, Botond persze bealudt a mei teiban,de azért fenn is volt!

Kép majális

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok :)

Elejétől a végéig áttúrtam a netet császár-ügyben (persze az ismerőseimet is végigkérdeztem), és azt hiszem, teljesen képbe kerültem, legalábbis, amennyire elméleti szinten lehet. Viszont sehol nem találtam választ arra, hogy ha előre tudja valaki, hogy császár lesz, akkor is kell-e a nagy kórházi táska mellé egy kisebb.

Olyan kardinális kérdések foglalkoztatnak, miszerint vajon a műtét után átöltöztetik-e az embert a saját hálóingébe, bugyijába, kell-e papucs, törölköző, bármi, ami jó, ha a kistáskában kéznél van. Tudtok nekem ebben segíteni?

Kép
elan

Sziasztok!

Köszönjük az érdelődést, úgy döntött a családi tanács, MEGYÜNK!!
Anya pakol ezerrel!!!

Puszil mindenkit!!! ÉN IS!!!

Lukrécia :D
Ezt nem hiszem el! Anya már nagyon rég óta szeretne Veszprémbe kirándulni, a TAPÓ Hotelbe megyünk, ma már állatkert, holnap nagy séta, vasárnap Tihany és úgy haza!!!

Mindenkinek Millió puszi!

Elan
Jön majd Anya és mesél!!!!
Műtét után 10-12 óra szigorú fekvés, csak fejmozgatás oldalra, emleni TILOS, (befájdulhat a fej és két hét kórház, TILOS MOZOGNI!!!!)este fürdetnek (Téged) reggelig katéter!!! Másnap reggel saját bugyi, de este fürdetés után már saját hállóinget vehetsz!!
Majd Anya mesél részletesebben, nekünk reggel volt császár!!!

Millió puszi
még jövünk!!! Kép
mot

Mot Family :D

Érezzétek jól magatokat!
Nemrég voltunk mi is otthon,amikor szép az idő,szívesen megyek én is. :D

Juci

édesek a csajok,szuper a kép :D megnéztem a kukucsos vidijót is,meg még párat,amikor kúsznak a palackért,fergeteges.Dorka is tök ügyi,nem csak Lili. :D

Réka

nagyon jó lehetett :D

Elan

Nekem késő du volt,mert nem programozott,én másnap reggel kelhettem fel,zuhany,saját hálóing,persze a nővérke segített.Na az a délelőtt nem volt fergeteges :roll: :roll: :D Viszont délután már nyomultam a pic-re,ha felálltam már egész jó volt,csak amint leülsz vagy lefekszel,akkor gáz felkelni. 8) Először még egy nagy betét van csak alattad,amit ők beraknak,aztán fürcsi után eldobható bugyi,meg ami a sajátod,felveheted.Nem tudom hogy lesz nálatok,de sztem készíts felülre pacskert meg hálóinget,ilyenek,mert lehajolni rohadt nehéz az elején.

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Mot, előre is köszi a beszámolót, és jó kiruccanást, biztos nagyon tuti lesz :)

Luki, köszi Neked is az infót, akkor így pakolok. Nem mintha nem lenne nagyon korán még, de hát úgysincs más dolgom perpillanat ;)

Még egy kérdés, ami eszembejutott: meddig véreztetek császár után? Hallottam olyan is már, hogy 2 napig, meg olyat is, hogy 6 hétig...

Kép
elan

Sziasztok!

Megint jó darabig nem tudtam belépni..veletek nincs ilyen???

Elan: a csaszihoz nem tudok hozzászólni....
Mot család jó csavargást Veszprémben!

Juci:mekkora a járókátok?mert jó nagynak tűnik!!Hol vettétek?mert épp járóka nézőben vagyok, mivel a játszószőnyegünk pici,könnyen lekuszmálja magát,itt meg ezeréves a padlószőnyeg,hiába porszívózom,mindig poros marad, meg ugye macskánk is van...így szeretném egy kicsit bezárni.... :roll:

ma jön a barátnőm, holnap talán nővéremék a 3 gyerekkel, vasárnap meg megyünk megint anyósomékhoz 3 napra...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Elan

én pont a 6 hetes kontrollra mentem amikor teljesen vége lett

Kép
lukrécia

Réka, 140*140, kölcsönben van, de azt hiszem Brendonos.

