Szia Gabi! Nagyon-nagyon szépek a gyermekeid, a kislány tényleg tiszta anyja! Elöször azt hittem, hogy te nem te vagy, hanem egy másik kislány, mert annyira fiatal vagy. Aztán láttam a kórházi képet és ott már megbizonyosodtam róla, hogy te vagy. A sapkás kép tetszik nekem nagyon a kislányról! Kisfiadról rakjál még fel fotót, ha lesz! Szia, Evey
Szia, Gabi! Nagyon kedvesek, aranyosak a gyerekeid! A legjobban a csíkos sapis tetszik! Nagyon sok boldogságot, vidámságot kívánok mindnyájatoknak! Emese
Szia Gabi! A te lányodból biztos fotómodell lesz, annyira fotogén! Norbika már "kész férfi" a régi képeihez képest! Az utolsó kép is tetszik, ahol hárman vagytok! Puszi, Evey
Ha véletlenül nézed még ezt a topikot, megköszönném, ha elárulnád a Bajcsy kórház-beli orvosod nevét. Lehet, hogy nem olvastam elég figyelmesen a többi hozzászólásodat, akkor bocsi!
A gyermekeid gyönyörûek, sok-sok boldogságot kivánok hozzájuk!
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/babanet/public_html/theme-20242/box_koloknet_rss.php on line 13: file_get_contents(https://www.koloknet.hu/rss): Failed to open stream: Connection timed out
---