Mara!
Én sem szeretem a piákat, még a baileys-t is higitva iszom, egy csomó jéggel. A Bacardi lime viszont tuti, nincs benne sok alkohol.
A párom kisfiának is állandóan szünet van, az őszi szüneten voltam kiakadva, nekünk nem volt ilyen. Alig kezdték el a tanévet, már szünet!
Nálunk az általánosban délelőttös és délutános "műszak" is volt. Sőt minden második szombaton tanítás. Anyuék is dolgoztak.
Szezso!
Bíznék benne, ha végre elkezdhetnénk.
Az én véleményem szerint nálunk zömmel a kevés együttlét miatt van a bibi.
Nem vagyok rá büszke, de én már 8.-ban elvesztettem a szüzességem, egyikünk sem volt valami tapasztalt a kondom használatában. Mindig lecsúszott, volt, hogy úgy kellett kibányászni.
Elszerencsétlenkedtünk így két évet, mert 16 múltam amikor felirattam a bogyókat. Namármost azt is egy csomószor elfelejtettem bevenni.
Sosem lettem terhes. Utána is volt, hogy szedtem, volt hogy nem.
Aztán úgy voltam vele, hogy nem szedem, majd vigyázunk inkább. Szeptemberben abbahagytam a bogyókat, egy ideig még nem vigyáztunk, csak a következő hónap végétől, de akkor már késő volt.
A nővéremnek pont azelőtt beszéltem róla, hogy szerintem nekem nem lehet gyerekem, mert számtalan alkalom volt az életem során, hogy nem védekeztünk, ezért is hagytam abba a gyógyszert. Ő is csodálkozott ezen.
Aztán közben már ott lapult a pocaklakó. A nővérem mondta, most legalább tudod, hogy mégiscsak lehet babád. Erre fel tessék: mégsem.
A fene sem érti ezt. Az a legszörnyűbb, hogy többen azt sem tudjuk mi a bajunk konkrétan. Nálam semmit nem találtak. A párom eredményei a bacikon kívül elfogadhatóak, hát akkor? Csak arra tudok gondolni, hogy többet kéne együtt lenni.
Én most leírtam a gondolataimat, de még így leírva is egy kicsit kacifántos. A nap majd minden percében keresem az okokat.
Ebben az intézményben legalább már kicsit alaposabbak, ennyi előnyöm már van.
Megyek aluszkálni, most tuti, hogy az inszemről fogok álmodni, mert mindig arról álmodom amiről a lefekvés előtt gondolkodtam, beszéltem.
Jó éjt mindenkinek.