Lafead!
Köszi szépen a dicséretet! Jól esik!
Kisfóka!
Köszi! Ahogyan elnéztem a többi lány fotóját, be kellett látnom, hogy az vagyok. Bár ezt azelőtt is mindig tudtam. Próbálom magam tartani, de sokszor sikerül elcsábulnom.
Tegnap a védőnő nem szúrt le, de megkért rá, hogy figyeljek jobban oda arra, hogy mit eszem, és hogy mennyit. Mivel még most jön a java, mint súlyban, mint időjárásban, nehezen fogom viselni a kettőt együtt. Ráadásul, ha vizesedni is elkezdek, nem lesz visszaút, valószínűleg befektetnek majd a kórházba. Ha már ilyen sokat vártunk a babára, akkor hadd legyen végig szép, problémamentes ez a terhesség. Tudom, hogy igaza van, de gyenge egyéniségemből eredően gyakran elcsábulok.
Katica75!
Bakterológiai vizsgálatot jelent. Azt hiszem 3x csinálnak ilyet a terhesség alatt. Kenetmintát vesznek, aztán megnézik egy pár dologra. Ha érdekel pontosabban, akkor szívesen megírom majd otthonról, hogy mik azok amire vizsgálják a kenetet, de most dolgozom, a leleteim pedig otthon vannak. Egyébként nekem az első ilyen vizsgálat az UTRO miatt elmaradt, az orvosom nem látta értelmét.
Boni!
A leányzó kb. 40 kg vasággyal együtt. Nem is csodálkozom, hogy rajta jobban látszott az, amikor ennyi idős terhes volt, mint én. Egyébként van egy kolléganőm, aki 38 kg-al indult a terhességnek. kb. 1 hónappal jár előttem. Hát rajta már nagyon hamar lehetett látni, hogy áldott állapotban van. A főnöke meg is jegyezte, hogy nehéz lett volna nem észrevenni, mert ha egy meggymagot lenyel azt is rögtön észre lehet venni rajta. Na nem humorizálok tovább, nincs szándékomban a vékonyabbakat magamra haragítani.
Remélem a doktor bácsi csupa jókat fog mondani!
Viri!
Neked is köszi a bókot! A szüléssel kapcsolatban már én is sokat fantáziálok, pedig még (remélem) odébb van. Mindenki azt mondja, hogy feleslegesen idegesítem magam, de néha akkor sem tudok leszállni a témáról.
Zöldi! Nyuszi!
Köszönöm!
Véda!
Lillának jobbulást kívánok! Remélem éjszaka már sikerült neked is pihenned egy kicsit.
Lányok!
Segítséget szeretnék kérni. Vidéki lévén, csak ritkán utazunk fel Pestre, és úgy szeretnénk megoldani, hogy lehetőleg egy alkalommal mindent megvásárolni, amire szükségünk lehet, és olcsóbban megkapjuk, mint itt helyben. Írnátok nekem egy listát, hogy hová érdemes benézni, ahol nagy a választék, és az árak is elfogadhatóak, és lehetőleg minél több terméket forgalmaznak, nem csak pl. babakocsit. Én úgy terveztem, hogy benézünk a Dunakeszi Kenguru Bababoltba (hozzánk ez esik legközelebb, és útba is ejthető egy kis kitérővel), Brendonba, Babyoutletbe, és a múltkor felírtam itt egy áruház címét, ami otthon van. Apa nem szeret ténferegni, utálja a vásárlást, vagyis inkább a boltról - boltra sétálást. Viszont egyedül nem akarok pl. babkocsi ügyben dönteni, meg bababútort is vele szeretnék nézni.
Másik kérdésem, hogy mit gondoltok arról, hogy a 4. hónaptól csak az oldalunkon ajánlott feküdni. Én csak hason tudtam elaludni, de idővel átalakult egy furcsa pózzá, most pedig igyekszem az oldalamon aludni, de legtöbbször arra ébredek, hogy a hátamon fekszem. Tegnap voltam kozmetikában, és bizony a masszírozás, arckezelés ideje alatt háton kellett feküdnöm. Volt is utána lelkiismeret furdalásom, mert az jutott eszembe amit erről olvastam, hogy a baba nyomja a fő verőeret, és emiatt nem jut oxigénhez. Most folymatosan ezen jár az agyam, hogy nem kellett volna kozmetikába mennem. Viszont olyan jól esett a masszírozás, felüdültem egy kicsit a végére.
Na befejezem, mert egyzser jövök, de akkor annyit írok, mint más egész héten. Bocsi a szóf....ért.
Szép napot mindenkinek!