Sziasztok!
Pompi!
Nagyon ügyes vagy!
Igy tovább!Ez már szép haladás!Kaján változtattál vagy már probálsz inkább többet mozogni?
Én már elértem azt a bizonyos sulyt!Háááát nem volt egyszerü föleg igy a vége felé!!!
Nálunk még nincs motor láz pedig lennt sorakoznak igen viseletes állapotban a garázsban!
Arra gondoltam a tortával kapcsolatban,hogy vagy rizslisztböl van kukorica lisztböl kellene csinálnod,ez a kettö glutén mentes.Tojás helyett vizzel(mint a vizes piskotát) és a krémet vagy rizstejböl vagy tápszerrel kikeverni!
Cukor helyett meg barna cukrot használnék!
Én már mindent adok Ágostonnak igy a szülinapi tortábol is ehetett volna de nem evett!Tegnap is sütöttem sütit de csak a krémet majszolta a piskotát nem ette!
Lafi!
Olvasom milyen kis beteg volt Huni!!!
Örülök,hogy jobban van!!
Köszönjük a köszöntést!
Anda!
Sajnálom nagyon hogy igy alakult ez fránya betegség!!!
Marcinak is volt tüdögyulladása fennt is voltunk két hétig a Svábhegyen de mi az infuziot nem usztuk meg!
És a legszebb hogy nem is vette észre az orvos ha nem egy idegen doki mondta hogy nem tetszik neki ahogy a gyerek veszi a levegöt!Hát persze mert a röngen már kétoldali tüdögyulladás mutatott!
De örülök,hogy tul vagytok már rajta!!!
Wish!
Szépen halad Balázs az alvással!
Nekem ez még álom!!!
Emma!
Rab szigetéröl én is hallottam de még nem voltunk!
Az igazság az hogy ami szép homokos aránylag közel van és meleg a víz ott mindenhol sokan lesznek!
Azt más is felfedezi hamar!
De meg kell probálni ,biztos gyönyörü lesz és jol fogjátok érezni magatokat!
Gratulálok ,nagyon ügyes Zalán!
Lili!
Én is arra gondolok hogy valamilyen emésztési dologgal lesz ez kapcsolatban de sajnos nem tudom pontosan!!!
Nagyon édesek a picikéid!
Donika!
Lehet hogy nagyon jön a tej a cicidböl!
És nem gyözi kortyolni!Lehet ha ülve szopiztatnál és nem lenne annyira vizszintbe mint amikor fekszetek akkor nem szaladna le olyan könnyen a tejci!
De nem tudom…!
Cumibol meg talán azért csinálja mert a cicinél megszokta hogy „vigyázznia” kell!
Gömböcske!
Én mindig beállok a zuhany alá Ágostonnal!
De amikor 3 honaposan voltunk nyaralni akkor vittem egy kis ülö lavort és abban fürdettem!
De ez a felfujhato csonak jol hangzik!!!
Kismokus!
Mi van veletek?
Keveset irsz!!
Hajni!
Te mikor is mész a Kaáliba?