Moték, ma a veszprémi állatkerben voltunk 14-17-ig még néztelek is benneteke :lol:

Judit

jucicuki

Köszi Juci az infót!Jó nagy akkor,sajnálom,hogy Brendonos,mert akkor kihagyjuk,ott minden iszonyú drága (nekünk)...

Élvezték a lányok az állatkertet??
Jövőre már közel leszünk egymáshoz,mert remélem ősszel költözünk Gárdonyba!Ha majd jöttök a Veéencei tóra pancsolni akkor majd talizhatunk(no jól meghülyültem,hogy már a jövő évi programot szervezem :lol: :lol: )

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
jó a kép Apucival :wink: :wink:

Juci
de édesek azzal a hatalmas lufival,olyan jó hogy már igy lehet menni velük mindenhova :wink: mi is most kezdjük az ilyen hosszabb császkálásokat :lol: :lol:

Lukikám
hétfön hivj skypon mert ma jön a Zsuzsi az ikrekkel :lol: :lol: remélem minden oké volt hazafelé,majd mesélsz :wink: :wink: pusszantalak

Elan
nekem is kb 6 hétig volt :oops: :oops: :oops: a többit már leirták a többiek :wink:

Köszönjük a mátkapár dicséreteket :lol: :lol: :lol:
mi is megyünk Veszprémbe júniusba mert a nagynéném ott lakik és őt látogatjuk meg :wink: :wink: persze az állatkertet is útbaejtjük majd :wink:
tegnap úgy fájt a fejem de az én kisfiam megkimélt az éjszakai felkeléstől,egyre többször alussza át már,olyan jó,és igy a fejfájásom is elmúlt :P na eldugulok mert takaritanom is kell,az anyósék is jönnek délután :wink:

bibar

http://bababolt.echt.hu/jaroka/fabol?cid=27843

Réka!

Mondjuk itt nincsenek árak a honlapon.

jucicuki

Köszi Juci!
Tegnap éjjel találtam 2 használtat neten, ma hívom őket.mindkettő 140*140 es, egy 7.000 FT másik 12 000. Kíváncsi vagyok milyen állapotban vannak...remélem valamelyik jó lesz.Szeretném ha "beleszokna" és lenne a napnak egy kis része, amikor abban egyedül eljátszik majd, amíg én a háztarást csinálom...aztán majd meglátjuk Botond mi gondol erről...mindensetre egyik se drága,egy próbát talán megér.

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Bibarkám

oksa,szép napot Nektek,hétfőn csörgök :D

Kép
lukrécia

Kép Lili és a lufi

Kép Apa, Anya, Gyerekek és a Csacsi

jucicuki

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
fiona66

Sziasztok csajszikák.

Tettem fel egy két képet a vadiuj hintánkrol.
AZT NEM MONDANÁM HOGY FELHŐTLENÜL ÉLVEZI ÓRÁKIG DE NEM SIR BENNE!!! És ha Falatkához nézzük ez már valami nem??? :lol: :lol:
Most visszaolvasok aztán jövök.

Puszika

Kép
fiona66

Na már itt is vagyok.

Minden gyerkőc gyönyörŰŰŰŰ!! :lol: :lol: :lol:

chesti!!!!

Niki a kis lencsilány nagyon cuki a hajpántos képen :lol: :lol:

JUCI!!!!

Először ugygondoltam hogy a bobcsapatos kép a legjobb!! Azután megláttam a katicás lufis képeket és ugydöntöttem hogy azok a legjobbak!! :lol: :lol: DE!!!!! Azután láttam azt a képet ahol a kiscsajszi néz felfelé /szerintem a lufit nézi ugye????/teljes ámulatban NNNa!! Az a legjobb kép!!!! Gyönyörű!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
egyébként minden képen gyönyörűek :lol:

ELAN!!!!

