Sziasztok!
Emőke!
"összebújós kép" nagyon tetszik. Én annyira szeretem, amilkor így hozzám bújnak. Olyan jó érzés. Kár, hogy ez az időszak nem sokáig tart.
Timcike!
Fogacskák, nekünk is így van négy fogacskánk, amit rendszeresen kipróbál a vállamon. Néha látszódnak a nyomai.
Többi kép is nagyon jó!
Honey!
Nagyfiam is állandóan pakol. Minden csak addig érdekes amíg ledobálja. aztán ott hagyja, és keresi a következő helyet, ahonnan lepakolhat. Vagy autót tologat. "tiszta pasi" Már most autóval játszik.
Nagbri!
Hogy mászott fel a szekrénytetejére?
Falevél!
Ilyen játszó szönyegünk nekünk is van. Mi "ugráló iskolát" szoktunk csinálni belőle. Nagy siker élmény, hogy már egy lábon is tud ugrálni Brigitta. Egy ideig sírt, mert nem bírt, csak két lábon ugrálni.
Kaszap utcai ovit, nem ismerem, mert mi a Telek utcaiba járunk. És minden elismerésem az ovónéniknek, nagyon szeretjük őket! Brigitta első találkozástól kezdve szimpatizált velük, most meg már szereti is őket. Amikor meglátja, "repül" feléjük. Bölcsiben, a másfél év alatt, egyszer sem volt ilyen.
Csak 15-en vannak egy csoportban.
Brigitta azóta nem firtatta a témát. Oroszlánkirály meséből véve az ötletet, azt mondtam, hogy "odafent vannak", mint Szimba apukája, hall és lát, és vigyázznak ránk... (sajnos mindkét Papa már elment). Csak hát, hogy kerülünk oda fel... szerintem, azt fogom neki mondani, hogy ezt pontosan senki nem tudja megmondani.
Öcsike popsija, teljesen helyre jött.
Meggyből főzött már valaki szörpöt? Hogyan kell? Meddig kell főzni? Tavaly, sokat raktam fagyóba. Mad nézelődöm recis oldalakon, hátha találok valamit. De jó lenne, jól bevállt, kipróbált ötlet.
Valaki szedett, szedi már a "Dr Lenkei" féle vitaminokat? Tapasztalatok? Kb 4 hója Brigittával az Activalt etettem gyerekeknek valót, azóta többször volt beteg, mint amikor nem szedtünk semmit. Azért keztem el vitaminokat adni, mert azt gondoltam, jön a hideg, megtámogatom kicsit az immunrendszerét vele, de ez nem vált be.
Úgy döntöttem, szakmát váltok, és elmegyek kútfúrónak. Ma furattunk kutat. És kész vagyon. Majdnem annyiba került, mint egy havi fizim. És csak kb. 2 órát dolgoztak vele. Na meg a szivattyú, meg a locsoló slag...
Jó éjt.