Sziasztok!
Huuuu... de sokat termeltetek, igy tutira kimarad valami amit írni akarok.
Évi!
Szép nagy telketet van, valóban szaladgálhat majd a kutyus, utána Szabi baba, és a kisfiad után meg Te .
Férjem imádná az ilyen zárt keritést amilyen van Nektek is, ő utálja ha belátnak és bambulnak az emberek befelé.
Majd meg is mutatom neki a képeidet, ha egy helyen leszünk.
Mert az az igazság, ma még mindig nem jön értünk, csak holnap reggel.
Igen, én is biztos telhetetlen vagyok, de hozhatnál belső képeket is a házikóról, mert kivűlről is jó, de belül több minden látszik mégiscsak.
Meg a kutyulitokról, meg mindenről, nyugi, nem ununk meg, nehogy azt hidd.
Alízkám!
Hurrá, hurrá, hurrá. Nagyon örülök, hogy a lakáseladás sinen van, remélem nem kiabáljuk el és a vevők sem táncolnak vissza. Bízom benne hogy a Balaton utcai házikóra le tudtok csapni és a kis lakást is el tudjátok adni. Ha mindezen túl vagytok jöhet is a kistesó projekt.
Tényleg nagyon drukkolok, hogy minden összejöjjön Nektek.
balázska egy kis tüneményes fickó, nincs vele semmi gond, épp olyan mint a kortársai. Dorka is eleven, vannak nyugodtabb időszakai, de azok hamar elmúlnak és elevenkedik kedvére. De nekem Bence is ilyen volt, és már sokkal nyugodtabb mint kicsi korában, igaz napi egy -két alkalommal még most is rájön a bolondóra és olyankor tombol.De aztán lehigad és újra önmaga.
De nem látom ezt sem extra dolognak, gyerek, hagy tombolja ki magát most, neki még szabad. Ha én vagy apa tombolnánk az azért meglepőbb lenne.
Lehet a nyiregyi Vadasparkban holnap összefutunk?
Lehet megyünk mi is, de még nem tuti.
Edina!
Gratula a kicsi csajszikátokhoz!!!
Majd áruld el nekünk is a nevét, ha már tuti lesz.Mik merültek fel eddig?Persze csak ha nem titok. Gondolom nagy a boldogság a családban a kisunoka érkezését illetően.
Suliból mennyi idő van még hátra? Gyerek mellett érdekes lesz, meglátod.
Vagy addigra befejezed? Én Bence mellett államvizsgáztam, "csúcs" élmény volt.
Őszinte részvétem, az öcséd elvesztését feldolgozni eszméletlen nehéz lehet, ha fel lehet egyáltalán. És milyen fiatal volt. Nagyon megrenditő még ilyenről olvasni is , nemhogy átélni Nektek családtagoknak. Ha gyógyithatatlan beteg lett volna, talán fel lehet valamennyire készülni egy családtag elvesztésére, de igy, rettenetes. Majd egyszer ha tudsz mesélj, persze csak ha akarsz róla.
Kellemes szegedi, ópusztaszeri hétvégét, jó időtöltést Nektek.Majd várjuk ám a képidet!!!!
Kriszti!
Hát, én már minden nap várom a jóhírt Tőled, csajszid mikor gondol egyet és szeretné közelebbről megismerni a kis családját.
Tapétázás...hmmm..... de ne idegeskedj, majdcsak kész lesz az is.
NST-d szupi lett?Vérnyomid még mindig magas?
Édes nagyfiad mit kap a szülinapjára????
Anyáknapja:
Hát volt már párban részem bölcsis is, ovis is volt már Bence révén. De pityergés nélkül elképzelhetetlen számomra akármennyire is edződöm az évek alatt.
Most óvónéni elküldte az anyáknapi versikét, mivel már 2. hete hiányzik az oviból, és május 16.-án anyáknapi-évzáró ünnepség lesz az oviban, igy én tanitom Bencit itthon. Szóval.. most ismerős lesz a versike, de a torkom tutira el fog szorulni. És ha ennyivel megúszom, az már jónak számít.
Bea!
Remélem most nagyobb sikerrel jársz az állás-ügyben mint előző alkalommal. Mindenesetre szorítok nagyon!!!!!!!
Szépek a képeid, jó kis helyekn jártál. Én is szívesen elmennék most valahová. Mindegy hová, csak változatosság legyen végre. Vagy örüljek most hogy megújult a konyhánk, fürdőnk és wc-nk? Végülis....
Panka!
Kellemes hosszú hétvégét nektek is, élvezzétek ki rendesen.
Emili tünemény lehetett a távirányító reptetéssel.
De azért látszik, hogy gondos anyukája van, a versikéket hamar felismeri és reagál is rájuk.
Táncolás Dorkánál is nagyon menő.
Újabban Dorka nem öltözködik (bár abba is egyre keményebben beleszól) hanem vetkőzik. ol a felsőt hol a nadrágot kapja le magáról, a zokniról nem is beszélve. Remélem nem sztriptíztáncos lesz belőle.
Új szóval bővült a szókincse: BABANE..... vagyis babanet .
De nagyon tetszik, ahogy az ősemberre mondja hogy Ma.. Bá... Majom bácsi.
Ezen mindig jót nevetek mikor meghallom.
Zsu!
De-de, küldött tegnap képet a férjem, a beállitott kádról, de annyira hatalmas a mocsok körülötte, hogy szegény kád eltörpül mellette, ezért is nem tettem fel.
De remélem hamarosan jobb állapotok uralkodnak már és hozok képet.
A wc teljesen kész van, a mosdópultot kell még csinálni, a kád elejét lecsempézni, és fugázni ezeket + a járólapokat.Mindezt ma. De ugye ezeket ma megtakaritani sem lehet, a gyerekeket meg ebbe a kupiba nem akarjuk vinni, normálisan fürdetni sem tudnánk őket.
Holnap meg Nyiregyházára megyünk férjem uncsitesójáékhoz bográcsozni. Onnan vissza anyuékhoz a cuccért este és végre haza a lakásunkba. És este majd kezdhetek takaritani. Nekem ez a május 1. lesz a munka ünnepe.
Dolgozhatok.
Na de a végeredmény számít.