Nekem csaszi volt. Igaz muszájbol de ha nem lett volna muszáj akkor is azt szerettem volna. Már meg volt beszélve a dokimmal mielőtt kiderült higy a méhlepény rajta van a méhszájon. :oops:
Én már kétszer szültem simán és ugy gondoltam hogy nem szeretnék többször. És ha engem kérdezel nem bántam meg!!!!!!!
Bárcsak mind ilyen lett volna!!!! És ha még lenne/De NEM lesz/ feltétlenül igy szeretném. Engem altattak. Délben volt a műtét és este 7-kor már mennem kellett zuhanyozni!! Azthittem nem fog sikerülni de az ápolonő megesküdött hogy utána jobb lesz és tényleg ugy lett!!!A folyosó irtó hosszúnak tünt a zuhanyzóig azthittem sosem érek oda,de csak összejött. Reggelig katéter volt fent. csak szétszedték amig zuhanyoztam. amig katéter van addig nics bugyi és különben is jönnek sürün és nézik hogy mennyire vérzel. Ha kivették a katétert mehetsz ujra zuhanyozni és huzhatod a saját fehérnemüdet és a saját hálóingedet. Én csak keveset véreztem .Aztmondják a császárosok kevesebbet véreznek és ez igy is van. Szerintem nem csak hatalmas betéteket vigyél. Nekem elég volt a sima is.Pénteken volt a csaszi és szombaton már simán lekisértem apát. Ja én Kecskeméten voltam ott a harmadikon van a gyermekágy. Ha Bence nem sárgul be már kedden jöhettünk volna haza. És miattam simán jöhettünk is volna mert szerdán már kimentem apával az utcára.
Ugyhogy. Fel a fejjel hidd el sima ügy!!! :lol: :lol:

RÉKARÓKA!!!

Kiskakukk nagggyon dögönyözni valo kiscsávó!!!!! :lol: :lol:

MOTNÉ!!!

Krisztina királynő gyönyörű törékeny kis igazi hölgyemény!!!!!
Örülök hogy már jobban van a kiscsajszika.
Képzeld amikor hazajöttünk a kórházbol elhatároztam hogy hordani fogom az anyatejet a döbröginek. Tudtam hogy nekem nem lesz ugyhogy nem is sokat kisérleteztem. Mindjárt felvettem a kapcsolatot a doktornéninkkel és kiderült hogy nincs!!!!!olyan kismama aki leadja a fölös tejet. :shock: :shock: Ugyhogy nem jött össze a tejhordás. Pedig nemhiszem hogy drágább lett volna mint a tápszer mert az 2200 ft/doboz. Az elég kb 5 napig. És mennyivel jobb lett volna az anyatej!! Persze előtte szerettem volna megismerni az anyukát :oops:
Eddig még csak a sárgarépa az ami nem jön be a döbröginek. A többivel elvan.Ja még az áfonya c vitaminnal nevü bébidesszert sem felel meg a kényes izlésének :roll: :lol:

VISUSKA!!!

Rami annyira gyönyörű és annyira huncut kiscsaj.
Nagyon tetszenek nekem a szemei!!! Kitől örökölte??? Tőled???

Csajok!!! Megosztom a tapasztalataim veletek!
Nálam a Vanish szappan a nyerő!!! De tényleg nagyon tuti. Mosás előtt bedörzsölöm vele a foltokat és gyönyörű lesz minden!!!!Ja még a mosóporhoz is teszek egy kis Vanisht.

Ma hullára elfáradtam és szerintem a Döbrögi is. Alszik mint a tej. Még büfizni is elfelejtett már a kezemben elaludt.
Szülinapi grillparti volt nálunk Kedves férjecském öregedett egy évet :wink: :lol: . Voltunk vagy 10-en 12-en. Egész délután dajkálta valaki. Majd kiváncsi leszek a holnapra :roll: Szerintem ma el lett egy kicsit kapatva a legény :lol: :lol:
Na megyek aludni mindenkinek BOLDOGSÁGOS ANYÁK NAPJÁT!!!!
Én sajnos már csak a temetőbe viszek holnap virágot :cry: :cry:
Puszika mindenkinek.

Kép
fiona66

Juci

szuperek a képek :D

Fiona

látom Bence jobban élvezi a hintát mint mi. :D Bár amióta énekelek neki mellette,azóta elvan benne,bár túl nagy élvezetet most sem látok az arcán :lol: :lol: :lol:

Bibarkám

pusszantalak

Zsókuci

eltűnt báránykaaaaaaa :P :P

Képzeljétek péntek óta megint vér van a kakiban.Kivagyok.Már több mint egy hónapja nem eszem tejterméket. :roll: Jövő héten viszem az ANTSZ-be a szajrét. :( :( :( Jó lenne már kiderítenék mi van végre. :shock:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantásra van időm, hogy el ne felejtsetek!

Dóri elfelejtette, hogy kell aludni és éjszakánként alig alszik! Ált. hajnali egykor ébred és utánna 15 percenként felsír. Ez pont arra elég, hogy visszavackoljam magam a szobámba és pont elhelyezkedjek és már üvölt is és ez megy reggel hatig, akkor alszik 2 órát. Már hulla vagyok, ez megy 4 napja. Fogalmam sincs, hogy mi a baj. Lehet, hogy a foga? Nem tudom, mit csináljak? Nem akarom hozzánk fektetni az ágyba, mert akkor még a férjem sem pihenné ki magát és ő korán kel dolgozni.
Nálatok mikor indult a fogzás? És mit használtok rá?

Minden kisbaba gyonyörű, bevallom csak a képeket néztem át, olvasásra nincs energiám. Azt el is felejtettem mondani, hogy egész nap egyedül vagyok vele, nincs segítségem, mondjuk eddig sem volt, de akkor legalább aludt éjszaka!

És egy kép, hogy még a takarót is rágja:
Kép

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Csajok!
Megjöttünk, nagyon-nagyon-nagyon jó volt!
Anya jön majd este és mesél!
Ime néhány fotó, ízelítőnek!!!

Jucicuki, miért nem szóltatok ránk, a második ikerpár voltatok aznap az állatkertben, emlékszünk mi is Rátok!
Na puszi! :lol:

Kép

Kép

Kép
mot

Luki, Bibar, köszi!

Luki, ez a vér számomra kicsit ijesztően hangzik. Remélem most már tényleg kiderítik, mi van!

Fiona, nagyon érdekes és hasznos volt, amit leírtál, köszönöm! A császáros barátnőim is bíztatnak, hogy utólag nem bánják a császárt, nem volt szörnyű, és hét a végeredmény a lényeg, az már igaz :)

Mot, de jó nektek! Én még nem voltam a veszprémi állatkertben, ez a rino szuper!

Nálunk tegnap megtartottuk a - valószínüleg szülés előtti utolsó- vendégséget, ilyenkor eljönnek a barátaink, és szét-társasozzuk magunkat :) Nagy mániákusak vagyunk, van vagy 7-8 féle társasunk mindenféle kiegészítőkkel, el tudnánk látni egy klubot. Éjjel fél egyig tartott a hepaj, a végén már csak félálomban játszottam, és ennek ellenére nyertem :D

Hát igen, egy darabig nem lesz részünk ilyesmiben, bár feltett szándékunk, hogy azért nem fogunk majd begubózni, és amint lehet, hívunk vendégeket. Most nagy a pofám, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle. Meg főleg azt, hogy mikor... :lol:

Kép
elan

Sziasztok! :)
Én a másik topicból jöttem és kérdezni szeretnék Tőletek!
Csatlakozni még nem merek, mert ez még csak a 6. hét lesz és majd 13-án megyek Zeke dokihoz szívhangot nézni!
Ha ott minden rendben lesz, szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mikor mentetek először a védőnőhöz???
Mindenkinek gratulálok a babákhoz, gyönyörűek!
Puszi Lányok!
adri1983

Sziasztok,

Hát már megint eltűntem… bocsi… :oops: Minden rendben van velem, a fogam helye már szépen begyógyult, a csont még fájdogál, de a doki mondta, hogy ez természetes még 1-2 hétig. Pénteken voltam varratszedésen, minden rendben :) Amúgy elég sokat dolgozom, de szeretem csinálni, elég nyugis a meló, de itt órabérben vagyok, úgyhogy kénytelen vagyok sokat dolgozni :wink: Az ünnepeket egész jól fizetik, úgyhogy bent voltam csütörtökön, pénteken és szombaton is. :roll:

Mamm,

Köszi, igen, szerencsére már jobban vagyok. A hányinger szerencsére csak pár napig tartott…
Zsófi baba nagyon helyes továbbra is, nekem a fekete-fehér kép tetszik a legjobban. :wink:

Vicuska,

Na, milyen volt Enying? Tudott aludni a tündérkéd? :)

Luki drága,
Köszi a hiányolást, jól esik :oops: :oops:
Boldogságos félévességet Falatkának utólagosan is :D:D És persze hatalmas gratula a forduláshoz! :D:D
Ezt a kaki-dolgot nagyon sajnálom, remélem, hogy gyorsan kiderítik, hogy mi a baj, és minden rendben lesz :roll:

Rebe,
Megvolt a költözés? Remélem, minden jól ment, és azért tudtál pihizni is :roll:

Lippa drága,
Utólagosan is nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :D
Remélem, már mindkét csajszid rendben van, és már nem beteg egyik sem :roll:

Chesti,
:oops: :oops: :oops: Ne haragudj drága, de nagyon nem volt időm postára menni. Ígérem, hogy a jövő héten feladom a CD-t, már ezer éve itt van, csak fel kéne adni… :roll:
Niki nagyon szép a képeken! :D Sok puszi!

Zuzmó,
Örülök, hogy Ti is rendben vagytok! :)

Gabicsibe,
Képzeld, a tanfolyam még mindig nem indult el. Most az aktuális indulási dátum a május 9, remélem, most már tényleg indul… :roll: Szerintem nem volt meg a kellő létszám, és azért húzódott el ennyire.
Ja, és priviben dobok címet :D Köszi előre is! :D

Gomba,
Ezek a fotók is nagyon jók Rólatok! :D:D

Judit,
Nagyon szuperek a képek Rólatok! :D:D:D

Elan,
Sajnálom, hogy nem mondott jót a szemész… De tényleg ne keseredj el a császár miatt, úgyis a végeredmény a lényeg, és utána meg már tényleg mindegy lesz :)
Örülök, hogy jót társasoztatok! Mi is imádunk játszani :wink:

Bibarci,
Sok puszi neked is! Köszönöm az érdeklődést, aranyos vagy! :oops:

Rékaróka,

Jók nagyon a fotók Kiskakukkról :D:D

Moték,
Hű, sajnálom, hogy ilyen rosszul volt Kriszti :cry: :roll: De a lényeg, hogy már jobban van!
Szuperek az állatkertes képek :D:D

Kriszti,
Remélem, hogy nem volt túl hajtós a hétvégéd, és azért tudtál pihizni is! :roll:
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n :D

Benszi,
Örülök, hogy Ti is megvagytok. Milyen volt a tegnapi uszi? :D
Bocsi, a táblában javítalak Benneteket :oops:

Luki és Bibar,
Mennyire édes együtt a mátkapár :D:D Nagyon jók lettek a fotók :D:D És nekem is a csapatkép tetszik a legjobban, nagyon helyesek vagytok így együtt, négyen! :D:D:D:D

Fiona,
Bence is nagyon helyes :D:D

Sharon,

Sajnálom, hogy rosszul telnek az éjszakáitok :roll:

Na, most már mennem kell, majd jövök, ígérem… :roll:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Elan, nekem is csaszi volt, egyáltalán nem gáz! Ne félj tőle! Bevallom 10 óra vajúdás után nekem megváltás volt!

Fiona, rakok fel egy szkennelt képet magamról bébi koromról. Szerintetek rám hasonlít Ramika?

Sharon, hát igen ez a fog lesz. Én magam mellé vettem Ramit, mondjuk az én férjemet nem zavarta! Nekem sincs segítségem.. :( anyukámnak még van 5 éve a nyugdíjig..

Krisztina annyira cuki!!

Rami jól bírta a kiruccanást de a fürdőbem sokat sírt... :?

Na akkor a képek.. Kép 2008, Ramika Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

na az utolsó kép címe:
anno 1977, Vicuska

Kép

vicuska2007

Adri, akkor halkan gratula! Én a 10. héten voltam először.

Zsókuci,köszi a kérdést, aludni jól aludt, de a termálban nem nagyon tetszett neki, a pancsolóban végig sírt.. :(

Kép

vicuska2007

Sziasztok csajszikák.

Olyan fáradtnak érzem magam hogy még irni is alig van energiám. Pedig nem is csináltam semmi különöset ma és mégis.

VICUSKA!!!!

Rami szerintem egy az egyben olyan mint te.

ZSÓKUCI!!!

Örülök hogy előkerültél. Milyen tanfolyamra akarsz menni???? Biztos mondtad már de én sajnos nem olvastam.

Ma az én kis döbrögim szerintem érezte hogy nem vagyok túl jo formában és egész nap egy angyal volt! Vagy lehet hogy ez volt az anyáknapi ajándéka??? :wink: :lol: :lol:
Egyébként két nagyon nagyon szép csokrot kaptam ma.

ADRI!!!

Gratula és üdv itt nálunk. Meglátod jo helyre kerültél :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként én 15 hetesen mentem először védőnőhöz. Csak mert nem mertem előbb. Tudod volt egy nyolchetes és egy tizhetes elhalásom. Tutira akartam menni. De ugytudom általában 8-10 hetesen szoktak először menni.

Aludjatok jol csajszikák szép álmokat mindenkinek!!

Kép
fiona66

Kriszta,
Nem ketten csináltuk, segítettek a szüleim! Ma alszunk itt először, de azért még van mit csinálni. A fontosabb dolgok már helyre kerültek, de a sok kis apróság még nem. Már előre rosszul vagyok ezek elpakolásától! :oops: A legnehezebb az egészben, hogy ki kell alakulnia mi hova kerül. Azért elfáradtam rendesen!
Örülök, hogy Eszter befordult, kívánom hogy így is maradjon!

Gabi,
Hű, nem is tudom a keddi talit. :roll: Elfáradtam rendesen, kérdés lesz-e erőm elmenni.

Bibar, Luki,
Helyes az ifjú pár, ti meg jól néztek ki! :D

Juci,
Szép nagy katicák! :lol: Gratula a fogacskához!

Luki,
Sajnálom ezt a vér dolgot! Remélem gyorsan kiderítik mi a fene lehet.

Moték,
Örülök, hogy sikerült elmennetek a kiruccanásra, jók a képek!

Adri,
De jó, hogy itt vagy! :D És persze hogy gyere a szívhang után, hiányoznak az új kismamik! Én a 9. héten voltam először védőnőnél.

Zsókuci,
Megvolt a költözés, de még nincs vége! Fura azért most itt lenni, megszoktam a lakást. :roll: Gondolom kell pár nap, mire itt is otthon érzem magam. :oops: A macskánkat még ma nem is hoztuk át, hiányzik a kis dög is nagyon! :(
Örülök, hogy a fogaddal minden okés!

Vicuska,
Rami kiköpött olyan mint te! :wink:

Voltunk ezen a héten dokinál, szépen növögetünk! Még mindig ugyanúgy fekszenek, szóval szinte 100% a császár. A doki szerint jobb is lenne. Képzeljétek! Az egyik picur hasátmérője nagyobb mint a fejátmérője, persze csak egy nagyon picit. :shock: Szerintek kell ezért aggódni? Megnézte tüzetesen a kis pufit :D, de nem látott semmi rendelleneset.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Adri Drága!

Szeretettel várunk!

(Ne hallgass senkire), kérlek ne parázz, ne számold a heteket és csak a nyugalom és a pihenés számít!

Szép álmokat!

Mot papa
mot

Adri, szia itt, gyere gyakran! Védőnőhöz a szívhang után rögtön lehet menni.

Mot papa, akkor nektek kellett volna ránk szólni, mert én csak néztelek benneteket, nem láttalak :wink: csak gondoltam hátha megtámadjátok Ti is az állatkertet. Aztán itthon olvastam, hogy ott is voltatok :lol:

Hú, emberek, iszonyú esténk volt, Lilinek egész nap semmi baja, aztán este lefekvésnél üvölt, mert fáj a foga. Gyakorlatilag mindegy, hogy ágyban, járóban, kézben van, csak sír. Utálom a gyógyszert, de este adtam neki egy kis Panadolt, úgy tudott elaludni szegénykém, ecsetelés semmit nem ért, enni nem volt hajlandó, így vacsi nélkül aludt ötig :shock: most megint alszik, reggeli után :roll:

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?